מפגש פורום בישראל

../images/Emo124.gif מפגש פורום בישראל

במחצית השנייה של חודש יולי אני מגיע לביקור בישראל. במידה ויהיו מעוניינים אני מתכוון מתכוון לקיים מפגשי פורום "עוברים לקנדה" כפי שנערכו בשנה שעברה. המפגשים מיועדים למי שנמצא בתהליך הגירה או מתעניין בו. במפגש תוכלו ליצור קשר עם אנשים נוספים המתעניינים במעבר לקנדה, ינתנו סקירות על נושאי החיים בקנדה, המגורים, ומסלולי ההגירה, ותוכלו לשמוע, להשמיע, ולשאול שאלות. יועץ ההגירה אמיר שובל מוכן לתת חסות למפגשים, על ידי מימון של כיבוד קל, שכירת מקומות מתאימים בתל אביב ובחיפה ומתן פרזנטציה על מסלולי ההגירה, מה שיפטור אותנו מהצורך לחפש מתנדבים לאירוח, אשמח אם תגיבו בהמשך השרשור אם יש לכם התנגדות לסידור המסחרי הזה במקום המתכונת ההתנדבותית של שנה שעברה. גילוי נאות מחייב כמובן להזכיר שגם לי וגם לאמיר עשויה לצאת טובת הנאה מההיכרות אתכם כיוון שאנחנו מספקים שירותים למהגרים. אני בתחום והנדל"ן באיזור טורונטו ואמיר בתחום הסיוע בהגשת תיקים וייצוג של מהגרים בתהליך ההגירה. למען הסר ספק אני מזכיר כי ניתן בהחלט לבצע תהליך הגירה מוצלח ללא הסתייעות בבעל מקצוע, ניתן למצוא דירה להשכרה ללא שימוש בשירותי תיווך, שיש הרבה מתווכים ישראלים בקנדה, ויועצי הגירה בישראל, ושתמיד רצוי כשרוצים לרכוש מוצר או שירות להשוות בין מתחרים לפני שמחליטים לרכוש שירות או מוצר כלשהוא, ושאין בהגעתכם למפגש שום מחוייבות כלפי אף נותן שירות. בקישור יש סקר שנועד כדי להבין האם אתם מעוניינים לבוא, ואם כן, איזה מועד, הרכב משתתפים ומיקום עדיף לכם. לאור התוצאות אני אקבע אם, היכן ומתי יתקיים מפגש או מפגשים. מי שהשתתף בשנה שעברה מוזמן לספר כאן חוויות, אבל כדי לענות לסקר מוכרחים ללחוץ על הקישור ולענות במערכת הסקרים. מי שמעוניין להירשם למפגשים צריך (בנוסף לסקר) לשלוח אלי מייל או מסר אישי ובו שם טלפון רגיל, כתובת אי מייל , העדפה לגבי מיקום (חיפה או תל אביב) ועיתוי המפגשים שיתקיימו בשבוע שאחרי ה 22 ליולי. להתראות המושבניק

livnat5

New member
מעבר לקנדה.

היי חדשה כאן גרתי בקנדה לפני שנתיים למשך שנתיים מעונינת לחזור נשואה פלוס 3 רציתי עזרה למקומות כמו טורונטו ומינטובה מה ההליך ולאחר הההחלטה צריכה עזרה בנוגע לבית להשכרה בתודה מראש ליבנת. אשמח אם תחזור אלי למייל [email protected] גם בנוגע למפגש.

לינה, אשמח לעדכן אותך בקשר למפגש

בעיקרון מוקדם מדי לדבר על דיור, צריך קודם לארגן ויזה מתאימה. באיזה מעמד היית כאן שנתיים? באיזו ויזה? אם את רוצה לחזור לכאן הדרך המהירה ביותר אם אין לך כרגע ויזה או מעמד מתאים היא לקבל רישיון עבודה או הצעת עבודה קבועה. בשניהם את צריכה למצוא מעסיק שיוכל להיות ספונסר לבקשה. האם בשנתיים שהיית כאן נוצרו קשרים שייאפשרו לך להשיג הצעת עבודה קבילה ממעסיק קנדי? אם כן אפשר לקדם את העניין. במידה ולא את צריכה להגיש בקשת הגירה רגילה. במפגש תוכלי לקבל הרבה מידע, ולשאול שאלות, אבל רוב המידע נמצא גם כאן למעלה בסרגל הכחול, תקישי על מאמרים ותוכלי לקרוא ולהבין קצת יותר את התהליכים ולהתכונן למפגש.

livnat5

New member
ספונסרשיפ

היי בוקר טוב לכולם המושב יכול להיות שמצאתי פתרון בשבילי להגר רק אני צריכה כמה פרטים לדעת אם זה רלונטי בשבילי מה צריך לעשות בשביל שבן משפחה יבקש אותך סבתא יכולה והאם היא חייבת להיות בקנדה במשך כול התהליך ואםכן כמה זמן ההליך נמשך תודה רבה על העזרה ליבנת.

livnat5

New member
ספונסרשיפ

השאלה היא האם סבתא יכולה לעשות לנכד שלה לפי משהו שקראתי של מהמושב לטורונטו סבתא יכולה לעשות לנכדים שלה זה קרבה ראשונה

amirshuval

New member
I am sorry

but the there is no sponsorship of grandchildren,siblings,nephews/nieces. the above relatives can only be sponsored if they are under 18 and unmarried orphans.

למעלה