מפגשלושים - יום משימה, דיון מפגש

../images/Emo124.gif מפגשלושים - יום משימה, דיון מפגש

היי חברה.. אני בטח אתחיל את שרשור התאריכים שבוע הבא, אבל בכל מקרה, כידוע לכם, פתח מתקרב והוא יהיה בסוף החודש הזה. אני מאוד רוצה מפגשפורום, ואני גם רוצה שבמפגש הזה נעשה את הטריאד מישן של 30. מי שלא זוכר, המשימה ש-30 הביאו לאשלון זה לתלות את הסמל משולש שלהם- הטריאד בכל מיני מקומות ולקדם את הלהקה. אני מאוד רוצה שנעשה את זה כאשלון, ולכן זה התכנון- אני הולכת לקבל הצעת מחיר על 500 מדבקות של המשולש שנלך ונדביק בעצמינו בכל מיני מקומות בת"א מי שרוצה ויכולה- לבוא עם חולצה לבנה (עדיף..) או כל צבע אחר עם המשולש עליה, מי שיכולה להדפיס פליירים בבית זה יהיה נהדר! אני אשים פה את הסמל במהלך השבוע. אני חושבת שגם נביא כמה דגלים של המשולש ונביא מצלמה כמובן כדי לצלם ולתעד ולשלוח ללהקה. כידוע לכם הם ביקשו תמיד לדאוג לאיכות הסביבה ולא להשחית, אז אנחנו ניקח את זה לתשומת ליבינו. כמובן לאחר שנעשה את זה נוכל לשבת כולנו בנחת לאחר מכן ולהינות מהמפגש.. עכשיו, הייתי רוצה לדעת מי מהבנות בעד העניין הזה - רק כדי לדעת אם באמת כדאי לעשות את זה במפגש פורום אז מי שכן שתשרשר.. למי שיש עוד רעיונות מוזמנת להגיד אם יש בנות שיודעות על תאריכים ספציפיים בפסח שלא נוחים לרוב - נגיד ימים לפני בגרות או משהו , תגידו וזהו.. אז זה דיון מפגש

BtHeS 94

New member
אני בעניין D:

חעחע רק מאיפה אני משיגה חולצה עם המשולש הזה? XDD אני אשמח להשתתף בזה ולתלות ת'סמל שלהם בכל חור אפשרי בת''א זה יהיה כיף D: והחלק הכי טוב זה שנראה את כולכם,כי התגעגעת רצחח 3> תודיעו לי לגבי תאריכים וכאלה, מתגעגעת רצח,עדיין. 333333> שיהיה שבוע מקסים D: ויום האישה שמח 3>

TyrAnnyA

New member
כרגיל, בפנים

רק אני צריכה לדעת את תאריך המפגש כמה שיותר מוקדם כדי לקחת בעבודה דיי אוף. דברי איתי כשתקבלי הצעת מחיר.

אני אדבר עם ההוא שתמיד עשינו אצלו

שתכלס, הוא לא רחוק ממך, אז אולי עוד יצא לנו להפגש

../images/Emo215.gif אני אשמח מאוד שמישהו יסביר לי

מה זה האשלון. כי אני חדשה בקהילת מעריצים שלהם בארץ, תמיד הייתי מעריצה שלא בקהילה או משהו. אז אממממ .
רוב הסיכוים שאני לא יוכל לבוא למפגש, אבל אני עוד אראה :)

בבקשה

האשלון האשלון דיי מת לאחר יציאתו של הדיסק החדש (זה לדעתם של חלק מהמעריצים הוותיקים לפחות). הרוב עדיין קוראים לעצמם אשלון למרות שזוהי כבר לא קבוצת אליט, אשלון עוד עדיין אשלון אבל בדרך שונה מבעבר, זה בעיקר היחצ"נים של הלהקה, י שמקדמים אותה, כל אחד במדינתו. מהו האשלון: זהו מונח צבאי. אשלון פירושו לתקוף בגלים.. זוהי שיטת קרב שבה נפוליאון השתמש. לתקוף באשלון= לתקוף בגלים. אשלון פירושו גלים, מה שישמע דיי הגיוני בשורה בשיר "Echelon" בשורה ""What's with the fascination with the echelon האשלון הוא גם השם שהלהקה נתנה לקבוצת היחצ"נים שלה/מקדמים/וואטאבר ולמעריצים שלהם. יש מקום מיוחד בפורום בו אנשים מהאשלון יכולים לדבר על איך הם יקדמו את הלהקה ובאיזה אמצעים וכו'. לפעמים אנחנו מקבלים משימות מהלהקה כדי לקדם אותם וגם שם בדר"כ הלהקה מפרסמת עידכונים לגבי דברים שונים (כיום כבר לא.. וחבל..) ויש עוד הסברים בטאגליינס

אני באה אבל..

אני לא יכולה מראשון עד שלישי.. אני נוסעת לאילת לתחרות בריקוד D: אז אם אפשר אחריי זה D: דרך אגב אני נוסעת השבוע לתחרות באילת בגלגיליות D: תאחלו לי בהצלחה D:

RenanaD

New member
תגידי את זה לציונים שלי ../images/Emo10.gif

אוף, היה לי היום מועד ב' בפיזיקה והלך גרוע...

למעלה