מרואיין השבוע

איימו

New member
../images/Emo124.gifמרואיין השבוע

היא sivanshain המדהימה שלנו.
אז חברה תתחילו לשאול שאלות, והיא תשמח לענות לכם. אני מזכירה לכל מי שעדיין לא רואיין ורוצה להיכנס לרשימת המרואיינים לשלוח לי מסר.

איימו

New member
והשאלות שלי.....

מה את הכי אוהבת לעשות?
את יותר אוהבת גלידה או קרטיב?
חורף או קייץ?
איזה סרט את הכי אוהבת?

sivanshain

New member
תודה.

הכי אוהבת לרקוד ולהופיע שם הנשמה שלי נמצאת. גלידה לוקחת ובגדול! תלוי בעונה בחורף את הקיץ ובקיץ את החורף. וואי הכשלת אותי,נראה לי ש- 10 דברים שאני שונאת אצלך... שיהיה שבוע נפלא לכולכם...אני בדרך לשמירה בבסיס,יאכס!

eris1515

New member
שאלההה

מה השאיפות שלך בחיים? כשתהיי גדולה-תמשיכי לשמור על קשר הדוקק עם האחים והאחיות?

sivanshain

New member
שאלה מעניינת כי אני לקראת שחרור

ושואלת את עצמי את אותה שאלה כמעט כל יומיים,כרגע השאיפה שלי היא פשוט למצוא את הכיוון שלי בחיים. למצוא מקצוע שאני אוהבת, להמשיך לרקוד, להתחיל ולסיים עבודה מועדפת באילת. וכמובן לסוע לטיולון... אני מאד מקווה להמשיך לשמור על קשר הדוק עם אחותי ואחי כי מבחינתי ככל שאנחנו במיוחד אחותי ואני גדלות אנחנו יכולות יותר לדבר ולשתף ולהבין, נראה לי כמו חברה בלי תנאים...בקשר לאחי אותו דבר...

השאלות שלי ../images/Emo141.gif

איזו מוסיקה את הכי אוהבת
3 דברים שיפתיעו אותנו מאוד לגלות עלייך
מה האייקון שאת הכי משתמשת בו

sivanshain

New member
היי

מוסיקה: אני שומעת הכל אבל במאוזן לא רוק כבד ולא שירי דיכאון, עברית פופ רוק רך ים תיכוני כל מה שלא מוגזם מידי לכיוון מסויים. 3 דברים שיפתיעו אתכם: 1. יש לי חבר בן 16 2.אני חולת אקסטרים 3.יש לי דיסלקציה שבמשך השנים התגברתי עליה לבד... אייקון: יש שלושה, חיבוק חיוך לב.... תודה

למרות שאני בקושי פה גם לי יש אלייך

כמה שאלות
אולי לא שמתי לב אם כתבו... בת כמה את? עובדת? במה? לומדת? מה את לומדת? מה את עושה בזמנך הפנוי? ספרי על עצמך עוד קצת..משהו שלא שאלו וובא לך לתת לנו משהו רכילותי

sivanshain

New member
תודה

אני בת 20, אני עובדת כלייצנית בחברה להקת ארועים. אני אוטוטו משתחררת מצהל (תודה לאל, אני לא מאמינה שיום ראשון אני בכנס משתחררים). אני בבלבול עצום לגביי מה אני רוצה ללמוד. בזמני הפנוי אני מבלה עם חבר שלי, ומחפשת כמה שיותר זמן במה. העליתי עם חבר'ה מהטכניון הפקה חובבנית עצמאית של באפי קוטלת הערפדים- המחזמר, אגב מופע אחרון מחר להחזיק אצבעות..ומחרתיים אני כבר באודישן להפקה אחרת... סה"כ אני דיי מנסה להעמיס את החיים שלי ככה שלי יהיה לי יותר מידי זמן פנוי.. רכילותי...?וואלה קשה לי...יש לי חבר בן 16 אני חושבת שכבר ציינתי זה כבר מספק מספיק רכילות..הקשר הרציני האחרון שלי לפניו היה כשאני הייתי בת 16 למשך שנה וחצי..מאז עברתי טראומות בנים רבות...ו..זהו הגעתי להיום... משהו ספציפי יותר??? תודה על השאלות...

16?!?!? אמא'לה בחיים לא הייתי

יוצאת עם מישהו שהוא כמו אח'שלי...!! 4 שנים בינך לבינו?? זה הפרש הגילים שלי ושל אחי כל עוד אתם אוהבים זה הכי חשוב

sivanshain

New member
אני מבינה את ההלם, גם אני הייתי קצת

בשוק כשהתחלנו לצאת אבל עבר לי... זה גם מאד תלוי באנשים...

mישמישית

New member
השאלות שלי

* צבע אהוב * מאכל אהוב * מנגנת על משהו ??? * כמה אחים ? * קרה לך פעם שרבת עם מישהו למשך הרבה זמןןןןן - לא היה לי מה לישאול אבל זה יהיה נחמד אם תעני בכל זאת D: זהוווווו

sivanshain

New member
אה..סבבה בכייף

צבע אהוב: סגול מאכל אהוב: קובות וג'חנון וקרפלך, למי שמכיר... יש לי אח קטן בן 11 ואחות בת 17 כן קרה לי הריב הכי ארוך שלי עד היום בעצם זה עם חבר שלי לשעבר שעד היום הוא לא סולח לי על משהו ממש דבילי שעשיתי לפניי המון שנים... אני שונאת לא לדבר עם אנשים....זה דבילי! תודה לכל מי ששאל אותי שאלות תחזיקו לי אצבעות להופעה מחר... אני אוהבת את הפורום הזה אתם אנשים נפלאים... ו..זהו אם למישהו יש עוד שאלות אז בכייף אבל אני יחזור אליכם רק בשבת ראשון...

למעלה