מפגשי פורום בישראל

../images/Emo124.gifמפגשי פורום בישראל../images/Emo124.gif

שלום לכולם, המפגשים קרבים ובאים, אנא הזדרזו להרשם על מנת שנוכל להערך בהתאם, מי שכבר נרשם אינו צריך להירשם שנית חשוב לנו לדעת מספר האנשים ומקום מועדף. המפגש הראשון יתקיים במודיעין, ב יום שישי - 29.6.07. המפגש יחל בשעה 20:30 וכחצי שעה לפני, על מנת שלא יהיו איחורים, תוכלו לזרום לאיטכם. אותו כנ"ל לגבי המפגש ברעננה, אשר יתקיים ביום רביעי, 4.7.07 בשעה 20:00. רצוי לבוא מ 7:30 מי שעדיין לא אישר נא לאשר לאיזה מפגש הוא מגיע וכמה אנשים יגיעו. הכתובת לאישור: [email protected]

סיכויים תמיד יש

בהחלט. האם את מעוניינת לארגן? לארח? אני אטייל בקיץ באזור קרית שמונה ואשמח לתאם מפגש.

Kathy5

New member
מס' שאלות...

במפגש מדברים על ענייני הגירה? מה יהיה במפגש? הפגישה כרוכה בתשלום? : * )

לא אין תשלום זה מפגש פורום וולנטרי

החלק הראשון (אחרי סבב היכרות) יהיה מעיו מונולוג קצר שלי כמהגר טרי (אני כאן פחות משנתיים ועל רישיון עבודה) על החיים כמהגר חדש, על הווית החיים בקנדה בכלל ובאיזור טורונטו בפרט, ועל תהליך ההגירה שעברנו, עזיבת הארץ והתחלה של חיים חדשים. וקצת "הגירה". (תיק ההגירה שלנו אושר השבוע ובבואנו לישראל נפקיד דרכנים, ושבועיים אחרי המפגש נעשה"לנדינג"). אחר כך יהיה דיון חופשי, או שאלות ותשובות כפי שיזרום הערב לפי בקשות המשתתפים, שבו רק אשחק תפקיד של "מודרייטור" כדי שהדיון יזרום ולא יהיה דומה לתוכנית אחת ששכחתי מאחור שנקראת פופוליטקה......וכמובן נשתה ונאכל מהמגוון שיגיע כי כל אחד יביא מעט בהתנדבות אבל זה יהיה אני מקווה מגוון וצבעוני וטעים...... אני מניח שרוב השאלות יסתובבו סביב מה עושים ואיך מתארגנים שהנחיתה תהיה רכה, ואיזה איזור בקנדה עדיף, אני אשתדל במהלך הזמן עד המפגש לפרסם לינקים ואולי מאמר חדש בעניין כך שלא יהיה צורך ביותר משאלות הבהרה קצרות. והעיקר לאפשר לאנשים לפגוש עוד ישראלים שאמורים לעשות בערך באותם מועדים את הצעד הנחשוני והמפחיד הזה שכשאחרי שאני חוזר לקנדה, יישארו לאחדים מכם קשרים שיאפשרו תמיכה הדדית במימד החברתי והנפשי בתקופה שהיא אחת הקשות בחיים של מהגר, השנים שלפני...והשנה שאחרי המעבר.

fermat7

New member
תפסיק תפסיק...באמת...

"שכחתי מאחור שנקראת פופוליטיקה". הרי שנינו יודעים שיש לך את כל ההקלטות מארכיון ערוץ אחד ואם גם מזה אתה לא נרדם אז אתה הולך לראות את שמשון ויובב בערוץ הישראלי (לונדון וקירשנבאום כמדומני)

הוצאת אותי מהארון...זה נוגד את הכללים

ובכל זאת אגיב. פופוליטיקה זה צעקני ונורא, ולונדון וקירשנבאום זה תוכנית אינטילגנטית ומצחיקה שמכבדת את משתתפיה מרואייניה וצופיה, ושווה את ה 14 דולר שאני משלם עבורה לרוג'רס. (שלא לדבר על אשתי שאומרת אותו דבר על כוכב נולד). מצטער שאני לא קולע לטעמך.

לא קשור למפגשים

זה נכון שלא משדרים לכם השנה את כוכב נולד? וקרית שמונה זה מעולה עם יש עוד אנשים מהאזור זה יכול להיות נחמד

OK

אם יש אנשים אשר מעוניינים להיפגש באזור קרית שמונה שיצרו איתי קשר במסרים. אין לי בעיה לארגן מפגש ואפילו יש מקום נחמד שאפשר להפגש בו (יופי טופי) להשתמע הילה :)

fermat7

New member
אני ממליץ

בחום, להתנתק מ"כוכב נולד" ולעבור לראות אמריקן איידול וקנדיאן איידול שמתחיל חודש הבא. אומנם זו אותה תוכנית עם אותו פורמט, אך עם זאת כ"כ שונה בהפקה ובתפאורה ובנוסף אתה זוכה בחוש הומור מפותח יותר מחוש ההומור הדלוח של צביקה הדר. באמת מומלץ, נעים מאוד, נחמד, נינוח ויפה, פשוט תענוג. בקשר לשמשון ויובב, ראיתי אותם פעם אחת והתגלגלתי מצחוק, הם הזכירו לי את שני הזקנים שהיו יושבים בתא למעלה במופע החבובות (תמיד אחד היה נופל למטה).

../images/Emo124.gifכל האמת על המושבניק

המושבניק מנוי לערוץ הישראלי למטרה אחת ויחידה - "נולד לרקוד". למעשה, כל הביקור שלו בישראל זה רק לאודישנים ל"נולד לרקוד 2". במידה והוא עובר את הסינון הראשוני אז הוא יישאר בישראל לכל העונה. פעם באתי אליו הביתה וראיתו אותו מתאמן על הנאמבר שלו כשלעורו טייץ סגול וחותלות ירוקות. מי שלא ראה את המושבניק בטייץ סגול ובחותלות כתומות מצבע באופן מושלם את ה port de bras לא ראה אוונגארד מימיו.

למעלה