מפגש פורום!

Unicorn Fairy

New member
../images/Emo124.gifמפגש פורום!../images/Emo124.gif

אני משערת שלהפגש מתישהו כולנו לא תהיה בעיה כי רובנו חיפאיים (חוץ מאלה שעברו ומשתתפים), אז מה דעתכם על מפגש פורום???

גגגגררר

זה דווקא רעיון טוב בגלל ש אנחנו גרים בחיפה ואנחנו נוכל לעשות עוד הרבה פעמים ככה שזה לא ממש משנה מי מעוניין?

ronen1981

New member
אפשרי.....

איכן חשבתם? ומה יהיה נושא המפגש? ואני גם מוזמן נכון?.

בוקר טוב../images/Emo42.gif

אז קודם כל מפגש פורום זה דבר אפשרי ונחמד וציינתי זאת כבר לפני כמה ימים. אבל! אני עדיין חושב שניתן לזה עוד זמן כי הפורום עודנו טרי אז ניתן לפורום עוד קצת להתרחב ולהכיר יותר את המשתתפים. והמפגש יהיה לכל המעוניין בכך...ז"א כל מי שמשתתף בפורום זה, כל תושבי חיפה והסביבה!
אז בינתיים שיהיה לכולנו המשך שבוע מקסים!!!
LOVE ענת.

vegi force 1980

New member
ענתי צודקת

הפורום הזה עדיין בחיתולים שלו בואו נכיר כאן קצת יותר טוב ואז אולי ניפגש אני אישית אין לי בעיה אבל שוב עדיף להכיר יותר טוב

red cars

New member
אני חושב שעדיין מוקדם מידי.

הפרום עדיין צריך ותק כדי שנכיר את החבר´ה. ואז נפגש במקום גדול נעשה מסיבה נביא את ראש העיר ואנחנו נתחיל לדאוג וללחוץ עליו לעשות דברים שמתאימים לנו ולא לו. יעני קצת איכות סביבה ולא כל היום פיתוחים והשקעות אבודות?

גרי רשף

New member
צריך להיפגש במקום מכובד ובסטייל../images/Emo22.gif

מישהו מכיר איזה בית קפה טוב בתל-אביב?..

ronen1981

New member
נראה לך????????????????

הפגישה של פורם חיפה מין הסתם צריכה להיות בחיפה משום שאחרת זו תיהיה צביעות. (שלא לדבר על כך שיותר נוח ופשוט להיפגש בחיפה.)

vegi force 1980

New member
רונן

נראה לי שגרי ידידינו צוחק..... אני אישית הכרתי אותו בשנת 92.... הוא לא יזכור אותי בחיים בכל אופן לדעתי הוא צחק (אני מקווה)....

גרי רשף

New member
רונן- תזכיר לי מי אתה?../images/Emo22.gif

כנראה לא היית תלמיד שלי, אז מהיכן כן?

ashmash

New member
הבעיה שזה לא פורום ממוקד

ואין לפורום הזה מטרה מוגדרת (חוץ ממיקומם הגיאוגרפי של אנשי הפורום) אז אמנם בהחלט יהיה קל להפגיש את כל אנשי הפורום השאלה באיזה עניין?!

ronen1981

New member
אכן...

אין לפורם נושא ספציפי או מטרה רק מכנה גאוגרפי משוטף. אבל אני מניח שמטרת פגישה במידה ותיהיה היא סתם להכיר בין אנשים חברים בפורם ולהנות מעוד ערב נעים........

אירה17

New member
ל ronen1981 ../images/Emo13.gif

ממש נדלקתי על זה שאתה יודע לרקוד סלסה, אני יודעת ממש כמה צעדים ואני מתה לדעת כצת יותר. אני בת 17 וחצי. שנה הבאה אני מתגיסת אבל יש עוד המון זמן. אם אתה רוצה לדבר (להתכתב) אז תכתוב לי לe-mail הזה: [email protected]

ronen1981

New member
הייייי ../images/Emo140.gif

תבדקי את האי מייל שלך..... והינה תמונה שלי מגיל 20 : אני 180 שער חום כהה עינים חומות.

למעלה