מפגש פורום - הפרטים

nikonit

New member
../images/Emo124.gif מפגש פורום - הפרטים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לאחר כינוס מיטב המוחות, התלבטויות ושיחות עד שעלה עשן לבן, הגיע צוות הדינוזאורים להחלטות לגבי מפגש הפורום. לאור התגובות שעלו, החלטנו להעלות לבחירה שני מועדים אפשריים למפגש יצאנו מתוך הנחה שהמפגש צריך להיות מספיק ארוך, כך שיוכלו אנשים להגיע באמצע, ועדיין ליהנות ממנו, ולהיפך - יהיו כאלה שיאלצו לצאת מוקדם יותר. האפשרויות הן: א. יום חמישי, 20/4/06, בשעות 16:00-21:00 (או עד שימאס). ב. יום שישי, 21/4/06, בשעות 10:00-14:00 (או עד שיגרשו אותנו). בהמשך להודעה זו תהיינה שתי תגובות, אחת לכל תאריך. מי שמתכוון ויוכל להגיע בתאריך כלשהו, יצביע ע"י סימון
(בלבד)בשורת הנושא, משורשר לתאריך המתאים. אם יש הערות (מגיע באיחור, יוצא מוקדם וכו'), יש להכניס אותן לתוכן. מי שיכול להגיע בשני התאריכים, מתבקש להצביע לשניהם (אם יש העדפה ביניהם, אנא ציינו זאת בתוכן). מחר (שלישי) אחה"צ נבדוק לאיזה מהם הצביעו יותר אנשים, ואז נודיע על המועד הסופי למפגש. בכל מועד שהוא, המפגש יערך בתל אביב, במרחק סביר מתחבורה ציבורית. יחד עם ההודעה על המועד נודיע גם על המיקום. לתשומת לבכם, אלה המגיבים בשרשור הקודם, אני מצפה מכל אחד מכם לנקוט עמדה, וכמובן, חסרים לי כאן עוד הרבה שמות של באי הפורום. יאללה חבר'ה, להתעורר. עד כה הביעו התעניינות: רומן (עמשצ שבור) רועי גבאי אבנר הלוחם באש חן (אקונומיקה) בכירה עמיחי נ החיילים שכרגע בצבא: אהוד 1 קוממיות דפנה הופיעה בשרשור מבלי לנקוט עמדה: ליאור (G18) להתראות שם, "חבורת הדינוזאורים": עמית אפיק ואני

nikonit

New member
אני בעד יום חמישי, בשעות 16-21

נא להגיב להודעה זו רק ע"י
או
בשורת הכותרת. כל פירוט נוסף, מקומו בתוכן.

nikonit

New member
../images/Emo45.gif

מדגישה - כדאי ורצוי להצביע פעמיים, אם יכולים בשני המועדים.

afiksambol

New member
../images/Emo45.gif

יוצא מקרית גת בערך בשעה 17:00 (בתקווה שלא יוכרז עוצר...) ולכן אגיע באיחור אלגנטי ותצטרכו לסבול אותי פחות.

meijin007

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

וליאור בביסל"ש, הוא לא יבוא
אבל אסף קיבל שנשו"ש לפנים! אז הוא יבוא אם מישהו יתקשר אליו ויזכיר לו!

nikonit

New member
אני בעד יום שישי, בשעות 10-14

נא להגיב להודעה זו רק ע"י
או
בשורת הכותרת. כל פירוט נוסף, מקומו בתוכן.

afiksambol

New member
../images/Emo45.gif

רק בשביל להזכיר לך שמחר יום שני, ככה יצא....

תראו לגבי שני הימים הכל בסימן שאלה

בנתיים לא הכל בטוח- אצלי עד שאני ידע יום לפני. לבנתיים אני משריין את שני הימים האלו. ניקונית השארתי לך את הנייד שלי בפרטי- א יש עדכון אז תעדכני אותי תודה והמשך שבוע נעים

הא יש לי תכנון גם להגיע לשם בקרוב

יש לי בנדוד שגר במנהטן אני אגיע גם לונג אינלד. אחח אני מת כבר לעוף מהארץ לחופשה

afiksambol

New member
איילנד-פארק, אם כבר נכנסו לדיוקים

אבל למה להיות קטנוניים ??

למעלה