מציעה סקר חדש

In Limbo

New member
../images/Emo124.gifמציעה סקר חדש

היי, נראה לי שהגיע הזמן לסקר חדש.... אז אני מציעה שאלה: מהו השיתוף הכי טוב עם ת´ום יורק? (דיג´י שאדו, ביורק..וכו´ וכו´) רעות.

lazy

New member
לא נראה לי

נראה לי שהיתה שירשוש על שיתופי פעולה / זיופים. אבל לא מהו הטוב ביותר. לא שיש לי מושג כי אני די מחבב את כולם. אבל RABBITS קצת נימאס לי ולדעתי הוא גם קצת ארוך מידי...

Black Star

New member
אישית?

אני נורא נורא אוהבת את השיר של תום עם פיג´יי הארווי, "The mess we´re in". שיר שעושה צמרמורות והופך את הבטן.. פשוט שיר מופלא. אבל יש כמה וכמה שיתופי פעולה של תום שאני מחבבת ביותר :) יעלי.

בחירה ממש קשה

מבין אלה שאני מכיר באמת השיתוף פעולה עם פיג´יי ממש מצויין, the mess we´re in מאד מרגש, אני מסכים עם יעלי, ומצד שני, rabbit in your headlights ענק. אלה שתי הבחירות שלי בעצם.

polyethylene

New member
I´ve seen it all עם ביורק.

היא הבחירה הראשונה שלי (אמנית מדהימה, שילוב אלוהי...) This mess we´re in תהיה הבחירה השניה. ברקע:
nick cave - murder ballads

Esmena

New member
לא בדיוק רדיוהד

אבל אם כבר, הדואט של תום יורק עם ספרקלהאוס מופלא( Wish you were here) רביט אין יור הדליינז- יפה, הדואט עם פיגי- מעניין, עם ביורק- החמצה סתמית.

Black Star

New member
הדואט של תום עם ביורק...

מעבר לחרוז המשעשע שהשמות שלהם יוצרים, הדואט הזה לא חביב עליי במיוחד. אני לא בדיוק אוהבת את ביורק (וברור לי שאני עומדת לחטוף על זה מכמה מכם, מה לעשות) וזה שיר ביורקי בסגנון, לא שיר תומי.. ובכל זאת, הוא יפה- המילים ממש חכמות, ומה לעשות- כשאני שומעת את תום שר אני נמסה.. הקול שלו פשוט עושה לי את זה- לא במובן המיני, במובן ההאזנתי הטהור. אני חושבת שההשתתפות שלו בשיר הזה ממש מקפיצה את השיר בהמון רמות למעלה, לכן מאוד התעצבנתי שהוא כמעט לא קיבל קרדיט בכל הפעמים שביורק ביצעה את השיר הזה (הממ, באוסקרים?). רוצים הוכחה לכמה שהקול שלו מקפיץ את זה? תקשיבו לגרסה בה זמר אחר (לא יודעת מי זה) מבצע את התפקיד שלו. לדעתי? אין מה להשוות. ביורק לחלוטין לא נתנה לתום קרדיט מספיק על ההשתתפות בשיר. המון אנשים שדיברתי איתם לא היו מודעים בכלל לעובדה שהוא שר שם.. מצטערת. דברים כאלו מעצבנים אותי
פנאטית? אני?...

polyethylene

New member
על ביורק ואנקדוטות נוספות.

טוב אז ככה - האדם השני ששר ואת לא יודעת מי הוא, הוא אותו השחקן ששר איתה את הדואט בסרט, לגבי השם שלו זה או david morse או peter stormare, לא זוכרת מי מביניהם... לגבי האוסקר - תום היה אמור לשיר ביחד עם ביורק באוסקר אבל הודיעו להם כמה ימים לפני שמפאת חוסר הזמן ואורך השיר המקורי קצרו את זמן השיר, אז תום הודיע לביורק שאין לו שום בעייה שהיא תבצע את השיר לבד ותחסוך לו את הטיסה המיותרת, בלי שום כעס או משהו כזה, סתם מעצלנות... ביורק הייתה זו שפנתה לתום מלכתחילה לבצע איתה את הדואט הנ"ל כי לדבריה (ואת זה היא אמרה בהרבה ראיונות) - הוא הזמר היחידי על פני היקום שהיא מעריכה את עבודתו (אני אחפש את הציטוט המדויק). בהרבה ראיונות שלה בתקופת הסרט הזה שמעתי אותה משבחת ומהללת את תום, אז קשה לי לומר שהיא לא נתנה לו את הקרדיט הראוי. נתת לי משימה עכשיו, אני אחפש את הציטוטים האלה. (זה לא בעיה שלי שהשותף שלי חולה על ביורק...)
strangelove - love and other demons

Esmena

New member
הלוואי עליי שותף כזה...../images/Emo13.gif

הזמר היחיד שהיא יכולה להעריך ,מה? סנוביות לשמה. טוב האמת שזו ממש לא ממש המילה. מילא:) כמו שכבר אמרתי ,לדעתי הדואט הזה סתמי, למרות שלתום יש קטע סולו די מקסים קרוב לסוף השיר. עכשיו, בהתייחס לכך שהגירסה הכי מוכרת (אחרי הכל השיר לא יצא כסינגל) של השיר הייתה בסרט,ושם תום לא שר, אז די ברור למה תהיה "אפלייה". (שאני לא חשתי בה אפילו לרגע, ההפך, היו בירבורים על מיפגש הפיסגה בלה בלה ) . מצד שני, כרגיל, מה אני יודעת. ולאילו מבינכם שראו את הסרט: מישהי העלתה בי את המחשבה..חשבתם על ההפך? כלומר, מה היה קורה אם תום היה משחק את ג´ייק? ברקע... Stina Nordenstan- Sharon & Hope

Major Thom

New member
אממ..

אהבתי מאד מאד את זה עם פיג´יי. ואת rabbit in your headlights. השאר בסדר. לא משהו מיוחד. וד"א - הידעתם שג´וני תרם את המפוחית שלו לשני שירים של פייבמנט..? (למרות שבקושי שומעים אותו שם..
)

למעלה