מפגש- יום א' 4/4 פרטים אחרונים

../images/Emo124.gif מפגש- יום א' 4/4 פרטים אחרונים

טוב, אז כמה דברים אחרונים,ריענון פרטים למפגש.. תוכלו לשאול כאן שאלות.. מה שבא לכם. קודם כל, בואו נחזור על כמה דברים:
המפגש הוא בראש ובראשונה יום קידום / טריאד מישן - מה שאומר שבתחילת המפגש אנחנו נאספים ויוצאים להדביק מדבקות ופוסטרים.. ואת עושים תמונה משותפת עם הסמל של המשולש כדי לשלוח ללהקה כדי שיראו שגם אנחנו חלק מהמפגש
הנה לכם המדבקות היפות שהוצאתי השבוע
אל תשכחו לבוא עם חולצה של 30/ חולצה שיש עליה את המשולש של 30 - אפילו תעשו בעצמיכם וכל דבר לביש אחר של 30. ואם כל אחד מכם יוכל להדפיס כמה פליירים מהבית זה יהיה נהדר.. הנה הלינק למי שרוצה http://thisisthehive.net/nowavailableFLYER.jpg או זה.. (שזה עדיף) http://thisisthehive.net/30stmposter.jpg
כמו שאתם יודעים, המדבקות האלה עלו לי כסף ואני לא בנאדם עשיר, אז כמו שאמרתי אז.. תביאו איתכם בין 10-15 שקלים כדי להחזיר לי
. ורק כדי שתדעו שאני לא מרמה אתכם או משהו.. אז המדבקות עלו לי 200 ש"ח, אני אחלק את זה בין כולנו.
נפגשים בדיזינגוף סנטר, ליד "תומר" בשעה 11:00 ואז, בתקווה נצא לקדם בשעה 12:00, נחזור לסנטר בשעה 13:30 בערך ומשם נשב לנו בנחת אחרי שעשינו את חובותינו כאשלון/מארס ארמי. אם למישהי יש בעיה- היא לא יודעת איך מגיעים לתומר/ לא יודעת איך מגיעים לדיזינגוף סנטר- תשלחו לי מ ס ר, ואני אתן לכם את מס' הטלפון שלי ונקבע משהו. אם יהיו פה מתקשות למיניהם - אני אחכה לכם בשעה 10.30 בעזריאלי, אבל אני מזהירה אם לא אומרים לי שצריך, אני לא עוברת דרך שם בכל מקרה - כדי להגיע לסנטר מעזריאלי לדוגמא צריך לקחת קו 63 שעובר מ ו ל עזריאלי. לרדת בסנטר ולהכנס בכניסה של קאסטרו תל אביב - אתם תראו את תומר מצד ימין שלכם אחרי איזה 4-5 חנויות. מחכה לראות את כולכםםםםםםםםם יהיה כיף!!!!!!!!!
THIS IS WAR!! אה כן ו.. PROVEHITO IN ALTUM או PROHEVITO IN ALTUM אם יש לכם את העותק הפגום של של THIS IS WAR כמו שלי יש

BtHeS 94

New member
אה אז כל פריט של 30STM יתקבל?

גם החולצה השחורה שלי עם הנשר האדום עליה? XDDD ~בתקווה שאני אמצא אותה ליום ראשון~

BtHeS 94

New member
אה מגניב D:

ואם היה לי גם ת'חולצה עם הסמל שלהם עם הגולגלות-אז הייתי מביאה אותה בכיף XDD

BtHeS 94

New member
חחח למרות שאם הייתם מבקשים לבוא עם

חולצה שלהם עם הגולגלות-רוב הסיכויים שזה היה רחוק רחוק ב-2002, בימי האלבוםהראשון XDDD

yaelc95

New member
אפשר גם לעשות הדפסה ביתית של המשולש אם באלך

פשוט קונים חולצה לבנה ודפים להדפסה על חולצות (שזה דיי יקר) ועושים את זה....

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואי איזה יפה זה:)

אוף אני ממש רוצה לבוא אבל אני לא יכולה>.<" אני ממש רוצה להוציא חולצות של 30 בעזרת ספונסר כלשהו, אני צריכה לחפש משהו.. אני מקווה שאני אצליח>< תהנו

בדיוק עליתי על זה.. ../images/Emo10.gif אני גרועה.

אפשר להקדים קצת את המפגש ל10 וחצי. ונסיים אותו ב3.. תופס לא?

למעלה