מפגש פורום-סופית

../images/Emo124.gifמפגש פורום-סופית../images/Emo124.gif

לצערי הרב, לא התקיים מחר מפגש פורום בקניון עזריאלי , משום שחצי מחבריי הפורום לא יוכלו להגיע מחר, נקבע תאריך מסודר ולא יום או יומיים לפני.. פשוט צריך לקחת בחשבון ימים שלא כולם יכולים להגיע... אז נקבע בקרוב-בחופשת חנוכה.. תאריך יום ושעה מסודרת! אני או מישו מהפורום יפתח שירשור חדש ומסודר.. שיהיה לכםם סוף חופש מצוויין! ואלל תקחו לרגע האחרון להכין שיעורים.[אביחי..
] אוהבת מלא ושבוע טוב!
+
+
פטרי

../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif

ואיי איזה כייייף
עשיתי לאמא שלי שטיפת מוח שאני אלך לפמגש פורום אגם
כי אני מכירה את איילה והיא פגשה כמעט את כל הפורום
ואני אלך עם עינב ואיילה ואני יהיה בטוחה
אז היא אמרה לי שזה פסדר:] ואז היא אמרה לי: "יש גם פגישת פורום של פורום תשבצים?"
כי היא אוהבת תשבצים
בכל מקרה:p אני מסכימה עם פטרי'לה

einatit4

New member
../images/Emo55.gifחחחחחח../images/Emo6.gifאיזו אמא מצחיקה../images/Emo6.gif

|הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה|

|הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה||הקצפה|

חלי 66

New member
מאמי

זה היה מובן מאליו שמלא אנשים לא יגיעו כי ההתרעה הייתה ממש קצרה וגם אני רציתי לקיים מפגש פורום אבל לא היה זמן לכן בחנוכה בע"ה נקבע מועד מסודר יותר

למעלה