מפגשון נוסף

../images/Emo124.gifמפגשון נוסף../images/Emo124.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לאור רענון המפגשונים, אני מציעה את ביתי ליום רביעי הקרוב, 9.10.02, החל משעה 16:30. מי שמגיע, שישרשר את שמו להודעה, ומי שצריך הוראות הגעה, שישלח אלי במסר. אני כולי תקווה שאהיה כאן בפורום מחר, כי יש לי הרגשה שאני עומדת לחלות בשפע ת של 24 שע´ (סימנים: נזלת נוראית, כאב גרון, חולשה ברגלים, כאבים בשחמות...אם זה ל-24 שע´, אז לא אכפת לי, רק שלא יהיה ליותר). מי שצריך את הסלולרי שלי, ואני לא אגיב מחר (חו"ח) יוכל לקבל אותו מ: מיכל של הדר/ליאור/חגית של אלה/גאיה של זיו/חן של אור.
ות ותקוו שלא אהיה חולה

שיט, אפשר לשנות יום???!!!

קודם כל, סיגל, אני מקווה שתרגישי טוב וכל הסימפטומים יעלמו כלא היו בצ´יק
ולגבי המפגש - ביום רביעי יש לנו תור למומחה גדילה שאנחנו כבר מחכים לו חודשים... אפשר יום אחר???

רציתי יום חמישי, אבל אז נזכרתי שיש

לי מניקוריסטית בערב וזה לא מתאים. יום שלישי הקרוב, כלומר מחרתיים - חשבתי על זה, אבל מה יהיה אם אני עדיין לא ארגיש טוב?-רק מחר אני אוכל לדעת. אם לא, אז בשבוע הבא (חוץ מיום א´, שבו יש לנו חוג, ויום ה´, שאני מקווה שניסע לאילת). ו
על ה
(מזל שהוא וירטואלי, כי אני לא רוצה להדביק אותך).

אני מאוד רוצה בסופ"ש, אבל מה שקורה

הוא, ויסלחו לי האבות, שאם אנחנו נפגשות באמצע השבוע, אז זה רק האמהות (לרוב. ביום חמישי נמרוד של אור היה). אם יש פגישה עם האבות, אז הסלון שלי יהיה ממש צפוף... אז שוב
עם כל האבות, זה לא שלא רוצים אתכם (למרות שכשאתם לא מגיעים הרבה יותר קל לנו לרכל...ונמרוד:אוי-ואבוי לך אם תדליף משהו ממה ששמעת ביום חמישי לאבות של יורשי העצר שלנו), פשוט אצלי אין מקום בבית...

קודם כל - תרגישי טוב../images/Emo24.gif

שנית, לא נוכל לבוא ביום רביעי (זה היום בו אנחנו הולכות ל"עננים"). שלישית ואחרונה, לצערי כנראה שלא נוכל להגיע יותר למפגשים שיתקיימו במהלך השבוע. הימים הופכים לעמוסים מאוד, חוץ מיום ראשון שאחה"צ פחות או יותר פנוי (ביום שני אני בביה"ס עד מאוחר, שלישי פעילות בבריכה, רביעי משחקייה וחמישי אני לומדת עד הערב). אז תבלו ותהנו, ונשמח לראות תמונות!!

לא בטוחה שנגיע

מאז ששיר הולכת לבית התינוקות יש לה סדר יום והשינה ב 19:30 ממש נחוצה לה. הנסיעות למרחקים ארוכים משבשות את זה וזה ממש קשה. אני לא רוצה לנסוע בכל שבוע. כנראה שנגיע פעם ב... תהנו! חנה

לפי התגובות אני חושבת שכדאי שנדחה

את המפגש, ואולי נקיים אותו בפארק באחד מסופי השבוע, ואז יוכלו להגיע גם הדרומיים ביותר והצפוניים ביותר, מה דעתכם?

ligo

New member
אנחנו בעד, וככה גם הבעלים (או

בשבילך- בני הזוג) יוכלו לבוא (נרכל עליהם בכל זאת, בלי שישמעו)

למעלה