מפגש בירושלים

משוש30

New member
../images/Emo124.gifמפגש בירושלים

טוב נאי מנסה לשחזר את ההצלחה... אז שרשרו לכאן ימים שנוח לכן להיפגש אחרי 4:30 בצהרים אני מציעה רביעי או חמישי מבחינת מקום או אחד הפארקים כמו פארק ברמת דניה או מקום ממזוג כלשהו שיש בו מקום לזחול (לתינוקות) יאללה תתפקדו בנות ירושלים היקרות (וגם לא ירושלמיות מוזמנות)

yaelia

New member
אבל יש בו דשא?

אני זוכרת רק בטון וקקי של
. לא אכפת לי איפה וגם לא באיזה יום. אצל אמברון או באיזה גן נחמד. אני מעדיפה לא את גן החיות.

Arfilit

New member
אני ממש מתבאסת!

אבל ממש! מרוב הבלאגאנים והלחץ שיש לי לאחרונה - אפילו לא הספקתי לקרוא שמתרקם לו מפגש - ופספספתי! אני דורשת שידור חוזר! לירושלים אני בספק אם נגיע - כי אני רק מגיעה הביתה בחמש - אז זה קצת הזוי ולא ממשי מבחינתי. אבל במרכז - אשמח עד מאוד...

דפנה מי

New member
בא לך שנארגן ביחד../images/Emo24.gif?

בפארק אדית וולפסון, כל יום - פרט לרביעי

דפנה מי

New member
פארק יפה ונחמד

בהצטלבות הרחובות דרך הטייסים, סוף לה גרדיה, דרך השלום. 5 דק' מצומת אלוף שדה.

1במיה

New member
הגיע הזמן../images/Emo127.gif מתפקדת

אפשר גם ללכת לגן החיות אפשר גם אצלי בבית אם חם מידי

אמברון

New member
מה עם גן החיות?

המון צל, לא משעמם, אבל נוטה להתפזר (הילדים הגדולים מושכים לכיוון גן השעשועים / רכבת / חיות...). מנדבת את הבית שלי (גדול, צעצועים, קפה זמין וכיבוד על כולן). יום שלישי אחה"צ מתאים לכן? פרטים במסרים.

באמת תודה!

למשוש ולאפרת שנתנה לי טרמפ הביתה. איך זה שלא כתבו כלום על המפגש שלנו? היה נחמד ביותר!, האם רק יעל ואני נהנינו?

הרגע ראיתי שגם משוש נהנתה.

אני שמחה שכך. מלבד העובדה שהיה חם בטירוף היה מקסים ממש. הנוכחים/ות היו: משוש ומתן שהיה הכי קטן אבל הכי זריז ועשה עינים למבוגרות. יעל ועדן הנסיכה הקסומה, new mermaid ואיתמר הקטן (קטן?!) lulyK ויותם המתוק אפרת12 וסיוון המג'ונגן עם הריסים הארוכות אור67 וזיו הדוגמן איתן ולהב שלנו עם להב החמוד תנועת החסידות עם עתליה העדינונת וסליחה אם שכחתי מישהי. כאמור, היה כיף לפגוש את הפנים מאחורי השמות ובמיוחד את הפיצקלך.

new mermaid

New member
../images/Emo140.gifהיה ממש כיף!למרות ש../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

ו
לתנועה על דיגמון המנשא האמריקאי (זה sporty* bb*, נכון?) אני נושאת פני לe-bay

אני, אני! כל יום חוץ משלישי שזה יום

סבאסבתא. מבחינתי הבית של אמברון הוא קל"ב והוא גם בית מקסים. גם את גן סוקולוב אני מאוד אוהבת וגם את גן החיות. בקיצור, אני גמישה.

למעלה