מרואיין השבוע הוא...........

איימו

New member
../images/Emo124.gifמרואיין השבוע הוא...........

היא........... noooga המדהימה שלנו, אז חברה תשאלו אותה כל מה שעולה לכם לראש. השבוע הצטרפו אלינו לפורום כמה חברים חדשים, אז אם אתם מעוניינים להיכנס לסבב הראייונות אתם מוזמנים לשלוח לי מסר ואני יכניס אותכם לרשימה. וד"א גם מי שלא חדש, מוזמן לשלוח לי מסר שאני יכניס אותו לרשימה. אז שיהיה לכם רק חיים טובים ומאושרים

איימו

New member
והשאלות שלי........

מה את הכי אוהבת לעשות?
איזה מאכל בחיים לא היית אוכלת?
איזה סרט את הכי אוהבת?
מה היה הדיסק האחרון שקנית?

noooga

New member
תודה איימו../images/Emo24.gif

מה את הכי אוהבת לעשות? להקשיב למוזיקה, להיות במחשב, לבלות עם המפשחה/חברים... איזה מאכל בחיים לא היית אוכלת? כל מה שקשור לאבוקדו. איזה סרט את הכי אוהבת? "המספריים של אדוארד" ו-"כנפיים שבורות" מה היה הדיסק האחרון שקנית? אפשר לשנות את זה ל- אחרון שנקנה בבית? אז זה יהיה דיסק של בית הבובות (פשוט הדיסק האחרון שאני קניתי זה היה כוכב נולד הראשון... ממזמן, מזמן..)

noooga

New member
אממ...

בא לי להיות בתוך המיטה שלי עם הפוך.. (עברו לי כל מיני מקומות בראש: טיולים, אצל חברים, אצל האחים אבל המיטה תמיד מנצחת בחורף
)

שאלות לנוגה שלנו ../images/Emo140.gif

מה השיר הכי אהוב עלייך ומדוע
מה היית לוקחת איתך לאי בודד- 3 דברים בלבד
בת כמה את
ומאיזה איזור
איזה סרט קולנוע/די וי די ראית לאחרונה

noooga

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה השיר הכי אהוב עלייך ומדוע- "מדבר לציפורים" של שרון הולצמן. למה? אממ.. הוא שיר מאוד קופצני ועליז.. ולא משנה כמה פעמים אני אשמע אותו הוא עדיין יקסים אותי ויגרום לי לאושר. מה היית לוקחת איתך לאי בודד- 3 דברים בלבד: 1. מוזיקה 2. שמיכת פוך 3. מלח.. בת כמה את ומאיזה איזור? אני בת 15 וחודשיים בדיוק ממועצת עמק חפר. איזה סרט קולנוע/די וי די ראית לאחרונה? אלפי. תודה

שאלות שלי

חמוץ או מתוק? קיץ או חורף? לבן או שחור? קפה או תה? ופל שוקולד או ביסקויט פשוט?

noooga

New member
תשובות שלי

חמוץ או מתוק? מתוק קיץ או חורף? קיץ
לבן או שחור? שחור קפה או תה? אממ.. קפה. ופל שוקולד או ביסקויט פשוט? ופל שוקולד. תודה

למעלה