מפגש פורום ב-NYC לכל מי שפיספס, מפגש פורום היסטורי יתרחש בפסח בניו-יורק. פרטים בהמשך...
M Mירב New member 23/3/07 #1 ../images/Emo124.gif מפגש פורום ב-NYC לכל מי שפיספס, מפגש פורום היסטורי יתרחש בפסח בניו-יורק. פרטים בהמשך...
../images/Emo124.gif מפגש פורום ב-NYC לכל מי שפיספס, מפגש פורום היסטורי יתרחש בפסח בניו-יורק. פרטים בהמשך...
Y yankys26 New member 25/3/07 #4 ../images/Emo2.gif מי מה מו ואיפה אנייייייייייייייייייייייייייייייייייייי "רצה".. לא לא לא אני פשוט טסההה
../images/Emo2.gif מי מה מו ואיפה אנייייייייייייייייייייייייייייייייייייי "רצה".. לא לא לא אני פשוט טסההה
א אלוף ה ע ו ל ם New member 25/3/07 #5 רוצים מפגש? אני אשמח להיפגש, אז החל מערב פסח (השני לחודש) אהיה בניו יורק, כך שאהיה די גמיש מבחינת תאריכים.... מי מעוניין להגיע?
רוצים מפגש? אני אשמח להיפגש, אז החל מערב פסח (השני לחודש) אהיה בניו יורק, כך שאהיה די גמיש מבחינת תאריכים.... מי מעוניין להגיע?
M Mירב New member 26/3/07 #10 נראה שדי הרבה רעיונות למקום נחמד למפגש? אנחנו מדברים על מנהטן, אני משערת? מה דעתכם על יום חמישי ה-5 בפריל?
נראה שדי הרבה רעיונות למקום נחמד למפגש? אנחנו מדברים על מנהטן, אני משערת? מה דעתכם על יום חמישי ה-5 בפריל?
א אי תלות בדובר New member 26/3/07 #7 אבדוק ביומן לא מבטיח שום דבר .... חוץ מזה מישהו כבר שריין איזה תא טלפון לענין?
א אוהבת9 New member 26/3/07 #8 גם אורחת אקראית מהארץ מוזמנת? היי, אני מירב, נעים מאוד מגיעה לביקור בניו יורק לאחותי למשך כעשרה ימים החל מיום שישי הקרוב. יש מקום לבקש הזמנה למפגש או שזהו פורום סגור? תמיד אוהבת להכיר אנשים חדשים
גם אורחת אקראית מהארץ מוזמנת? היי, אני מירב, נעים מאוד מגיעה לביקור בניו יורק לאחותי למשך כעשרה ימים החל מיום שישי הקרוב. יש מקום לבקש הזמנה למפגש או שזהו פורום סגור? תמיד אוהבת להכיר אנשים חדשים
א אוהבת9 New member 28/3/07 #16 שוב מבחנים? סיימתי איתם לפני הרבה שנים, אבל פ'סדר. ומהו מבחן גוגל? פששש... איזה תנאי קבלה חמורים יש כאן.
שוב מבחנים? סיימתי איתם לפני הרבה שנים, אבל פ'סדר. ומהו מבחן גוגל? פששש... איזה תנאי קבלה חמורים יש כאן.