מקס ברנר בראשון לציון

Shark Alarm

New member
../images/Emo124.gifמקס ברנר בראשון לציון ../images/Emo26.gif

הייתי לפני שבוע פחות או יותר במקס ברנר החדש שפתחו בעיר, והחלטתי לשתף אתכם בחוויה.
דבר ראשון נחמד להרגיש בהרצליה אבל להיות בראשון (שרשור נוסף על התפתחות ראשון לציון יגיע בהמשך השבוע). המנות במסעדה- אותן מנות
, המחירים אותם מחירים
, ההמתנה, אותה המתנה ארוכה ומייגעת
(אני לא יודע איך זה כשזוג מחכה, אנחנו היינו כמה זוגות של חברים).
מה שכן, בגלל שפתחו את המקום כל כך קרוב לקניון הזהב, מקום ההתקהלות והבילוי של תלמידי חטיבות הביניים בתחילת השעות המאוחרות של ליל שישי, המקום שורץ בילדים קטנים (וכן, אם אני בן 21 (ואני בן 21) ילדים בני 15 נחשבים קטנים). המון המון ילדים קטנים. את הדבר הזה לא כל כך תראו בהרצליה. למה אתם שואלים- כי באיזור שהמקס ברנר נמצא בו אין כל כך אטרקציות לתלמידי חטיבות הביניים. המועדונים שם לגילאי 18+.
מבחינת ההמתנה, יותר נחמד להמתין בתור בראשון לציון, יש איפה לשבת ולהמתין עד שקוראים לך. הגישה ל'מארחת' (זו שרושמת אותך בתור) מאוד נוחה. כי כאילו עומדת על פודיום וממתינה שאנשים יגיעו אליה. אתם גם מוזמנים להגיב על הבילוי שלכם במקס ברנר ראשון לציון

חןשסק

New member
אני עדיין לא הייתי, אני רוצה ללכת

אבל אחותי אמרה שלא משהו שם. באמת היה נראה לי שישרוץ שם ילדים בני 15, אבל אני מקווה שהם לא מורגשים (כן בטח...) נסתדר.

ניצם

New member
אני רוצה

ללכת לשם אבל לא מתאים שילדים יסתובבו לי בין הרגלים שם.בגלל זה עדיף הרצליה אלא אם את חן תצליחי לשכנע אותי ללכת פה בראשון.

Shark Alarm

New member
אולי אפשר לחכות שהחופש יסתיים../images/Emo26.gif

ואז ללכת באמצע השבוע, וככה לא ירבצו שם ילדים קטנים עד השעות הקטנות של הלילה (אתם יודעים, לימודים והכל...)

Shark Alarm

New member
מול קניון הזהב ../images/Emo26.gif

ליד ה'האנגר' החדש שפתחו שם.. קשה שלא לראות את זה שם

slayer5

New member
יש פה ושם...

לק"י כמה פיצריות וחנויות פלאפל. עכשיו פתחו בורגר'ס בר כשר ויש גם את קפה ג'ו בקניון הזהב. וזהו. כמובן שהגזמתי עם ה"כלום לא כשר", אבל זה מבאס לגמרי לראות שברחובות יש מיליון מקומות כשרים, ורק אנחנו צריכים לחפש בנרות מקום נורמאלי לשבת בו... לפעמים זה נראה כאילו ראש העיר היקר שלנו מזניח את הקהילה הדתית בעיר. מזל שיש אוטו...

ShirShir

New member
המלצה חמה נוספת - קפה מצדה../images/Emo96.gif

קפה-מסעדה מעולה בחוף הים ראשל"צ

חןשסק

New member
רצינו ללכת לשם שישי אחד

אבל מסתבר שחסרות לנו 3 שנים כדי להיכנס לשם

למעלה