מפגש פורום

just jenny

New member
../images/Emo124.gifמפגש פורום../images/Emo124.gif

אני רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן.. אלה בבקשה אל תכעסי כי אני פשוט חושבת לעשות מה שעולה בדעתי. אז בקשר למפגש, המפגש נקבע [לא יודעת אם בטוח
] ל-23 שזה יום ראשון שבוע הבא.. אבל כמו שרובכן יודעות שב-20 תפוז עושה מן "מפגש פורומים" שכזה ועושה תמונת אוויר קבוצתית שכזאת [סתם שתדעו] והרבה אנשים הולכים... וגם שמתי לב שכמה בנות מהפורום אשרו את הגעתם.. כמו ששמתם לב רוב הפורומים בחרו את התאריך הזה כדי להפגש יחד.. אז מה דעתכם לשנות את התאריך ל-20? ואני לא מצווה כלום, אני רק מציעה אז בבקשה לא להתנפל עליי. לדעתי זה יכול להיות מעניין, וגם נוכל להיות במפגשי פורום עם כמה פורומים [כמובן לא לנטוש את שלנו
] זהו. סיימתי את מה שהיה לי לומר.

DesertRose7

New member
../images/Emo31.gif

אבל זה לא ממש משנה.. אני לא יכולה בכלל... במיוחד ב-20 כשיש לי טיול חניכים.. אבל העיקר תהנו

cami love benja

New member
אמממ שני דברים...

1. לי לא אכפת...מתי שנוח לכולן.. 2. אני וליטל התווכחנו על מש'ו ורציתי להתייעץ איתכן.. ביומולדת הבא [ביולי הקרוב..] של טום הוא יהיה בן 21 ? ביומולדת הבא [במרץ הקרוב..] של דני הוא יהיה בן 20 ? וביומולדת הבא [בדצמבר הקרוב..] של הארי הוא יהיה בן 21 ? וביומולדת הבא [בנובמבר הקרוב..] של דאגי הוא יהיה בן 19? בבקשה תענו !! תודה מראש... וסליחה על הפירוט...אני צריכה להיות בטוחה 100 אחוז

oriaaaa

New member
תקנו אותי אם אני טועה

ביומולדת הבא [ביולי הקרוב..] של טום הוא יהיה בן 21 ביומולדת הבא [במרץ הקרוב..] של דני הוא יהיה בן 20 וביומולדת הבא [בדצמבר הקרוב..] של הארי הוא יהיה בן 20 וביומולדת הבא [בנובמבר הקרוב..] של דאגי הוא יהיה בן 18 נראה לי....

Hip Hop star

New member
../images/Emo45.gif

לא כועסת,אגב חיפשתי אותך היום...דיברתי עם לינה.מקווה שייצא לנו לדבר מחר
. אמ...אני יכולה רק ב-23..ומי שתבוא תרוויח..העיקר כל החברות שלי באות אז הן מרוויחות....חחחחחחחחחחחחחח
(המבין יבין..)

oriane0

New member
ג'ני לא!! ממש לא ../images/Emo7.gif

אני בטיול סוכות.. אין סיכוי שאני אבוא בתאריך הזה..!! בבקשה לאאאא

למעלה