מקבץ שאלות היסטרי

../images/Emo124.gif מקבץ שאלות היסטרי ../images/Emo178.gif

ככל שאני חושבת על זה יותר ויותר... יש דברים שגם אם אני מנסה לארגן ת'בית לא ברור לי מה עושים איתם... אז אשמח לעצותיכם:
מאווררים/רדיאטורים שלא בעונתם- איפה שמים? האם יש דרך איחסון אסטטית יותר {בהנחה שאין מחסן} {נדמה לי שלמי שיש מיזוג לא מוכרת המצוקה הזו...}
מה עושים עם הררי הגניזה הבלתי נגמרים {עלוני פ"ש} יש לי מליון שקיות מפוצצות כאלו.... {אין פה גניזה נורמלית באזור, יש בשכונה ליד אבל בתשלום... אין לי כוונה לפשוט את הרגל פתאום...}
איך מורידים את הכתמים מהפלטה כל הנשקים שתמיד עבדו, כבר לא עובדים
בדילמות האריזה לשבת {כן, אנחנו שוב נוסעים} יותר ליתר בטחון או פחות משקל .... היו לי עוד, אבל זה בשביל ההתחלה

נתחיל עם הגניזה

אם את ירושלמית ויש לכם רכב, אתם קופצים לרחוב שמגר ליד ``רב שפע`` בחצר של בית הלויות ישנם כמה ``צפרדעים`` ענקיים מלאים בגניזה, אפשר לשים שם את הגניזה ללא תשלום.

../images/Emo51.gif

{כאילו למלא תיק בכל מליוני השקיות ולשלוח את האיש באוטובוסים לשם?...... עכשיו נעבור ל- אז איך משכנעים אותו?....
}

פלטה

שנסי עם מסיר שומנים. סתם רעיון, כדאי לשים על הפלטה נייר כסף ומידי פעם להחליף כך הפלטה אינה מתלכלכת.

אני לא עד כדי כך ../images/Emo163.gif

ניסיתי עם מסירי שומנים. והיה נייר כסף רק שהוא נקרע לכל עבר.... {כן, להבא נייר כסף עבה כמו של פסח... הבנתי
} אבל מה עכשיו? {אגב, מעריכה מאוד
}

עונה

מאווררים-לקחת שקית פח אשפה ולכסות את הראשים שלהם. אפשר אחר כך להשאיר אותם באותו חדר שבו הם נמצאים למשך כל החורף.
גניזה-תנסי לברר האם יש בקרבתכם איזשהוא בית כנסת שיש בו גניזה ותביאי הכל לשם. אגב, יש עלונים עם הרבה פרסומות ואותם הרב אברהם יוסף אמר שלא צריך לגנוז אז שווה לברר לאיזה עלונים הוא התכוון ואת מה שלא צריך גניזה לזרוק לפח הרגיל.
אני משתמשת במסיר שומנים של סנט מוריץ וזה מוריד יופי.
לא יודעת לענות גם אנחנו תמיד בבעיה הזאת.

יכולה

לענות על האחרון. השבת נסענו ולקחנו איתנו מזוודה אחת. כמה בגדים צריך בשביל שבת אחת? לא הרבה, אז שמים הכל בתוך מזוודה אחת גדולה ונפתרה הבעיה.

ועוד משו

בקשר לפלטה אנחנו שמים נייר כסף עבה ומעל זה שמים רשת מפלדה. ככה שהנייר כסף לא מתקלף ולא יורד.

נעמה92

New member
עונה על הפלטה

תחממי אותה , ופזרי אבקת כבסיה זה אמור להוריד את הליכלוך, אבל תנקי עם צמר פלדה הסקוצ היותר חזק....

למעלה