מפגשון פארק ירקון יוצא לדרך

פ י ו ל ה

New member
../images/Emo124.gif מפגשון פארק ירקון יוצא לדרך

שלום חברות וחברים, המפגשון יכלול אותנו, אוכל וכל מה שתרצו להביא איתכם כדי לשתף או סתם לעשות שמח וייתקיים בפארק הירקון ביום שישי כלשהו בשעות הבוקר. אני מציעה את 26/11, אחרי זה זה חנוכה ואני לא יודעת, מניחה שלחלקכם יש הצגות... אם זה מוקדם מדיי, אפשר לקבוע רחוק יותר..תכוונו אותי. פשוט פחדתי להכנס יותר מדיי לדצמבר שלא יהיה קר או דברים הזויים כמו גשם (מישהו זוכר כזה?) אשמח לשמוע דעות/רעיונות/תאריכים וכל מה שאתם חושבים שאתם יכולים להביא איתכם כדי לתרום.

בהחלט ../images/Emo229.gif על הרמת הכפפה ../images/Emo211.gif

אומנם עד חנוכה אני עסוק כל השבוע וכל יום חשוב לי אבל אני בהחלט אשמח לפנות את היום הזה להתפרק איתכם ולהתרפק עליכם
חמוטלוש - גם אני חשבתי על האופצייה שחס וחלילה טפו טפו טפו
5
עלול להפתיע אותנו סמוך ליום האירוע גשם ( שיהיה ברור! אני בעד הגשם בכמויות ובתכיפות - אנחנו זקוקים לזה ) רק אם אפשר...לא ביום המיועד ובשעות האלה. לכן חשבתי שאפשר לברר אם בית הקפה שנמצא שם בסמוך לאגם פתוח בשעות האלה בימי שישי וכך במקרה הצורך תהיה לנו חלופה מיידית!!!!! בכל מקרה אני איתכם

אני בפנים!

כל הכבוד לפיולה על היוזמה! אמנם ב-26 יוצא לי קצת לחוץ, אבל מתי שתגידו - אשתדל לפנות לכך זמן. אני בעז"ה אביא עוגיות בריאות!

יופי יופי !../images/Emo8.gif

כל הכבוד פיוליתה! אני בפנים כרגע, בעד בית הקפה שדודי הציע אם יש גשם- זאת די אטרקציה לראות חבורה של אנשים עם בובות במקום ציבורי (חחח) אם ניפגש בפארק אביא שתייה וכוסות. מתי כבר חורף?

simba6

New member
מעולה אחלה ומשמח

שלום לכולם, אגיע ואביא איתי סלט מפנק, לחם שווה ואיזה גבינה/ טחינה וכמובן צלחות ומזלגות... איזה כיף ש- נ פ ג ש י ם ! והסירו דאגה לגבי החורף, בימים אלה ממש הנחניאלי הגיע למחזותינו מה שאומר שתוך שבועיים שלושה יגיע החורף... אגב- באיזה שעה המפגש? סימון

יפה יפה ...אני אוכל לבוא בשעה 13:00 זה בסדר?

ימיי שישי עמוסים אצלי עד לשנה הבאה...זהו יום מאוד מבוקש והימים שפנויים מופנים לחופשות.......אז מהי שעת הפגישה והיכן???.?..

פ י ו ל ה

New member
נראה לי שיהיה בסדר דבוש

בעיקרון הצעתי להפגש ב-10:00 לפני שראיתי גם את האילוץ שלך אז ניסיתי לקלוע למה שזכרתי האילוצים שהיו. אני מאוד רוצה ואשמח אם תבואי ואפשר אני מאמינה למצוא שעה שתהיה נוחה פחות או יותר לכולם.

גליתוי

New member
../images/Emo13.gif גם אני אשמח לבוא!

הרבה זמן שלא כתבתי... עברתי תקופה די מבעסת. אבל עכשיו טפו טפו הרבה יותר טוב! מפגש כזה ספונטני נשמע לי משמח מאוד! אמנם אני צריכה לבדוק אם אוכל לקבל חופש אבל אני מאמינה שזה יסתדר! חמוטל, את אלופה! להתראות

גלית??? גלית גליתוי??? ../images/Emo2.gif

אני לא מאמין
תהיתי לאן נעלמת לנו ובעיקר לי
עכשיו אני מבין קצת יותר... צר לי לשמוע שעברה עליך איכסה של תקופה אבל אני כ"כ שמח לשמוע שעכשיו הרבה יותר טוב
מה זאת אומרת " אם אוכל לקבל חופש "????????????? תסבירי להם שמדובר פה בפיקוח נפש הנפש שלך ושלנו שכ"כ התגעגעו זו לזו!!!!!!!

גליתוי

New member
דודיייייייי

תודה על קבלת הפנים הטובה... מחכה לפגוש אתכם. להתראות!

tov22

New member
גמני, גמני...

איזה כיף, גם אני יכולה כרגע בשישי- זה אפילו יוצא בדיוק היומולדת שלי אז נראה לי שאביא עוגה :) ואשתדל גם לארגן מחצלת שיהיה לשבת בכיף. שיהיה יום מקסים, טובית

יהבוליק

New member
אני מאוד רוצה לבוא!

אני גרה ליד ירושלים ושומרת שבת, אני אנסה לראות אם יש מצב להגיע ! אם כן אני מאוד אשמח!!

ayaly2

New member
איזה כיף לכם אני עובדת ../images/Emo13.gif

היי כל הכבוד על היוזמה
אבל יש לי הצגת חנוכה בגן בזכרון יעקב אז אשמח לשמוע מהחוויות ושניפגש רק בשמחות

פ י ו ל ה

New member
איזה כיף לנו!

נחגוג יום הולדת לטובית וגם יום של בריאות לנפש לגליתוש ולכולנו... האם השעה 10:00 נוחה לכם? זה מספיק מוקדם כדי שהילדים יהיו עדיין בביה"ס ולאפשר להתארגן לקראת שבת לכל מי שזקוק לזמן הזה. דודי, שלחתי לך מסר. אני לא סגורה על איזה בית קפה מדובר... מה בא לכם לאכול? אני אכין לכם סלט. אביא גם שמיכות פיקה, אשמח אם יש למישהו מחצלות להביא. וגם כריות וכאלה יכול להיות נחמד. בנוסך לבובות, אפשר גם להביא ספרים, או כל דבר כזה מעניין שאפשר להביא ולחלוק. בנוסף אם אפשר אשמח שתפתחו כאן שרשור שכל מי שמגיע ירשום במה הוא עוסק ומה הוא יודע הכי טוב לעשות כדי שנראה מה הם תחומי העניין הרווחים במפגש ואוכל לחשוב אולי על משהו בר תוכן.. יאללה בספונטניות! כל הכבוד ותודה על ההתגייסות!!

כל הכבוד והתודה הם לך ../images/Emo24.gif

ראיתי את המסר אני עמוס ביותר בימים אלה
לא יודע מה להעשות ולהספיק קודם
חזרות, הצגות, התרוצצויות ושיפוץ וצבע לבית... שיפוצניקים, נגרים, אבק, כמויות של ליכלוך, אבק ולא מעט מאבקים טלפונים, סידורים ואחת חתולה במבי אני כ"כ עייייייייייף חמוטלוששששש תארי לעצמך שחבובית התקשרה היום ומצאה אותי על סולם...אני!!!!!! אני אצור איתך קשר במהלך סוף השבוע או בתחילת שבוע הבא לכל היאוחר ונדון על הכלללללללללללל וגם סתם נקשקש ( מה שלא עשינו מזמן!!!!!!!!!! ) עד אז מיליון
דודי

simba6

New member
סלט ושאר מיני ירקות...

קודם כל רציתי לתאם איתך את נושא ה-סלט, גם אני חשבתי להביא וכדי שנביא סלט שונה תגלי לי מה תביאי. לגבי התוכן... מאחר ואני ממש בתחילת המסע אל ארץ הבובות מבחינתי כל דבר מלמד ומעשיר ומעניין סופש מעולה לכולנו סימון

למעלה