מרואיין השבוע הוא..........

איימו

New member
../images/Emo124.gifמרואיין השבוע הוא..........

'רז של שיר'.
שאני צריכה להיתנצל בפניו על כך שלרגע חשבתי שהוא בחורה.
אז חברה תתחילו לישאול אותו שאלות.
ותיהיו נחמדים
(כמו שאתם תמיד) כל מי שעדיין לא השתתף בסבב שלנו מוזמן לשלוח לי מסר ואני יכניס אותו לרשימה.

איימו

New member
והשאלות שלי:

מה אתה הכי אוהב לעשות
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך
מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך
איזה סרט אתה הכי אוהב

והתשובות

מממ... יש בפורום הזה ילדים למען השם!
בצבא באמצע מארב כלשהו היה לי ברור שאני עומד לקפח את חיי באותו יום...
התאהבתי בבחורה קורעת מצחוק
כל מיני צריך לבחור אחד? נו, אולי גברים בשחור 1.

והשאלות שלי

מה צבע העיניים שלך? מה לא תסכים אף פעם לאכול? מה אתה לוקח כשאתה יוצא מהבית?

עוד תשובות ../images/Emo13.gif לעוד שרון ../images/Emo13.gif

צבע עיניים ירוק אני לא אסכים לאכול את הסוכריות המגעילות האלו, הקשות עם הבוטנים בפנים
כשאני יוצא מהבית אני לוקח ארנק ומפתחות של האוטו- חוץ מזה זה תלוי לאן אני הולך.

mישמישית

New member
ואני גם

* כמה אחים יש לך ? * אם מי אתה מיסתדר הכי טוב ? למה ? * אם היתה חיה איזו חיה היתה ( אני יודעת שזה דבילי אבל לא היה לי מה לשאול ) * מה הצבע האהוב עליך * ( כמו הקודמת ) מה היתה לוקח לאי בודד

דווקא לא דביליות!! ../images/Emo13.gif

* יש לי שני אחים * אני מסתדר יותר עם אחי כי פער הגילאים ביננו קטן יותר וחוץ מזה איתו ביליתי יותר מעם אחותי (שיחקנו כדורגל כשהינו קטנים אנחנו מדברים עכשיו על הצבא ועוד) אבל לרוב מסתדר גם עם אחותי * אם הייתי חיה הייתי רוצה להיות צב ים
אפשר? * הצבע האהוב עלי הוא כחול, בעיקר כחול חזק כזה... * את זו שבחתימה שלי, בקבוקי בירה, קצת נישנושים, וכמה ספרים

blck angel1

New member
טוב שאלות

איך אתה מגדיר את יחסך עם אחיך/תך? אם מישהו היה מציק לאחד האחים שלך מה היית עושה? מה אתה עושה לאחים שלך שירגישו טוב? האם אי פעם רצית להגי או שאמרת " אלווי שאתה לא היית אחי" , פרט.. המשך יום טוב

טוב תשובות

היחסים שלנו מצויינים. אם מישהו היה מציק לאחד האחים שלי
לא יודע מה בדיוק הייתי עושה אבל הייתי דואג שיכאב לו ושהוא לא יציק להם יותר, וסליחה על האלימות. כדי שירגישו טוב (התכוונת איך אני משפר להם את המצב רוח?!) לאחי אני מרשה לנהוג באוטו שלי ואת אחותי אני לוקח לאכול איפשהו ולדבר תוך כדי ולא

eris1515

New member
שאלותתתתת../images/Emo9.gif

1- מה היית לוקח איתך לאי בודד? 2-כמה אחים יש לך? 3-במשפט אחד-איזה מן בנאדם אתה?

היי

כבר כתבתי מה הייתי לוקח איתי לאי בודד: את זו שבחתימה שלי, בקבוקי בירה, קצת נישנושים, וכמה ספרים יש לי שני אחים אני בן אדם שאוהב לצחוק אבל יודע להיות רציני

E y e s

New member
חקירה משטרתית ../images/Emo150.gif

* במה אתה עוסק? * מה סוג הבילוי האהוב עליך? * יש לך תחביב שאתה אוהב לעשות במיוחד?

למעלה