מפגש פורום

Moreiro

New member
../images/Emo124.gif מפגש פורום ../images/Emo124.gif../images/Emo121.gif

כמו שרובכם בטח שמתם לב, החופש הגדול מתקרב, ולפי דעתי, כדי שנכיר קצת יותר, אפשר לארגן מפגש פורום, בחופש הגדול. כיוון שיש עוד זמן, את הפרטים נסגור מאוחר יותר, אבל בינתיים אני מעוניינת לדעת מי מכם יבוא למפגש, אם יהיה, בהנחה ובאותו היום הוא פנוי, ולמקרה שכבר יש לכם תכנונים - באיזו תקופה של החופש יהיה לכם יותר נוח. אז מי שנראה לו שיבוא, שישרשר להודעה הזו

inbal145

New member
../images/Emo45.gifסופסופ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אני כמעט בטוחה שאני אבוא
והרבה יותר נוח לי בתקופה הראושנה של החופש (20 ביוני עד משו כמו ה- 20 ביולי) כי בסוף יולי אני עוברת דירה
ככה שיהיה לי הרבה יותר קשה להגיע אחרי שאני עוברת
אבל אני מבטיחה לעשות מאמץ לבוא אם לרובכם יהיה נוח יותר אחרי שאני עוברת

amirze

New member
חחחחחחח וואלה??? אני לא מאמין...

אני שנה שעברה, בסוף החופש, גם כן עברתי לזיכרון... את מעיר? כי אם כן זה יהיה הלם קטן אבל מתרגלים :) לא נורא בסה"כ לא רע לי פה אפילו די טוב, סביבה נחמדה ילדים נחמדים, והחלק הכי מבאס היה לעזוב תחברים בנהריה, אבל זה לא נורא כל כך כי אני שומר איתם על קשר כל הזמן ונוסע לבקר... איך קוראים לך ולאיזה כיתה את עולה?

inbal145

New member
טוב לדעת שיהיו לי חברים../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

אני עוברת מחולון
ואני לא ממש רוצה לעבור
הלם קטן
שקט שם מדי
שמי בישראל ענבל ואני עולה לכיתה ט'

prophecy girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo21.gif

בעצם, כמעט בטוח שכן.. [נו, נגרור איתי מישהו...] אני מעדיפה יותר לקראת אוגוסט. ביולי יש ניו יורק, הופעה [זאת אומרת 4 חזרות בשבוע ביוני ותחילת יולי, ויותר חזרות לקראת ההופעה ב-18], יומולדת [
] ומחק"ץ..

Moreiro

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif

אני מעדיפה באוגוסט. כי ביולי, כמו מיכל, יש לי חזרות לכלמיני הופעות, מחנה קיץ, וכו'

gilmorefreak

New member
אני לא יודעת...

כי אווף בכל הפורומים אני יחסית חדשה- יחסית חדשה בתפוז.. וגם לא כותבת הרבה..אז לא ממש מכירים אותי..ואין לי חברה לגרור..(אפאחת מהחברות שלי לא רואה אליאס..הייתכן?? ואממ..לא ירצו לבוא למקום עם בנות שהן לא מכירות..)

מווותק

New member
../images/Emo13.gif

אם תקבעו יום ושעה בהם אוכל לקפוץ להגיד לכם שלום אחרי העבודה - אני אבוא בכיף ואולי גם אביא איזו הפתעת ALIAS מטלעד
. רעיון מצויין!

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif בשמחה!!! ../images/Emo45.gif

אבל לא בשבוע הראשון של החופש יש בסופו יש לי בגרות בלשון ואני צריכה את השבוע הזה כדי לחרוש... אחרי זה אני פנויה לכל החופש, אז כל תאריך יהיה בסדר מבחינתי (אלא אם כן יצוץ לי איזה משהו).

dress n glasses

New member
התייאשת מהפטרייה סוףסוף?

חופש גדול....מוכר לי צמד המילים הזה...לא ברור מאיפה. כמו שכתבת בהנחה שהתאריך שיקבע יתאים.

Wiccan Scorned

New member
אמממממ... בכיף../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל מאמצע יולי עד אמצע אוגוסט או כל אוגוסט אני בטירונות, אין לי תאריך מדוייק עדיין....

אמ..

בעיקרון יש לי רק חצי חופש.. (באוגוסט מתחילה לי השנת שרות..) והחצי שיש לי ממש עמוס... אז אם אני יוכל אני יבוא..

למעלה