מפגשי פורום בישראל

../images/Emo124.gifמפגשי פורום בישראל../images/Emo124.gif

בשעה טובה ומוצלחת, אנו מכריזים בזאת, על התאריכים הרשמיים למפגשי הפורום בארץ. ואלו הם: המפגש הראשון ביום שישי: 29.6.07, במודיעין. קבלת קהל ואיסוף מעטפות מהשעה 20:00, המפגש יתחיל ב- 20:30 בדיוק. המפגש השני: יערך ביום רביעי, 4.7.07, ברעננה. ברכות ואיחולים מהשעה 19:30 וב- 20:00 בדיוק יחל המפגש. פרטי הכתובת המדוייקים של המארחים יפורסמו בהמשך בתפוצת אי מייל חסויה מי שרוצה לקבל את הפרטים ולא קיבל היום אי מייל מקדים ממני כדאי שישלח את שמו וכתובת ה דוא"ל שלו ל [email protected] ויצורף לרשימה. מי שכבר ברשימה ישיב על האי מייל עם הפרטים הבאים: לאיזה מפגש הוא בא, והאם בכוונתו להביא משהוא מתוק או משמין, כדי שיהיה כיבוד מגוון על השולחן .כלים וסכו"ם חד פעמיים יובאו על ידי. מי שזקוק לטרמפ או יכול לתת אחד יודיע כאן את הפרטים המדוייקים בבקשה במסרים פאטיים כדי לא להעמיס על השירשור.

מצויין!

יופי, מצויין! אני יכולה להביא כל מה שצריך, משמין או מתוק, אבל אולי שכדאי נחליט על כיוון, חלבי, בשרי, הכל ביחד! תתחילו לזרוק הצעות! בנוסף, אני זקוקה לטרמפ מאשדוד, האם יש כאן מישהו מהאזור?

לא משנה לי לאן

אם זה ביום שישי למודיעין- אז הלוך חזור, אם זה ביום רביעי לרעננה אז רק חזור, לשם אני אוכל להגיע. תודה

אני מקבל המון מיילים, לא לדאוג

כולם יקבלו תשובה. עוד לא קיבלתי מהמארחים כתובות, מספר טלפון להתקשרות של אלה שהלכו לאיבוד, והוראות נסיעה. ברגע שנקבל את אלה נשיב לכל ה אי מיילים.

למעלה