מפגש פורום בישראל

../images/Emo124.gifמפגש פורום בישראל../images/Emo124.gif

אני מגיע לביקור משפחתי ארוך בישראל מ 23 ביוני ועד אמצע יולי, אני מציע לקיים מפגש פורום אחד או שניים (תלוי בכמות המעוניינים להשתתף) התאריך המסתמן הוא יום שישי ה 28 ביוני בשעות הערב המוקדמות במודיעין או תאריך חליפי שעוד לא סוכם באיזור השרון כניראה ברעננה, או מפגש אחד גדול בגני יהושע שיתקיים אולי במוצאי שבת או ביום חמישי כדי לאפשר גם לשומרי שבת להגיע. אבקשכם לשלוח אי מייל עם הכותרת מפגש ישראל בשורת הנושא לגבי השאלה של שומר שבת ושל המיקום המועדף כדי שאוכל להחליט אם נוכל להסתפק במפגש אחד או שנזדקק לשני החברים שתרמו את בתיהם. [email protected]

הכוונה לקיים ביום שישי 29 במודיעין, ואם יהיה

צורך, וחברים שומרי שבת או כמות גדולה של אנשים נוסיף עוד מפגש או נקיים אחד בפארק מה שיחייב מערכת הגברה וגנרטור שכבר נודבו על ידי חבר פורום ועל ידי.

מעולה! אנחנו נשמח להגיע

העדיפות היא רעננה אבל גם יעד אחר יתקבל בשמחה. מעולה!!

joe2b

New member
28-29 ליוני - לא טוב לנו

בעקרון, עדיף (לנו) בפארק יהושע, ועוד יותר עדיף בשישי בצהרים (כמו המפגשים הקודמים). ואני יודע שכתבת להגיב במייל, אבל חשבתי שהצעה לשישי בצהרים אולי עדיף להעלות בפורום הנרחב. ושאלה: האם מותר להעלות לסדר היום דרכים אפקטיביות לשכנע את פקיד ההגירה לגרום להנפקת ויזות???? ... ... ...
?
??
????
!!!!!

Blink marketing

New member
אני אבוא לכל לוקיישן

הבעיה היא שאמצע שבוע בשעה 19 זה מוקדם מדי. שעה קדימה תאפשר ליותר אנשים להגיע. בכל אופן, אני מגיע עומר (לשעבר GESUS)

lishorsh

New member
מפגש

אם יהיו מספיק אנשים לשני מפגשים, אני מציע לקבוע את המפגש השני קרוב לאמצע יולי. זאת עונת החופשות, וסביר להניח שרוב האנשים יוכלו להגיע רק לאחד מהמפגשים.

שני התאריכים שקבעתי הם לפני תחילת החופשים...

ואני אוכל לקיים שלישי אולי ביום חמישי ה 12 למאי או בדוחק ביום ראשון ה 15 .

למעלה