מפגש הפורום היום-חשוב מאוד

אירילה

New member
../images/Emo124.gif מפגש הפורום היום-חשוב מאוד

לחברים שלום! הרני להודיעכם כי חל שינוי במקום המפגש . המפגש יהיה בארומה קניון עזריעלי קומה 2 ולא בארקפה כפי שנכתב בהזמנה. אבקש מכולם להגיע ב- 18:00 . נא לדייק. טלפונים לבירור: זהבה:054-5862333 ענתי:050-5753125 נשמח לראותכם. ענתי המון תודה על העזרה. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

אירילה

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif לזהבה ולענת

על העזרה בקיום הפגישה הראשונה של חברי הפורום. נקווה שבמפגש הבא נזכה לפגוש חברים נוספים. זהבה תוציא לחברי הפורום כאן סיכום הפגישה. שוב תודה ,אני נהנתי מאוד לפגוש את החברים שמאחרי צג המחשב. גרשון

zs1957

New member
תודה לכל משתתפי הפורום שהיו במפגש

תודה מיחדת לענתי שעזרה לי בקיום המפגש , תודה לגרשון, לעו"ד שמואל וולפמן ולכל החברים שהגיעו למפגש אמש, שהיה מוצלח מאד, נוכחות מלאה. אני מקווה לפגוש חברים נוספים במפגש הבא. דווח על המפגש ישלח לחברים היום בערב. זהבה שחם/ עמותת אלצהיימר

אירילה

New member
לענתי ולזהבה - מהיום אתן אדומות

בפורום ,הסיוע והתמיכה שאתן מעניקות לגולשים כאן ראוי לציון לשבח. המשיכו כך בדרככן , בציפייה לראות כאן גולשים חדשים רבים. יום טוב לכולנו גרשון

zs1957

New member
לגרשון-תגובה ל- מהיום אתן אדומות

ערב טוב! חן חן על המחאות לענתי ולי.הפורום הזה הוקם כדי לתת מענה לכל אחד שחווה ומתמודד עם הטיפול בהורה דימנטי. לחזק אתנו הילדים, המטפלים ולתת עידוד לאחרים, לחדשים ולכל אלה הזקוקים לעזרה. שמחתי להכיר במפגש אמש אנשים נפלאים מהפורום. הצפייה והתקווה שיצטרפו גולשים חדשים רבים. והעיקר שאנחנו על המפה כמו שאמר טל ברודי. ערב טוב לכולנו. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר.

sreuveni

New member
תודה על המפגש

תודה למארגני המפגש, היה נעים להכיר את הפנים והדמויות, מקווה להמשך מפגשים שיר

zs1957

New member
תודה על המחמאות

שמחתי שנהנת. גם אנחנו נהננו לפגוש איש את רעהו. אכן יהיו מפגשים נוספים בעתיד. המפגש הבא יהיה בעוד חושיים. הודעה על המפגש תהיה בפורום. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

ronnyw

New member
...ועוד מילה על המיפגש

שלומות, מעבר לכל הסיבות האחרות לנחיצותו וכדאיותו של המפגש - עצם העניין, שיש פרצוף אנושי מעבר לתכתובות, זה כבר היה שווה את הכל!! יופי של יוזמה, יופי של ביצוע (אפילו הרעש לא הפריע לנו...). ותודה לעושים.

zs1957

New member
דה על כל המחמאות

זה מעניק לנו כוח להמשך פעילות ענפה. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

למעלה