מפרסמים/מוכרים/מחפשים וכו'

faridi

New member
מי כאן כנר? חלילן? מתופף דרבוקה?

אמנם יש לי כבר נגנים כאלו, אך ברצוני להגדיל את מס' האפשרויות. בנוסף, אני רוצה לעשות אודישנים למי שרוצה לעסוק בכך. יש לי תכנית מעניינית לעתיד, בע"ה. השאירו לי הודעה פרטית ואחזור אליכם. ערב טוב

teleMania

New member
משיהו מחפש גיטריסט???

גיטריסט מנוסה עם רקע של הרבה הופעות. מוכן להשקיע... אם מישהו מחפש שיצור איתי קשר ב - [email protected] נ.ב. מוכן גם לנגן ליווי בשמחה...

libpm

New member
תווים, חוברות ללימוד עצמי וגם

כלים חדשים, יד שנייה ניתן להזמין דרך פיאנו מיוזיק, פינסקר 66, ת"א 03-6292114

inbal287

New member
../images/Emo124.gifמפרסמים/מוכרים/מחפשים וכו'../images/Emo124.gif

מי שמחפש זמר ו\או קלידן

היי קוראים לי ישראל ואני מאיזור הדרום- באר שבע. אני מחפש כרגע להשתייך לאיזושהי עשייה שקשורה לתחום השירה ו\או הנגינה בקלידים(ידע בסיסי + בגיטרה).לא כ"כ חשובה לי המטרה כרגע,אלא פשוט להשתייך לאיזושהי מערכת של עשיית מוזיקה. - מתחבר יותר לכיוון של שירים ישראלים מן העבר,שירי קלאסיים באנגלית(יותר פופ) וכו'. אז מי שמעוניין בזמר ו\או קלידן לשם להקה או הפקה כלשהי או מה שזה לא יהיה-מוזמן ליצור איתי קשר ב [email protected] תודה

מרי לי

New member
לא רע בכלל,

קודם כל, לאקפלה, נשמע מעולה מסקרן אותי שמוע את זה עכשיו עם פלייבק (לאו דווקא את זה, כל דבר) אבל אם הסקרנתי, זה טוב בהצלחה לך

../images/Emo32.gif רוצים לשדר ברדיו? ../images/Emo124.gif

מודעה זו מיועדת לבנות ולבנים! "בראש צעיר" – תכנית הנוער של רשת א', משודרת עבור בני נוער ועל ידם. ועכשיו במבצע גיוס כתבים וכתבות נרחב! רוצים לשדר? אם אתם בכיתה ט'-י"ב, וגם אם אתם (נו נו נו) לא הולכים לבית-הספר; אם אתם יצירתיים וחייבים להתבטא; אם אתם חושבים, אם אתם מעודכנים, אם מעניין אתכם מה שקורה בעולם, במדינה, בשכונה, בקומונה; אם אתם אחראיים, לא-ביישנים, וחושבים שאתם יכולים לשדר שעה של שידור חי ברדיו – אולי אתכם אנחנו מחפשים! רוצים להקשיב? בימים ב', ג', ד' בין השעות 15:00-16:00 ברשת א', קול ישראל. תדרים: ירושלים 98.4fm, ת"א והמרכז 100.7fm, צפון 97.2 fm, כל הארץ – 531am. באינטרנט http://kolisrael.iba.org.il/ (וללחוץ על "רשת א' בשידור חי!") רוצים לפנות? או כאן במסרים, או במייל [email protected] או בטלפון לאפרת 052-3923941. להשתמע...

שלום לכולם! סקסופוניסטים- להכנס!!

אנחנו מחפשים סקסופוניסט מאזור המרכז, לעבודה על פרויקט שילוב בין קטע ג'אז והיפהופ. אם מישהו כאן מעוניין בפרטים- נא לשלוח לי מסר אישי. לילה טוב, בועז

כולם מוזמנים להכיר...

נועם פנחסוב יוצר בתחילת הדרך מקליט עכשיו אלבום בכורה יש עמוד במיי ספייס

למעלה