מפגש? תאריך

ailag

New member
../images/Emo124.gifמפגש? תאריך

שרשור זה מוקדש להצבעה על התאריך. תגידו על כל סעיף אם אתם יכולים או לא (לא מה אתם רוצים, אלא מתי אתם *יכולים*. שיהיו לנו אופציות) מבין מגוון האופציות: 1. 26.9 יום רביעי בוקר (ערב חג) 2. 27.9 יום חמישי ערב (חג) 3. 28.9 יום שישי בוקר 4. 4.5 יום חמישי ערב (חג) 5. 5.10 יום שישי בוקר 6. מתישהו בחוה"מ סוכות (יום א'-ג' 30.9-2.10) לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, אז כמה שיותר תאריכים נוחים - יותר טוב. ואם אתם רוצים בערב, תביאו רעיון למקום.

ailag

New member
אני >>

1-5 יכולה בלי בעיה. גם יכולה להסיע מאזור ת"א. 6 בעייתי לי כי אני רוצה להיות באייקון. אם ממש צריך אז אני אבריז, אבל עדיף שלא..

אני אומרת שתפרסמי גם

בפורום השני, רק תודיעו מראש שנדע להסתדר עם העבודה.

ailag

New member
מתי את יכולה?

ברור שתהיה הודעה מראש, אם תוך יום יומיים יענו פה מספיק אנשים יהיה אפשר להודיע די הרבה זמן לפני. אם יצא שאנשים יכולים רק בערב זה יסבך קצת, כי אז צריך לחשוב באיזה מקום יש אור ויש מקום לקפץ (בהנחה שאנחנו רוצים גם הודה ולא רק לשבת בבית קפה) ואז צריך עוד קצת לחשוב = עוד קצת זמן. אגב הפורום השני, אם אנחנו רוצים מפגש משותף אז בשבתות בערב יש לcdo הודה בכפ"ס, צריך לראות איך מתאמים. אבל קודם נשמע מתי אנשים יכולים.

sorriso1989

New member
אני זורם עם הזרם!

רק שאם המפגש יצא בסופו של דבר באיזה ערב חג בבוקר וזה יהיה באיזור המרכז אנלא יוכל לבוא, ובשבתות וחגים שאין לי איך להגיע מירושלים לאיזור המרכז אני יוכל להגיע רק אם מישהו עם רכב יבוא לאסוף אותי.. ואני נותן הצעה אולי נפגש בגן סאקר בירושלים נעשה על האש ואז אפשר גם לקפוץ קצת ולעשות הודה..

ailag

New member
אז תכלס רק 6 טוב לך אם זה במרכז?

ומירושלים יש אוטובוס.. אם זה יהיה בת"א אני מנדבת את עצמי להסעות (כל עוד לא יהיו יותר מדי). אפשר גם י-ם.

Kalimac

New member
לי אישית

עדיף בירושלים מכיוון שאני עובד באזור. ביומיים (א' וד') שאני בת"א זה לכבוד אימונים ככה שלא יתאפשר אחרת.

sorriso1989

New member
בכל מצב עדיף לי

שהמפגש יהיה בירושלים, ככה יהיה נוח גם לאלה שבאים מהדרום וגם לאלה מהמרכז..

AbadaSapinho

New member
../images/Emo105.gif

אוווויייי .... אפשרות 6 בבקשה עם קצת גרנולה מעל , וקצת בטטה פריטה בצד :), ו לא יזיק איזי סוקו אסירולה עם מורנגו.....

גם אני פה!

(צפרדע, אתה מקבל רק מיץ אבוקדו) במבט כללי נראה שהכול בסדר. ואני עייפה מדי בשביל מבט מעמיק יותר.

AbadaSapinho

New member
../images/Emo105.gif

אבל הוא היה טוב ! חמוד .. טוב נו .... גרוע >.<
<< ככה הוא נראה לא ? ..

למעלה