מפגש חנוכה

Moreiro

New member
../images/Emo124.gif מפגש חנוכה ../images/Emo124.gif../images/Emo121.gif

בפעם הקודמת זה בסוף לא יצא... אולי הפעם.. נקווה
המקום
קניון עזריאלי - ת"א. השעה
13:00. התאריך
יש כמה אפשרויות: 12.12 - יום ראשון 13.12 - יום שני 14.12 - יום שלישי 15.12 - יום רביעי אנא הגיבו להודעה זו עם התאריך המועדף עליכם והאייקון
/

Alias4Ever

New member
../images/Emo127.gif וואי מה זה הייתי רוצה לבוא

ולהכיר את כולכם אבל אני עובדת כל יום עד 5 בערך...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאווו מפגששששש../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מממ לי ממש לא אכפת מתי... אני די בהתלבטות כי יש לי מפגש של פורום השבט ב-14.12, ואין לי מושג איך אני אוכל להשאר בת"א כמה ימים כי אני לא../images/Emo128.gif רואה את עצמי מבזבזת כל יום כל כך הרבה כסף ככה....בייחוד אחרי הסופש המאוד פורה שלי בירושליים... אז סמנו בשבילי עדיף ב-14.12... אבל אני לא אוכל להיות אתכם הרבה, מה שבהחלט מבאס אותי../images/Emo4.gif

Alias4Ever

New member
רגע רגע...

כבר נפגשתם פעם כאילו חברי הפורום הזה? או שזאת תהיה הפגישה הראשונה שלכם?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאין לי מושג ירוק... עשיתי קאמבק לא מזמן... אני לא חושבת שהם נפגשו אבל עדיין... וואו אחרי שנה??? המוןן זמןןןןן../images/Emo12.gif אבל אני באמת לא יודעת....

Moreiro

New member
זה המפגש הראשון ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

היה אמור להיות אחד בחופש הגדול, אבל היו המון בעיות עם התאריכים וכל זה וגם בקושי היו כאן אנשים אז הוחלט לדחות, נקווה שהפעם יגיעו יותר

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאופס התאריך שונה, לכן הכי נוח לי ב-13.12 ולא ב-14...

אלעד27

New member
../images/Emo10.gif

לא יכול לבוא, אני עמוס כל החופש במד"א, כי אני ממש לקראת סיום הקורס ויש לי כל יום שיעור. תהנו לכם בכל מקרה.

אלעד27

New member
אני בן 15, עוד פחות מחודשיים בן 16.

ובעיקרון, אני עדיין לא מתנדב אלא עדיין בקורס. אבל אני לקראת סיום, ובגלל זה כל החופש יש לי חזרות ותירגולים לקראת מבחן סוף הקורס בסוף חנוכה, שיקבע אם אני אוכל להתנדב. בהצלחה לעצמי.

Alias4Ever

New member
וואלה מגניב..שיהיה במזל טוב..

כאילו עוד חודשיים... והמון המון בהצלחה במבחן...

למעלה