מפגש - הצעה רשמית

e t a

New member
../images/Emo124.gif מפגש - הצעה רשמית ../images/Emo88.gif

היי בנות, ההצעה היא כזו: יום ראשון, 4/4/2010, רואים את "אליס בארץ הפלאות" בקניון איילון ברמת גן. לאחר הסרט נאכל באיזור המסעדות בקניון, ואז נתמקם באיזו פינה בחוץ לפעילויות כיפיות. אתן מכירות את הנוהל, סמנו
או
בכותרת, עם פירוט בגוף ההודעה.

../images/Emo215.gif רוב הסיכוים ש- ../images/Emo45.gif

אבל אני עוד לא בטוחה ב-100%. אבל יש אוטובוסים לשם ? כי אם לא זאת בעיונת להגיע.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אפשר ברכבת לרדת בתחנה

של בני ברק [ זה פשוט מול גשר שמול הקניון רק צריך לעבור את הכביש ]

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

אני עדיין לא יודעת מתי בדיוק נוח לי להגיע למפגש
בגלל שאחרי פסח מתחילות לי בגרויות אז יש לי המון ימי תגבור >< אז כרגע אין לי תשובה
נקווה שאצליח להגיע

e t a

New member
תהילולית!!

זה רק יום אחד, וזה בעיצומו של החופש!!! וחוץ מזה, מפגש שעבר הבטחת לי שתבואי הפעם

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo45.gif+../images/Emo31.gif

אוקי, ממה שנארה כרגע? אני יחסית יכולה. אבל אני יודעת מה יהיה בהמשך חח ואני עוד צריכה שיודיעו לי. אבל בעקרון כן. ויש לי שאלה! בואו בבקשה ניפגש בעזריאלי כי אין לי מושג איך להגיע לשם. יעני ניפגש בעזריאלי ואז נלך ביחד באוטבוס לאיילון או משהו חח. וגם בחזור! כי אני לא יודעת גם ואני צריכה לחזור בחזרה לעזריאלי אח"כ.

e t a

New member
איילון זה המקום שהכי קל להגיע אליו בעולם!!!

ועזריאלי כ"כ חפור ומשעמם שזה כואב לי.. חוצמזה, לא ודע אם בעזריאלי יהיה את אליס.. וגם אם כן, זה לא קניון כיפי
אני כבר אארגן לכן איך להגיע לקניון איילון..

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif לא הבנת אותי.XD

אין בכלל בעזריאלי יותר קולנוע.XD הבעיה היחידה שלי זה להגיע לשם ואני לא נוסעת לבד באוטבוס.><"

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifחח זה מה שאני מתחננת אבל...

יש בעיה כי היא בצבא, ועם לא יתנו לה חופש לא יהיה לי עם מי לבוא ואז תהיה בעיה. אז אני בודקת.XD

e t a

New member
דרכי הגעה לקניון איילון

היי בנות, בקישור יש את כל קווי האוטובוס שעוברים בקניון איילון, כל אחת תראה איזה קו עובר גם באיזור שלה =] קישור!!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo241.gifשיט+שיט=שתיי שיט.

>< עכשיו הודיעו לי שאני בכלל יהיה באילת בתאריך הזה! ): אווף, לא פייר.>: אבל מה שדי טוב, שזה עדין לא בטוח. אהה ושימו לב! ה4.4 זה יום ראשון וזה ערב חג שניי!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif וואל - במקום להסתבך עם אוטובוסים

למי שנוח יותר להגיע לעזריאלי שפשוט תיקח משם קו 40 כיוון צפון ובכללי אפשר להגיע לתחנת בני ברק שזה מול קניון אילון הולכים טיפה עד הגשר [ 2 שניות זה ממש ליד ] ואז עוברים לצד השני של הכביש והופ ! הנה הקניון XD ואז עולים ללמעלה ושם יש את יס פלנט ובקשר לאם אני באה או לא זה תלוי במה יהיה לי באותו יום כי יש לנו מלא השלמות ועדיין לא אמרו לנו את התאריכים ושעות ... אבל בכללי מקסימום אני אבוא אחר כך ועד אז אתם תראו את הסרט P: וגם אם אני בסוף לא אבוא אין לי בעיה לעזור בכיוונים וכאלה למי שצריכהP: אני מכירה את כל הדרכים לקניון אילון XD

e t a

New member
לאאאא!

נקבע ביחד את השעה שתתאים לך, אין מצב שאנחנו מוותרים לקבועות שלנו על המפגש!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אני אבוא P:

אבל לא בטוח שאני אספיק לסרט XD מה גם שאני הולכת לראות אותו כבר ביום שישי P: אז .. XD

Tommy89

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אם אני אהיה אצל אבא שלי באותו יום, אני אבוא מיליון אחוז. אם לא, לא נראה לי. אז זה לא בדיוק תלוי בי..

למעלה