מסרים לשבוע הקרוב

גריני

New member
../images/Emo124.gifמסרים לשבוע הקרוב../images/Emo140.gif

מסר אחד לכל מבקש, יוגש באהבה ע"י גילי ו/או גריני, או בקיצור ג"ג
אני ציינו את התחום בו אתם מבקשים מסר, הוסיפו מילות רקע שנבין קצת במה מדובר ובחרו בין קלפי טארות מסוג ריידר /קלפי טארות מסוג אושו / פנימיאלים (פנימיאלים הם מסרים מילוליים, מעין שיר קצר - מלא אופטימיות
.
סופ"ש נפלא לכוווווווולם

ש ו נ י

New member
שבוע טוב../images/Emo45.gifלכולם/ן../images/Emo23.gifובשו"ט בקרוב

אממ, אולי יהיה לנו קל יותר לבחור אם תסבירי קצת מה זה כל סוג מהקלפים ומה נהיה ואיזו עגבנייה טארות ריידר טארות אושו (מה כ"א ומה ההבדל בין שניהם) ו...פנימיאלים הסברת כבר

אהלן שוני../images/Emo140.gif

למעשה שתי החפיסות, הן הריידר והן הזן טארות של אושו, בנויות מאותן סדרות ומאותו מספר קלפים כאשר בטארות של אושו הוסיפו את קלף המאסטר. קלפי הריידר מיועדים יותר לחיזוי וניבוי בעוד קלפי אושו מיועדים למסע פנימי ש מודעות עצמית. כן ניתן להשתמש בריידר למודעות עצמית (אני נגד ניבוי) ואולם אי אפשר להשתמש באושו לחיזוי וניבוי. פרטים על קלפ הריידר תוכלי למצוא באתר "עולם המיסטיקה", פירושים, מאמרים, סוגי פריסות עם הסברים לגבי כל פריסה, ועוד. וכן מאמר או שניים על קלפי אושו.
שבוע טוב לכולנו

ש ו נ י

New member
אני חולה על הפנימיאלים

אז אממ... אני אשאל לגבי עבודה בעבודה נתקע לי העסק לגמרי ואני כ"כ בגישה שלילית לכל העניין בגלל נסיון העבר שלי שאני לא מצליחה להיפתח לשומדבר חדש אז... אני שואלת על עבודה, שפע, פרנסה, כסף, כאלה
מראש

גריני

New member
מהפנימיאלים וממני ב-../images/Emo23.gif

קיבלתי היום החלטה חשובה: אני יוצאת לחופשה קצרה מהנה ביותר ומבריאה היום אני נופשת מעצמי ועוזבת לזמן מה את בעיותיי, את דאגותיי ואת הביקורתיות שלי. היום אני מתמקדת בזולתי עם הרבה אהבה. היום אני מלאך אנושי. בכבוד רב, אשה מרוצה. אז מה ת'ומרת, שוני
יכולה לצאת לחופשה לאיזה שבוע

ש ו נ י

New member
../images/Emo51.gifרבה רבה../images/Emo23.gif

סבבה חופש אבל אממ... בקטע של כסף כאילו... איך אני אסביר את זה כל הזמן אומרים לי שאם אני אתן לאחרים ואשמש ככלי המשפיע הטוב שלי אז הכל יסתדר אבל זה לא בדיוק ככה כי אז הקטע הכספי/כלכלי מוזנח ו... אין לי בעיה להיות אישה מרוצה אבל יש עניינים כספיים דחופים ביותר שאינני מוצאת להם פתרון לעזוב?... סבבה הדאגות? גם סבבה מזה תבוא ישועתי? מה חושבנך? כל הפעולות שאני עושה בקטע של פרנסה/עבודה לא יוצא מהן כלום אני יודעת שאני לא לבד בזה כיום במדינת ישראל אבל... אז... איך אני משתמשת בקלף שלי השבוע לזה?

גריני

New member
איך לישתמש בקלף השבוע

אני חושבת שמאחר שהמסר הוא לשבוע, אז רק השבוע - תקחי את החופשה הזו, בסדר

seeyou

New member
לגבי עבודה-תכנסי גם לפורום

להדליק אור בעבודה התרשמתי שזה פורום רציני

mkarin

New member
בקשה למסר../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

והבקשה היא אפילו הגיונית כיוון שזה מה שמעסיק אותי [מן הסתם
]. לימודים... אני מניחה שהשאלה שלי אם בהמשך השנה יהיה לי יותר קשה

אהלנים קארין../images/Emo140.gif

שלפתי עבורך פנימיאל (מקסים לדעתי) והוא אומר ככה:
אני שוכבת על האדמה וחשה את הרוח הקרירה שמלטפת את גופי בעדנה. ריח הפרחים המשכרים ממלאים אותי בהתרגשות גדולה. שירת הציפורים המופלאה מחברת אותי לקלילות רבה. אני מרחפת בתוך העלווה ומתמזגת בהרמוניה מלאה עם הטבע שמפנק אותי בשמחה. אני אוהב אותך יקירה לוחש לי אלוהים דרך הסביבה.
השורה השביעית... מה את אומרת

mkarin

New member
אני אומרת ש...

[ואם אני לא טועה, כבר אמרתי שהשם הוא קרין. בלי א'. ואם לא אמרתי- אני אומרת עכשיו
] ריח הפרחים המשכרים ממלאים אותי אם זו התשובה, אז אני מקבלת אותה בזרועות פתוחות, ובהמון תודה

night mistress

New member
הפריסה השבועית..

לא יזיק לי מסר אופטימי (פנימיאלי)..יש לי שאלה נוקבת בראש בנושא בריאות.. אבל אני דיי מפחדת לקבל את התשובה אז נשאל שאלה אחרת שקשורה לכלום ולהכל: מתי (או איך) אני אפסיק לפחד מהצלחה?

ש ו נ י

New member
אין מה לפחד מתשובות

בפנימיאלים הכל כזה רך ואוהב לדעתי יש ללכת על זה

למעלה