מפרסמים/מוכרים/מחפשים/דרושים וכו'

peleoz

New member
The covers project

היי קבלו כתבה על אתר חדש שנותן לאומנים להעלות קאברים שהם עשו לשירים מוכרים, אני לא יודע אם אפשר בעיברית (לא ראיתי שם עיברית) אבל האתר נחמד מאוד.

ReBeKa51

New member
מן הנירוונה לאכסטאזה - קונצרט הרצאה

עם פתיחת המגמה למוסיקה הודית במרכז דהאן בבר אילן הנכם מוזמנים לקונצרט הרצאה : "מן האכסטאזה לנירוונה, הפילוסופיה של המוסיקה ההודית" - על המוסיקה ההודית הקלאסית וההבטים הפילוסופים והתרבותיים הגלומים בה. זו הרצאה ראשונה בסדרת הרצאות הניתנת חינם לקהל הרחב. ומאפשת מפגש עם המחלקה למוסיקה שורשית , המגמה למוסיקה הודית ותכניה. ההרצאה תהיה ב 26.1 בשעה 12:15 בכיתה 206 לפרטים נוספים ניתן לברר במזכירות המגמה או בטל 0544627954

TomKregenbild

New member
אופיום

היי קוראים לי טום ואני סולן של להקה בשם אופיום אנחנו להקה חדשה שיש לה כבר הרבה שירים כתובים ומולחנים ואנחנו רוצים לשתף את כולם בתהליך של הקמת להקה מההתחלה ועד הסוף - כל הפרטים למצוא חברי להקה - כתיבה והלחנה של השירים - חזרות - הופעות ועוד שטויות אם זה נשמע מעניין תכנסו לבלוג שלנו http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=377801 או אל הערוץ שלנו בYouTube http://www.youtube.com/opiumband

or kaufman

New member
מורים לגיטרה באיזור נתניה?

חרשתי את גוגל אבל כל מה שמצאתי זה מורים שלוקחים 120 שקל לשעה.אם מישהו מכיר מורים בנתניה ויכול להמליץ עלהם זה מאוד יעזור.תודה

פרוייקט מוזיקה בירושלים

שלום לכולם! כידוע כנגנים מתחילים ולא מוכרים לציבור, הדבר שהכי קשה להשיג הוא תודעה ציבורית (=הופעות). בירושלים אמנם יש את ה``צוללת הצהובה``, אך היא מקבלת רק את האליטה הירושלמית, ולא משאירה מקום לנגנים פחות מקצועיים והם נשארים ללא שום נסיון במה וללא סיכוי לפרוח. עכשיו מתבשל לו פרוייקט שיקבל כל להקה שתרצה להופיע ובתנאי אחד- הם מביאים איתם מינימום של 30 מעריצים (כדי שלא יהיה ריק, כמובן). מלבד זה הם לא צריכים לדאוג לכלום. ההופעות מנוהלות ומאורגנות ע``י בעלי מקצוע ויכללו את כל הדברים שצריך להופעה. לפרטים ושאלות ניתן לפנות אליי בפלאפון- ג`וש- 0544599612

Percepone

New member
להקת ALTHARYA מוציאה EP.

להקת ALTHARYA היא להקת פאוור מטאל סימפונית מנהריה שהוקמה ב2004. במהלך החודשים האחרונים הלהקה עבדה על הEP החדש שלה The Oasis Fib, A Cosmic Sailועכשיו הEP יוצא. עותקים ישוחררו במהלך החודשים הקרובים למי שירצה לרכוש עותק. בינתיים אפשר להוריד אותו באתר הרשמי שלנו http://www.altharya.com או להאזין בעמוד הMY SPACE שלנו. http://www.myspace.com/altharya תהנו!!!!

x5j88s

New member
להקת missFlag מופיעה בארץ

לפני מסע ההופעות באירופה ובארה"ב, הלהקה שלי , missFlag עושה סיבוב השקת אלבום בארץ ישראל! (1) תחנה ראשונה בחיפה - יום שבת הקרוב 20.1.07 במעדון הביט, שדרות הנשיא 120, שעה 22:00! מופע פותח : להקת John Doe החיפאית. (2) ת"א - מועדון תמונע, יום רביעי , 7.2.07 שעה 22:00 מופע פותח להקת החדשות התל אביבית , יותר. (3) הבית שלנו , עיר הבירה ירושלים - יום שישי 9.2.07 בצוללת הצהובה, שעה 21:30 http://www.missFlag.com http://www.myspace.com/missFlag

מחפשים מוזיקאים ירושלמים

באסיסט/ית מתופף/ת גיטריסט/ית LEAD קלידן/ית /פסנתרן/ית אחרי צבא, עם נסיון של כתיבה ונסיון בהרכבים. 0543100300

guytallatino

New member
גיא טל מהתוכנית "הכרישים" מערוץ 10

דרושים דחוף מוזיקאים יוצרים,זמרים,רקדנים,מלחינים,כותבים,להקות ועוד... בואו לקבל במה אמיתית ליצירותיכם

דרושים,

גיטריסט\בסיסט, ותאכלס, כל כלי שאתם חושבים שיוכל להשתלב עם המוזיקה שלי. שזה כמובן, מוביל אותי לדבר הבא - http://stage.co.il/Authors/ElisaSpotlessDay הדף שלי בבמה. אם נראה לכם, יש לכם הרבה זמן פנוי, ואתם מאיזור המרכז. יש לי אימייל, ויש פה מסרים. יומטוב.

טיגר5

New member
מחפש מלחין ומעבד לשירי ילדים

כתבתי כמה שירים קצרים לילדים ויש לי פחות או יותר את הלחן ורציתי מישהו שיעבד לי את זה למוסיקה. נא ליצור קשר. 054-3184940

guytallatino

New member
החלה ההרשמה לאתר המוזיקאים והיוצרים

ההרשמה בעיצומה לאתר המוזיקאים והיוצרים,המפיק והיוצר גיא טל מזמין אתכם להשתתף בפרוייקט ייחודי לקידום וייצוג מוזיקאים/יוצרים/נגנים,כנסו והירשמו לאתר הגדול במדינה לקידום מוזיקאים ויוצרים מקוריים...www.gaytal.com

מאורי6

New member
והנה אני מפרסמת שוב

(ואפילו משרשרת כמו שצריך-כי למדתי!) אני מחפשת מלחין מוכשר מוכר או לא מוכר מנוסה או פחות מנוסה כדי..אמממ להלחין מן הסתם
אז תפנו אליי במסרים או במייל [email protected] תודה:)

enigmatic1

New member
דרושים מוזיקאים/מלחינים

לחברה בתחום משחקי הסלולר דרושים מלחינים להלחנת טרקים קצרים למשחקים (בפורמט MIDI) העבודה על בסיס פרילנס. נא לשלוח דוגמאות ו/או קורות חיים ל: [email protected]

Beautiful Scar

New member
להקות צעירות מחפשות במה

שלום, אני מחפשת להקות צעירות המעוניינות להופיע בערב הופעות [רוק, מטאל] אנא לשלוח לי מסר:)

cmf1

New member
LIVE - חדר חזרות - נפתח מחדש ******

LIVE - חדר חזרות - נפתח מחדש מחיר לשעה ***40*** ש"ח בלבד הזמנות 24 שעות : 057-366-3000 לאחר מנוחה של חצי שנה חזרנו. החדר החדש ממוקם באיזור התעשיה בכפ"ס מושקע אקוסטית, ונראה נהדר המחיר נשאר נמוך בכדי שיהיה לכם חשק להישאר עוד שעה... הציוד החדש : הגברה : EV Eliminator מוניטורים : EV (בחדר עד 5 מוניטורים בנוסף למערכת ההגברה) קונסולה : Allen & Heath מיקרופונים : Shure, AKG קומפרסורים : Alesis מגברי גיטרות : Marshell JCM900 שנות השישים, Fender 160 מגבר בס : Galleon Kruger אקיצר... ציוד מגניב :) הקלטת החזרה מתבצעת על מחשב במיקס נפרד מהחדר ונמסרת לכם על גבי דיסק בסיום החזרה. אמרנו כבר 40 ש"ח לשעת חזרה ?? :) נשמח להתראות - אופיר והצוות.

MasteOfPuppets

New member
למכירה אורגן קסיו

למכירה אורגן מעולה מבית קסיו wk 3500 לאורגן יש 6 וחצי אוקטבות כמו כן יש לו יותר מ500 צילילים כמו כן יש לו אפשרות עריכה לצלילים וכו' יותר מ160 מקצבים שונים לכל הסיגנונות בזמנו הוא עלה לי 3800 שקל!!!! והמצב שלו מצויין אני מוכר ב1600 שקל לפרטים: icq - 215642694 msn - [email protected] או פלאפון 0544967745

ddaalliiaa

New member
דיון מרתק על עתיד המוזיקאים בישראל

בתי הספר 'סאונד' ו'קמרה אובסקורה' מציגים: ביצת המוזיקה המקומית בעידן הרשת והסלולר עומרי רונן, רוני בראון, חיים צינוביץ, יוריק בן דוד ונוי אלוש (עורך אתר mooma), ידונו במציאות החדשה שנוצרה עקב כניסת האינטרנט והסלולר לשוק המוזיקה המקומי, וכיצד ישפיע הדבר על התמלוגים ליוצרים, על חברות התקליטים ועל האמנים החדשים והותיקים. הדיון מהווה נדבך נוסף ב'אל תיגעו לי בזכויות' – חודש זכויות יוצרים בבתי הספר 'סאונד' ו'קמרה אובסקורה'. הכניסה חופשית בתיאום מראש. האם האינטרנט מרושש את היוצרים או שמא דווקא מקדם את מכירותיהם? האם שיתוף הקבצים ואתרי תוכן הגולשים יפילו את חברות התקליטים? האם ארגוני היוצרים דוגמת אקו"ם הם אנכרוניסטיים, או שמא הגיעה שעתם הגדולה? ממה מרוויחים האמנים יותר: ממכירות דיסקים? השמעות? הופעות או רינגטונים? ומדוע המתעשרים החדשים של עולם הסלולר הישראלי עשויים להיות דווקא המוזיקאים? כיצד תשפיע כניסתם של ערוצי הרדיו הדיגיטאלי על ההגמוניה של גלגל"צ? והאם חברות הסלולר מקימות לייבלים עצמאיים שישתלטו על השוק? נושאים אלה ועוד, יועלו בדיון מרתק שיתקיים בסוף ינואר בבית הספר 'קמרה אובסקורה' ביוזמה משותפת עם בית הספר 'סאונד' – במסגרת 'אל תגעו לי בזכויות' – חודש זכויות יוצרים אותו מקיימים שני בתי הספר. בדיון ייקחו חלק רוני בראון מנכ"ל הליקון, יוריק בן דוד מנכ"ל אקו"ם, הזמר חיים צינוביץ', ועורך אתר המוזיקה mooma - נוי אלוש. את הפאנל ינחה איש גלי צה"ל עומרי רונן. במהלך הדיון יועלו סוגיות מרכזיות המניעות את עולם המוזיקה המקומי אשר משפיעות באופן משמעותי על עולמם של היוצרים המוזיקליים בישראל. בין השאר ילובנו הקשרים בין חברות התקליטים, איגודי היוצרים וחברות הסלולר, כיצד יוצרים באזז באינטרנט, ובאילו מסלולים כדאי ליוצרים צעירים לבחור על מנת למצוא את דרכם אל אוזנו של המאזין הישראלי. המשתתפים ינסו לחזות לאן מועדות פני התעשייה המקומית בשנים הקרובות עם השתלטות האינטרנט והסלולר על חיינו, ועם כניסתו הצפויה של הרדיו הלווייני, ובעיקר - כיצד כל זה ישפיע עלינו הצרכנים, ועל יוצרי המוזיקה באשר הם. הערב שאורגן על ידי 'קמרה סאונד' - המסלול המשותף החדש ללימודי קולנוע וסאונד של 'קמרה אובסקורה' וביה"ס 'סאונד' - מיועד לסטודנטים של שני בתי הספר, למוזיקאים, וכן לקהל המתעניין הרחב – בתיאום מראש. הדיון ייערך ביום ד' ה-31 בינואר, בשעה 20:00 בערב, בבניין המשותף של בית הספר לאמנות קמרה אובסקורה ובית הספר 'סאונד' – ברחוב ריב"ל 5 בתל אביב. הכניסה לדיון ללא תשלום – אך תיעשה אך ורק בתיאום מראש בטלפון *3511 או דרך אתר בית הספר www.camera.org.il

למעלה