מכתב פרידה מיאיר לפיד

דסק

New member
../images/Emo124.gifמכתב פרידה מיאיר לפיד

לאור ההתבטאות האומללה שלך בתוכנית גל"צ בנושא "הגורים החמודים" שפעלנו רבות כדי להצילם ובדקה שלפני ההמראה גם צלחנו! החלטתי להחרים את כל התוכניות בהשתתפותך, ובמקביל לשלוח איימל למנכ"ל הבנק בבקשה להסרת הפרסומות בהשתתפותך. תתעורר בן אדם, תרד ממרום כיסאך ותושיט יד לנזקקים שבשמם דיברת ואולי, אולי אז, גם תהיה לך הזכות להביע דיעה בנושא אוכלוסיית בע"ח.

דסק

New member
תודה להתייחסותכם והאיכפתיות

מצ"ב לינק לתמצית דבריו.

הוא אידיוט!

אני לא יודעת אם להצדיע לו על הכנות או להוריד לו כאפה על הזלזול, על האטימות ועל החוסר אכפתיות. כי מה? בגלל שאין להם תאים אפורים אז מותר להם לגבוע ברעב ולהתייבש בכלוב של 30*30? יאיר...... חבל!

צושי

New member
דווקא מיאיר ציפיתי ליותר ../images/Emo46.gif

ולכן האכזבה גדולה פי כמה
איך העז? הוא יודע מה חשוב במדינה שלנו? תאמינו לי שהוא מכולם צריך להבין את האוכלוסיות היותר חלשות במדינה שלנו. והמבין יבין...

זה לא קשור צריך להבין לא צריך להבין

אני מסכימה איתו שיש עניינים נורא חשובים במדינה הזאת, אולי אפילו יותר חשובים מ32 גורי כלבים גוססים. אבל לא הוא יחליט מה חשוב יותר ומה חשוב פחות. כל אחד יתעסק במה שהוא טוב בו, ואם ליאיר לא אבפת מהכלבים אז גם שלא יטרח לדבר עליהם או להתעניין בנושא.

צושי

New member
אם הוא העז להגיד את זה, את מבינה

שהוא חושב שקולו הוא קול העם??? הוא נהיה מנופח חסר תקנה.

מילי17

New member
נו באמת,

הוא בהחלט לא יחליט מהם הדברים החשובים המדינה. אבל זכותו להגיד את דעתו . ואם הייתם ממשיכות לשמוע את ציפורי לילה, הייתם יודעות שהוא דיבר בציניות מוחלטת כלפי המערכת, והחברה. שתורמת רק כאשר היא רואה 'משהו חמוד'. ובגלל זה הוא עושה גם את כל ערבי ההתרמה האלה. כי בלעדיהם, לצערנו, פשוט לא היו תורמים . ולא היו מגיעים לסכומים של מיליונים לפחות. ומה זה הקשקוש הזה, זה שיאיר מנהל קמפיין לבנק, אומר שהוא אינו יודע רעב מהו? במה הוא שונה מכל שאר האומנים/עורכי הדין/ רואי החשבון.
נו באמת...

ענבץ בץ

New member
דעתי

נו בחיי מה נסגר איתכם הוא הביע דעה לא נגד הכלבים אלה נגד מה שהחברה מכתיבה היום...... הוא הרי צודק שאם משהו לא חמוד ויפה ומעורר את המצפון שלנו אז אנחנו לא עושים כלום וזה לגיטימי לגבי כל דבר אני אישית לא חושבת שהכוונה היתה הכלבים אני חושבת שהם היו רק המטודה... צייל אבריואן... לכל אחד מותר להביע דעה

דסק

New member
זכותו להגיב ולהביע את דעתו

מה לעשות שחיכיתי ממנו לתשובה ו/או אמירה חכמה יותר. אילו היה משקיע שנייה של מחשבה היה מבין שהצלת הגורים בלילה הקודם נעשתה לא רק מאהבת בעלי חיים אלא מתוך כאב ויד מושטת לעזרה, אותה יד שמושטת לכולם, בעלי חיים ואדם כאחד. מר לפיד שעושה רבות לכיסו ופחות לאחרים, הוא שגורם להתהוות וצמיחה של השיכבה החלשה. לא יודעת מה עדיף, שתיקתו של אביו שלא משיב לאיימלים ו/או ביטול וחוסר התייחסות לדבריו של לפיד הבן, כמו גם החרמת התוכניות בהן הוא משתתף.

ענבץ בץ

New member
תראי

הוא רק הביע את דעתו כמו שאת הבעת את דעתך אני לא חושבת שהוא התכוון שלא היה צריך להציל את הכלבים המשעמעות של מה שהוא אמר היא שזה חבל שאנחנו לא עוזרים בדברים שלא נחשבים "חמודים" הוא הרי עושה המון למען הקהילה וגם תורם הרבה למקרה שלא שמת לב... זה מה שאני הבנתי מדבריו חבל שהוא לא פה יכול להסביר את עצמו (יאיר אהמ אהמ ..) נ.ב את לא חושבת שלהחרים זה קיצוני בטרוף.... למרות שזו זכותך אני רק מביעה דעתי... יום טוב:)

דסק

New member
כמו שציינתי במסר שלי, מי שמושיט

יד לעזרה מושיט אותה לכולם: יפים, מכוערים, זקנים, נכים וכנ"ל לגבי בעלי חיים. בימים אלה, לקראת חג פסח שוקדת אחת מחברות הפורום על הכנת 200 ארגזים מלאים כל טוב, כשי לפסח לאוכלוסייה המבוגרת, וזה בנוסף לפעילותה בנושא בע"ח. אני אישית , ורבים, רבים אחרים תורמים לגופים שונים וזה בנוסף לתמיכה כספית ואחרת למגדלי בע"ח הנמצאים במצוקה. ויתרנו על חיים נוחים, שיפוץ דירה , ואפילו על סלון אבל יש לנו אהבה בלתי נגמרת ושלא תלוייה בדבר. למי בדיוק הבן לפיד תורם, לכיסו?

צושי

New member
דסקל'ה, היא שוקדת על הכנת

400 ארגזים. היא לא מפסיקה כבר ורק נותנת מעצמה עוד ועוד. חבל שאלה שיש להם לא נותנים. לא יודעת מה לגבי מר לפיד. שאלתי ולא נעניתי- במה לפיד תורם, ולמי?

בנות, תפסיקו להגן עליו.......

אף אחד לא מושלם. גם ליאיר יש פליטות פה, ובהחלט מותר לבקר אותו. הוא יצא כאן מניאק חסר רגשות. אני בכלל לא שמעתי ציפורי לילה אבל היו כאלה ששמעו מההתחלה ועד הסוף, והגיעו בדיוק לאותה מסקנה.

ענבץ בץ

New member
חברות זו לא הדרך הנכונה

אני לא מגינה על אפאחד אני רק אומרת מה שהבנתי מהמשפט זה לאודווקא משהו נגד חיות אלה זו ביקורת והחיות היו רק המטאפורה הרי ברורררררררררררר שאני לא מסכימה אם זה שלא היה צריך להציל אותם אוי ואבוי אם לא היו מצילים אותם והוא תורם בהמון ארואים וערבים וכל אחד תורם בדרכו שלו משהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא באה להגן אל אפאחד אני באה רק להגן על המשפט שאני הבנתי שעומד מאחוריו תראו אני לא יכולה להגיד לכן שזה מה שהוא באמת התכוון אני פשוט הבנתי את הדברים האלה ונכון שאם הוא התכוון לזה אז הוא באמת יצא דיי מניאק אבל מישמישונת צודקת .................. נשימההההה כחו נשימה....

מילי17

New member
אין שום סיבה בעולם שנגן עליו

סתם ככה. הוא ילד גדול, הוא בטוח ידאג לעצמו. אני אומרת את זה כי אני כן שמעתי את ציפורי לילה מההתחלה ועד הסוף. ואם תשימי לב ההודעה שמישהו צירפה מynet נכתבה ב00:30 כלומר אף אחד לא חיכה בכלל להמשך.. ישר חיכו שיאיר יגיד משהו כדי לתפוז על זה טרמפ. תחכו. תקשיבו קודם.

דסק

New member
שמענו ושמענו ..

לא באתי להתווכח ו/או לנתח את התוכנית כולה. רציתי רק להפרד ממר יאיר לפיד ולהביע את אכזבתי ממנו. ובצר לי, אני הולכת להתכרבל עם 9 חתולי הבית שלי נשמות טהורות שמהם אני שואבת את הכוחות להמשיך הלאה... חברה שיהיה לכם ערב מקסים ותודה על האירוח.

למעלה