BuddhaForScarlett
New member
../images/Emo124.gif מפגשלושים - יום א' 4/4/10 ../images/Emo124.gif
היי חבר'ה, אני ממש מצטערת שלא יכולתי לעשות שרשור כדי לדעת מתי נוח לכולם. אני מציע את התאריך הזה כי זה התאריך היחידי שאני באמת מקבלת חופש מהצבא.. אם זה לא יהיה נוח לרובכם, כמו שאמרתי, אני אשנה אבל רוב הסיכויים שלא אוכל לא לבוא
אבל אתם חשובים לי יותר
אז מה הולך להיות ביום הזה? בגלל שאני חושבת שזאת בושה וחרפה שאנחנו עוד לא עשינו שומדבר לטריאד מישן, אז הולכת להיות טריאד מישן. אני הולכת להוציא לנו 500 מדבקות של המשולש שנוכל להדביק בכל מיני מקומות (חוקיים! בלי להשחית את תל אביב או לעבור על החוק) מי שיכולה להדפיס דפים אצלה בבית זה יהיה נהדר. זה מה שאפשר להדפיס בבית- http://thisisthehive.net/nowavailableFLYER.jpg http://thisisthehive.net/30stmposter.jpg אחרי זה נשב ונדבר. אז מה באמת נצטרך ליום הזה:
קודם כל, ותסלחו לי.. כסף, כי להוציא את המדבקות עולה הרבה כסף. אז אם נגיד כל אחת תוכל להחזיר לי בסביבות ה-10 שקלים על המדבקות זה יהיה נהדר. זה בטוח לא יכסה את כל הסכום אבל אפילו חצי יעזור לי מאוד מכיוון שאני דיי רעבה ללחם כרגע.
חולצות לבנות, או כל צבע אחר, במידה ויש לכם, אם הסימן של המשולש - פשוט תציירו אותו עצמאית. אם אתן לא יכולות לעשות.. לא נורא.
כל משהו שיש לכן של 30 - צמידים, שרשראות, תחתונים, חזיות, תיקים.. סתם. פשוט תביאו כדי שניראה ממש ממש בעניין
מצלמה - כדי שנוכל לתעד את האירוע המוצלח הזה וכמובן לשלוח ללהקה.
וכמובן, אם מישהי מכן יכולה להדפיס כמה דפים של הפליירים בבית - כל אחת חמש, 2, 10, 30.. יהיה נהדר. מתי נפגשים- דיזינגוף סנטר, ליד תומר, בשעה 11:00. משם כבר ננסה למצוא איפה לשבת ולהתארגן על הדברים לקידום. ואז בסביבות 12:00 נצא לנו לכיוון הים כדי לתלות מדבקות ואני מקווה שנצטלם כזה על רקע החוף. זה יהיה מגניב. ואחר כך נוכל לשבת בחוף או לחזור לסנטר - לפי בקשתכם, ולהמשיך עם המפגש המדהים שלנו
אני תמיד אומרת את זה אבל אחזור על זה שוב - לביישנים מביניכם שזה קצת מביך אותם לתלות מדבקות וכאלה ולכן מפחדים לבוא- על תפחדו.. יהיה מוי כיף! וכולנו בעניין הזה ביחד! טענות, בקשות, שאלות.. ממש מתחתיי וכמובן תגידו שאתן באות
מתה על כוווווללללכככככככםםםםםםםם
היי חבר'ה, אני ממש מצטערת שלא יכולתי לעשות שרשור כדי לדעת מתי נוח לכולם. אני מציע את התאריך הזה כי זה התאריך היחידי שאני באמת מקבלת חופש מהצבא.. אם זה לא יהיה נוח לרובכם, כמו שאמרתי, אני אשנה אבל רוב הסיכויים שלא אוכל לא לבוא