|מערבולת|סקר!

Lord VoIdemort

New member
../images/Emo124.gif|מערבולת|סקר!../images/Emo124.gif

הועלה סקר חדש לפורום, אתם מוזמנים להצביע

rocket

New member
לגבי הסקר ,

אני רוצה להגיד שאין כזה דבר מוקדם מדי למפגש פורום . מפגש יכול להתקיים ולהיות מהנה אפילו אם באים 5 אנשים בלבד. אבל במקרה כזה, לא מספיק לקבוע מקום וזמן ולהגיע - צריך לתכנן פעילות. מה שאני מציעה - האם יש מישהו שיכול לתרום בית לצורך מפגש? בואו נעשה מפגש צפיה בפרקים אהובים. נעשה הצבעה ונחליט אילו פרקים נראה, אחר כך אפשר לעשות דיונים על הפרקים או להחליף חוויות. בדרך כמובן להזמין פיצוץ או ממתקים

Lord VoIdemort

New member
וואי, רעיון מעולה לדעתי

הייץי מציע אצלי אבל הווידאו נדפק והDVD רק במחשב (מי שייתרום לנו תבית שלו למפגש יקבל צ'ופר ענקי
)

rocket

New member
בואו נעשה סקר מקום מגורים

כדי שנחליט באיזו איזור הכי נוח לעשות מפגש כתגובה להודעה הזאת תרשמו בכותרת איפה אתם גרים . האפשרויות הן: מרכז, צפון, דרום, ירושליים.

Lord VoIdemort

New member
אמ

אם עושים מפגש של צפייה בתוכנית, צריך לברר למי כאן בכלל יש את הסדרה בDVD\ווידאו ואם עושים סתם מפגש, הכי טוב זה בעזריאלי (ותעני למסר >:)

rocket

New member
עניתי . ולגבי פרקים ,

אני מקליטה אותם, ככה שיש לי את הרוב ...

גלבטרון

New member
אני חושב שרעיון טוב, אבל....

צריך להמתין עוד קצת. לפחות עד אמצע העונה השלישית, כך שיהיו מספיק פרקים שעליהם ניתן לשוחח. + או עדיף, אם אתם מוכנים לוותר על ההקרנה, פשוט להיפגש במקום כלשהו (פארק) לשבת ולדבר ואולי אחר כך לקפוץ ל"אווזי" או משהו או לקניון קרוב.

Lord VoIdemort

New member
אווזי?!

ממש =_= אני ארצח תבעלים של המקום ההוא >: ואמ, אני מניח שאלה שיגיעו למפגש יהיו כאלה שראו את רוב הפרקים בסדרה, גם ככה 90% מהפורום שה כאלה שראו את כל הסדרה ככה שלא ממש צריך לחכות עד העונה ה3.

rocket

New member
אני חושבת שהכוונה בלחכות היא

שכדי לצפות בפרקים צריך שיהיו פרקים . חלק מהפרקים יש לי וחלק אני מקליטה עכשיו מחדש. וחוץ מזה עד חנוכה כבר נהיה באמצע עונה שלוש נראה לי

למעלה