מפגש 2006 - ההכנות בעיצומן

afiksambol

New member
דרכי הגעה למפגש - גזור ושמור :

לכל מי שמגיע מחוץ לפריפריה והמונח תנובה-בוס נשמע כמו סינית מדוברת, מצורפת מפת התמצאות לאיזור המדובר. המגיעים ברכבת יורדים בתחנת תל אביב מרכז - ארלוזורוב (ידועה גם כתחנה על-שם "סבידור"), יוצאים מן התחנה וצועדים אל צומת הרחובות ארלוזורוב ודרך נמיר (מרחק של כ-300 מטרים שלמים, מקווים שתעמדו בזה). המגיעים באוטובוסים, שתחנתם הסופית איננה מסוף ארלוזורוב (AKA : מסוף 2000) אלא התחנה המרכזית החדשה (אני חושב שמאז שהייתי תיכוניסט היא נקראת התחנה החדשה
) עולים על קו 27 של דן או על קווים 501,502,601,602 של אגד (יש עוד כמה קווים שנוסעים לצפון הרחוק ועוברים שם, תנסו לעשות עיניים לנהג ואולי הוא ייקח אתכם...). רצף של תחנות אוטובוס על דרך נמיר בצמוד לצומת עם רחוב ארלוזורוב, בו אתם יורדים מהאוטובוס, נמצא בצמוד לתנובה-בוס (כ-50 מטרים, אם אתם מתעקשים...) המגיעים ברכב פרטי מוזמנים לחנות בחניון ה"חנה וסע" הסמוך, תמורת סכום סימלי, או לחפש לעצמם חניה חופשית באיזור ולהשקיע את דמי החנייה בדלק. מי שעדיין לא הבין ומעוניין בהכוונה אישית, מוזמן לפנות במסרישי.

afiksambol

New member
מפגש הפורום - שיעור היסטוריה../images/Emo161.gif

לפני כשנתיים, בתשיעי לאפריל 2004, נערך מפגש הפורום הראשון. עשרה נכחו בו... עשרה גולשים אמיצים, שעל חלקם ניכרים סימני טראומה נפשית קשה עד היום. מה יהיה השנה ? כמה גבוה נציב את הרף למפגש הבא ?? את זה רק אתם תקבעו. ביום חמישי הנוכחי, בשעה ארבע אחרי הצהריים, מפגש הפורום 2006. מקווים לראות את כולכם !

אנשים יקרים...אני מצטער אבל אני

לא אגיע בגלל בעיה משפחתית... נפגוש אותכם בפעם הבאה

afiksambol

New member
ורק כדי להיות בטוחים שהגעתם

חפשו בצומת את המונומנט הנ"ל
אנחנו כבר נהיה על ידו...

אפיק ניקונית

אם תוכלי להשאיר לי במסרים את הפלא פון שלכם זה יהיה מצוין- .על מנת שאם אני לא יסתדר אני ארים לכם טלפון

למעלה