מפגש פורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo124.gifמפגש פורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

אז בעקבות התרגשותה של קארין
החלטתי סוף סוף לעשות צעד ולפתוח שרשור מפגש. התאריך:
לפי דיונים קודמים על הנושא, נראה לי שהרוב מעדיפים מפגש באוגוסט. זה כמובן בתנאי שגיתית תצליח לפנות לה יום....
אז נעשה דבר כזה, במקום שאני ארשום תאריכים אפשריים (וההודעה הזאת תהיה מאוד מאוד ארוכה....)אתם תשרשרו לכאן תאריכים באוגוסט שבהם אתם לא יכולים. ואחרי זה, יהיו לנו אפשרויות למפגש.... המקום:
כאן האפשרויות שלנו הן איפשהו בת"א או איזור חיפה והקריות או אם למישהו יש הצעה אחרת... מי בא?
כווווווולם מוזמנים!!! גם החדשים -יחסית- (גל, גל, נועם, נעם, שגית, גילי) גם אלה שכאן די הרבה זמן אבל אף פעם לא ראינו (לבנת, מעיין, קארין!!!!) וגם מי שכבר הגיע למפגש או שניים (כל השאר.... אין טעם להזכיר את שמכם כי אתם בטח תבואו גם הפעם
. אבל סתם כדי לראות איזה פורום גדול אנחנו- גיתית, חגי, משה, ג'ניפר, לסלי, דפי, טל, טלי).......... מקווה שלא שכחתי אף אחד
אז קדימה שרשרו

כל הכבוד!

אני יכולה אחרי ה14 אחרת אני צריכה לקחת חופש מהעבודה... ואני חושבת שבמפגש נארגן גם את המתנות ומה נביא לקין והכל! וצריך לחשוב מה נכין להם שהם גם ישימו באתר חחח קיצור צריך לתכנן הרבה דברים לפני המפגש כדי שנדע בדיוק מה לקנות וכו'... וגם מי שרוצהלתת כסף בשביל המתנה של קין.. נאסוף במפגש... אפילו 10 שקלים זה אחלה בחלה, לא משנה כמה!

בקשר לתאריך לא ממש אכפת לי../images/Emo12.gif

זה באמת דיי תלוי בגיתית מתי היא יכולה וכדומה... כמובן שאני אעדיף את הקריות (הקריון
), יותר קרוב לי, אבל אין לי בעיות להגיע גם לת"א.. וגיתית, בקשר למתנות- לא נראה לי ש10 ש"ח יספיק
טוב, תלוי מה אנחנו קונים להם.. באמת צריך לחשוב על זה לפני המפגש, ועל משהו שהם ישימו *בע"ה* באתר

ברור שלא יספיק... צריך לקחת בחשבון כל דיסק

עולה איזה 60... אבל אני לא אבוא ואבקש מכל אחד עכשיו איזה 60 ש"ח, אני אשלים מעצמי את מה שיהיה חסר ואם מישהו רוצה לתת פחות או יותר אין בעיה, העיקר הכוונה!

maihlevi

New member
כמה שצריך לתת, ניתן.. זה צריך להיות שווה ערך

לכולם.. אני לא אתן שתשלימי מעצמך.. מובן?:) רק תגידי כמה להביא

כפרעליך

אני לא רוצה לומר כמה להביא כי אני לא רוצה שזה ירתיע אנשים לבוא למפגש או יבאס אנשים לתת הרבה כסף- כי לא כולם פה עובדים וכאלה וגם כולם הולכים להוציא כסף על לבוא למפגש... מה שאני מוכנה לעשות זה לומר בגדול כמה כל המתנות אמורות לעלות וכל אחד ייחשב כמה בא לו להביא (ואז במפגש כל אחד ישים בשקית כמה שבא לו לשים בלי שאף אחד יראה!) זוהי דמוקרטיה. סתם

Lyla Bellamy

New member
אני אמורה לעבוד רוב אוגוסט אבל נראה

תחליטו על תאריך ואני אנסה לבוא ולסדר שאני לא אעבוד אותו יום .. מבחינת המקום הרבה יותר נוח לי בת"א .. אם זה יהיה באזור חיפה והקריות לא נראה לי אני יוכל לבוא =/

CrazyPenguin

New member
יאיאיאי../images/Emo191.gif|פינגווין|

יותר נוח לי להגיע לת"א... אני לא חושבת שאני אצליח להגיע לבדי לחיפה :X כי הייתי שם אולי פעמיים
אז זה מאוד מסובך... אבל מה שתחליטו

חחח באמת יהיה לך מסובך.

נכנסתי לאגד- יש אוטובוס מפ.תקווה למרכזית חוף הכרמל, שזה בערך שעתיים במקרה הטוב
, ומשם את תצטרכי לקחת אוטובוס למרכזית המפרץ שזה עוד 45 דקות ככה (גם במקרה הטוב) וכדי להגיע לקריון תצטרכי לעלות 271 (ידידי הטוב
) שעובר דרך הקריות לנהריה... שזה עוד 20 דקות
קיצררררררררר מסובך XDD

חישכיש1

New member
קודם כל, כל הכבוד על היוזמה!

לא אכפת לי איפה ואין לי העדפה מסויימת, מבחינתי חיפה זה גם לבקר חברים שמזמן לא ראיתי וגם להיות בעיר שלא הייתי בה הרבה אז עדיף אבל ממש לא קריטי... ואולי המפגש הזה ייתן לכל חברי הפורום להכיר את קארין והחיוך הטוב שלה
כי לפי מה שהיא אמרה לי היא עוד לא הייתה במפגשים שאורגנו בעבר!

M a a y a n K

New member
../images/Emo99.gif271

אני תמיד חוזרת איתו הביתה בימי חמישי (שאני לא סוגרת שבת כמובן...) מבחינת המפגש...לא נראה לי שאני אוכל להגיע, אולי אם זה יהיה באזור קריות/חיפה, גם ככה אני משרתת די רחוק ולא נמצאת כל כך הרבה בבית...באמת הייתי רוצה להיות אבל בקושי יש לי זמן לכתוב כאן. צבא זה באסה...

justin9

New member
גם אני עולה עליו מלאאא

אם כך יש סיכוי שיצא לנו להיות על אותו אוטובוס...

M a a y a n K

New member
אני חוזרת איתו מנהריה

כלומר, בכיוון ההפוך...את באה מכיוון המרכזית לא?

למעלה