מפגש הפורום השנתי - ההכנות מתחילות

../images/Emo124.gif מפגש הפורום השנתי - ההכנות מתחילות

בימים אלה החלו ההכנות למפגש הפורום השנתי
על מנת שכולכם תוכלו לקחת חלק ולחגוג איתנו אנחנו מיידעים אתכם כבר עכשיו ומספיק זמן מראש כדי שתוכלו להערך בהתאם למצוא בייביסיטר לילדים, לתאם עם הבעל\האישה שהמכונית אצלכם,לבקש להשתחרר באותו יום מהעבודה מוקדם מהרגיל בקיצ'ר כל אחד והשק שלו
אז הנה 2 אופציות: לקיים את המפגש ביום רביעי 27.10 או ביום חמישי 28.10 - נשמח לשמוע את דעתכם המפגש יתקיים אחה"צ ( בערך מ16.00 על מנת להספיק כמה שיותר תכנים ) המפגש יתקיים באיזור המרכז - פרטים בהמשך... מאחר וכבר התכוננו לערוך מפגש לפני זמן מה יש לנו מספר רעיונות לתכנים ופעילות אבל אנחנו מזמנים אתכם בשמחה להעלות הצעות ואו בקשות לנושאים. מחכים לשמוע אתכם ומכם

simba6

New member
נ פ ג ש י ם - מעדיפה בחמישי 27.10

שלום לכולםםםםםם, אני עוקבת אחרי הפורום בשקט בשקט ובעניין רב ובעצם רק מתחילה ללמוד השנה במרכז לתאטרון בובות. מאד סקרנית ואשמח לפגוש אתכם, לעבור למימד השלישי ולחצות את גבולות המסך הקטן. אני לומדת ברביעי ה 27.10 ולכן לי מתאים בחמישי יאללה בואו נפגש סימון

simba6

New member
התכוונתי לחמישי ה 28.10

בוקר ועדיין לא התעוררתי לגמרי... :)

פ י ו ל ה

New member
אין מאושר ממני!!

על כך שהמפגש עבר לאוקטובר. הייתי מאוד עצובה שאני לא יכולה להגיע ולעזור כי אני באמת אוהבת את הפורום שלנו. אבל כעת, לה לה לה איזה כיף, אני חופשיה להגיע בכל אחד מהתאריכים (עם עדיפות ליום רביעי) וכמובן שאשמח מאוד להשתתף בארגון וגם לפתח ולממש את הרעיונות שהתחלנו לתכנן למפגש הקודם. ואם יעלו רעיונות ודברים חדשים, אז גם כן בכיף.

גם אני מאושרת ומאשרת

כרגע- אני פנויה בשתי האפשרויות ואבוא בכל דרך-
אבל....לא לעולם חוסן! יש להחליט מהר! היומן מתמלא!

COOL ../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

ייייייייייייייש אני אוכל לבוא ב28 אחר הצוהריים

גליתוי

New member
איזה כיף!../images/Emo24.gif

אני אוכל בחמישי ה28.10, ואשמח גם לעזור בארגון...

ooommmr

New member
לצערי לא אוכל להגיע..

תהנו! מחכה לתמונות... עומרי

shir300

New member
אני יכולה בחמישי אבל לא ברביעי

אני עובדת ברביעי אחה"צ. מקוה שהפעם יסתדר...

יהבק

New member
אני אשמח שיהיה בחמישי!

אבל אני צריכה לראות מה צופנת לה המערכת שעות של הלימודים..

גליתוי

New member
מה קורה עם המפגש../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

הי חברים, צריך דחיפה לקיום המפגש? ובכן אשמח לעזור! יש מקום? צריך לארגן מקום? דודי, חבובה

צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif דודי מחכים לך../images/Emo251.gif../images/Emo124.gif

אני אשמח להגיע שוב לחולון
, (ולא להצפין יותר רחוק)

למעלה