מפגש הפורום יוצא לדרך

אירילה

New member
../images/Emo124.gif מפגש הפורום יוצא לדרך

בשעה טובה נמצא התאריך לקיום פגישת חברי הפורום ,אחרי כל צג מחשב פועלת נפש אנושית ,בפגישת הפורום נכיר את הדמויות מאחרי הכינויים ,נחלוק רשמים וחוויות מחיי יום יום ונלמד דברים חדשים מאחרים. הפגישה תתקיים בחול המועד סוכות בתאריך 11.10.06 יום ד' בשעה 17.00 במשרדי עמותת אלצהיימר ברמת אפעל במשען בניין מספר 17 , בחדר ההדרכה שבמקום. למען הצלחתו של מפגש זה ולשם האווירה הנעימה שתשרור במקום אנחנו מתבקשים להביא כל אחד ממטעמיו הוא ,לא חשוב מה ,דיאט , עוגות ,עוגיות...בקיצור....כיבוד. אז להתראות במפגש וחג סוכות שמח גרשון/מנהל הפורום

טיקו1

New member
מפגש שני של הפורום

טוב שנקבע מועד ,מקווה שיגיעו רוב בנפשות הפועלות. אני בכל אופן כנראה אעדר כי זה חג מאד משפחתי ואניכבר "תפושה"

zs1957

New member
מאשרת את הגעתי

היי גרשון אני שמחה שהמפגש השני של חברי הפורום יוצא לדרך. אני אגיע. להתראות זהבה שחם

אסתרס

New member
פגישת הפורום

מאשרת את בואי,נשמח להפגש ולהעלות רעיונות.

ronnyw

New member
לצערי לא אוכל לבוא

אני בחו"ל במשך כל חול המועד. נתראה בפגישה השלישית...

אסתרס

New member
הסרט

המגזין באתר של נוה- מונוסון כבר התחלף למגזין חודש אוקטובר. בעוד כשבועיים יופיע הסרט באופן קבוע , באתר של עמותת אלצהיימר. כמובן שנודיע על כך באופן רשמי.אני מודה לך מאוד על התגובה החמה. לידיעתך הסרט יוצא לתחרות עולמית של סרטים ותמונות בנושא אלצהיימר. המטרה של החשיפה היתה להעלות את רמת המודעות של הציבור הרחב למחלה האיומה הזאת. בשלב זה אנו רואים תגובות מדהימות ,אם ניפגש בפגישת הפורום אני אהיה מוכנה לספר על כך. בינתיים שבת שלום וחג שמח.

קורנית

New member
גם

מי שלא כותבת כמעט, אבל מקפידה להתעדכן כמעט כל יום - יכולה להגיע? ואם כן... ענתי, את צריכה טרמפ?

ענתי44

New member
בטח שאת מוזמנת

ואני עדיין מחכה לתשובה מאחותי אם תוכל להגיע כך שעדיין לא יודעת אם אגיע אבל... בכיף. תודה

zs1957

New member
נפגש במפגש החברים

היי ענתי, מה שלום אמא? אני מקווה לראותך במפגש החברים תעשי את כל המאמצים להגיע. זהבה שחם

אירילה

New member
קיום מפגש הפורום עומד בסימן שאלה

מיעוט המאשרים השתתפותם במפגש מעמיד את עצם קיומו בספק רב. אין כל טעם לקיים מפגש עם שישה חברים כאשר בפורום חברים 50 איש. במידה ולא יתווספו עוד גולשים המאשירם בואם עד יום שני ,ניאלץ לבטל את המפגש ולקיימו במועד מאוחר יותר. חג סוכות שמח לכולם גרשון

למעלה