מפגש פורום 2004

Moreiro

New member
../images/Emo124.gif מפגש פורום 2004 ../images/Emo124.gif

אז ככה: בשרשור של בחירת התאריך למפגש, הרוב הצביעו ל17 באוגוסט. אך כיוון ש"הרוב הגדול" הזה הסתכם בענבל ובזהר (מה לעשות
), וכיוון שהסתבר שאני בעצמי לא יכולה להגיע ב17 (ואני רוצה לפגוש אתכם, מן הסתם), אני פותחת את הדיון שוב. אני מבקשת מ*כולם* להצביע לתאריך המועדף עליהם, כדי שנוכל לקיים את המפגש בתאריך שנוח לכמה שיותר מכם. אגב, בשרשור שנערך ממש ממש מזמן, אף אחד מחברי הפורום לא רשם שהוא לא יכול בתאריכים האלו, אני מקווה שזה לא השתנה. והתאריכים הם:
ה15 לאוגוסט, יום ראשון.
ה16 לאוגוסט, יום שני. בבקשה שרשרו להודעה הזו את התאריך המועדף עליכם מבין השניים, רצוי עם אייקון של
או
. שימו לב: המפגש יהיה בקניון עזריאלי בת"א, בשעות הצהריים-אחה"צ-ערב.
אגב, אם אני לא טועה, ה15 לחודש זה הגמר של כוכב נולד (לא שאני רואה את זה..). שלא תבריזו לי בגלל זה

שני דברים:../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

א. את רומזת שאני שמנה
מזתומרת - את וענבל הם הרוב
ב. לודעת אם אני באה. ועדיף לי ב-16. כי בגמר אין מצב בעולם שאני באה.

Moreiro

New member
את מודעת לכך.. ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

שהגמר בלילה והמפגש לא יהיה בלילה.........? חוצמזה, כולה שתיים הגיבו בשרשור של התאריך. את וענבל. בגלל זה אמרתי.. עלק שמנה.. את הכי ההפך מזה שיכול להיות.

יש משהו בדברייך../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אבל הממממ אם זה יהי ב-15 אז באמת באמת שאין מצב בעולם שאני באה. אני צריכה להצביע מהבוקר, ככה ש.... והממ אי אפשר בשום תאריך אחר
כי גם ב-16 לא כל כך טוב לי
ועכשיו בנימה אישית יותר: אני ממש ממש ממש מתחננת ופונה לכולכם: תצביעו להראל סקעת בגמר
ההצבעה מתחילה מ-8 בבוקר יום ראשון [ה-15.8], ואפשר להצביע 249 פעמים מכל מחשב. אז בבקשה - אם לא בשבילכם, אז בשבילי
אל תהיו רעים, אני ילדה נחמדה. וסעקת כוסון שולת ומוכשר. אז הממ... בבקשה

inbal145

New member
אממ...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

כנראה שבסוף ה 16 לא טוב גם לי
ואל תדאגי, אני מצביעה להראל סקעת

RenanaD

New member
אני בכלל נגד כל התעשייה הזאת שנקראת

"כוכב נולד"

joyalfa

New member
אני באילת

כל שבוע הבא ככה שאני לא יוכל להגיע תהנו ושאני יחזור אני רוצה לשמוע חוויות ולראות תמונות. אוהב אותכם ג'ואי

למעלה