מפגש פורום- חלק 2

../images/Emo124.gif מפגש פורום- חלק 2../images/Emo124.gif

1. אלה התאריכים שנשארו: 7.8.05 8.8.05 9.8.05 10.8.05 12.8.05 13.8.05 14.8.05 אוקי אז שכל אחת תבחר את התאריך שהכי יתאים לה. 2. נבחר גם שעה ומקום. אז שכל אחת תציע שעה טובה בשבילה וגם מקום- לדעתי ליד הקולנוע זה מקום טוב...איפה שהיה המפגש הראשון...
יאללה לשרשר

קמימונת

New member
אז ככה-

לי לא נוח רק בשביעי..
וחשוב מאוד!!!- ה-14 לחודש זה צום תשעה באב אז... אה.. הבנתן.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאני לא יודעת עדיין../images/Emo4.gif

כאילו הכל בסדר מבחינתי רק שלא יצוץ משהו פתאום

נמנמנמ

כל התאריכים בסדר בשבילי אז ככה שלא יהיה אכפת לי בכל תאריך שייבחר... אבל אממ אני מקווה שלא יקרה משהו בדקה ה-90 ושאמאבא ירשו לי לנסוע..אהה וגם שיהיה לי כסף..חחחח

מיטל101

New member
אז ככה...

לפי דעתי רצוי לעשות את זה לפני ההתנתקות כיוון שיהיו מלא הפגנות וכאלה... 2 חברות שלי נסעו להרצליה לפני שבוע וחצי וכבר היו הפגנות ברכבת... כמובן שאני מעדיפה את חיפה כי כבר די נמאס מעזריאלי וגם כי זה הכי קרוב אליי אבל אני מוכנה להתפשר על מה שיהיה...אבל עזריאלי ממש נמאס!! ושעה-תלוי איפה עושים את זה... אם זה לדוגמא כמו שמעיין אמרה במפגש הקודם-שאפשר לעשות את זה בלונה פארק אז צריך יותר מוקדם ועם זה יהיה למרות הכל בעזריאלי אז אפשר בסביבות 2-3 בצהריים...

שלום.. אני חדשה אך אשמח לבוא למפגש.

אני הצטרפתי רק עכשיו לפורום.. אבל אני קוראת כאן הרבה ואתן ניראות לי אחלה בנות.. אני מאוד אשמח לבוא למפגש ולפגוש את כולכן..

היי אני די חדשה.........

טוב האמת נרשמתי רק היום ואני לא מכירה אף אחד בבקשה תעזרי לי להשתלב אני מכירה רק את אורוש 47 נראה לי משהו כזה היא אמרה לי ברוכה הבאה והכל אבל אני לא מרגישה כל כך בנוח ואני לא יודעת אם לבוא למפגש מה את חושבת? תעני לי הכי מהר שאפשר-כשאת רואה את ההודעה.......

קמימונת

New member
הו לא ראיתי!! ../images/Emo2.gif

שאלום. ברוכה הבאה!
אני כמה, 13...
נעים להכיר!
השתלבות נעימה

קמימונת

New member
אני כרגע כתכבי כמה!? ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif

סליחה, שמי קמה...

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifממהמ.

u can call me אור.
וסתם שתראי.
(ייאיי, את מכירה גם את שקד
) ואני לא יודעת מה לענות לך ממש, חוץ מזה שהבנות בפורום מאוט חמודות
והן בטוח יקבלו אותך ובטוח יהיה לך כיף

../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

וגם אני בטוחה זה הפורום הכי טוב בתפוז אני רצינית ואני בדיי הרבה פורומים וכולם ממש נחמדים אבל אין על זה באמת
למרות שאני אוהבת מאוד גם את פורום סרטים מצויירים ודיסני ועוד פורומים שאני בהם אז זה באמת שולט ביותר
בעיקר בגלל הבנות כאן

למעלה