מרואיין השבוע.............

איימו

New member
../images/Emo124.gifמרואיין השבוע.............

בגלל שכמה חבר'ה כאן טוענים שאין מספיק צבע בפרום
מי שנבחר להיות מרואיין השבוע....... היא.............
blck angel1 המדהימה שלנו.....
אז חבר'ה אתם מוזמנים לשאול אותה כל מה שתמיד רציתם לדעת....
(ואני שוב מזכירה......
אתם כבר מכירים את המשפט הזה בע"פ, אז באמת מי שעדיין רוצה להצטרף לרשימת המרואיינים שישלח לי מסר אני ישמח להכניס אותו לרשימה
)

איימו

New member
והשאלות שלי................./images/Emo35.gif

עם מי היית יושב על כוס כפה
אם היו נותנים לך 3 משאלות מה היית מבקשת
כמה פעמים ביום את מסתכלת במראה
ים או בריכה
מה המתנה שהכי שמחת לקבל
מה הדבר שהכי מרגיז אותך

blck angel1

New member
עונה ^^

עם מי היית יושב על כוס קפה??- אמממ עם ג'יימס הטפילד אם היו נותנים לך 3 משאלות מה היית מבקשת- להחלים לראות את מטאליקה לנהל בתפוז ^^; כמה פעמים ביום את מסתכלת במראה- הרבה ים או בריכה- ים מה המתנה שהכי שמחת לקבל- החלמה מה הדבר שהכי מרגיז אותך- תפוז..

השאלות שלי לנועם ../images/Emo140.gif

באיזה עוד פורומים את גולשת?
איזה אייקון את הכי אוהבת?
מה הסרט הכי אהוב עלייך?
מי הזמר/להקה הכי אהובים עלייך?

blck angel1

New member
../images/Emo140.gif

באיזה עוד פורומים את גולשת? אינויאשה,יחסי אחים ואחיות,מטאליקה,דפש מו, זירת הפשע CSI איזה אייקון את הכי אוהבת? |כדור| אבל הוא רק בא בקיץ מה הסרט הכי אהוב עלייך? אממ סינימה פארדעסו,ספרות זולה,קיל ביל,פורסט גאמפ ^^; מי הזמר/להקה הכי אהובים עלייך? מטאליקה,ברי סחרוף,בוב מארלי,דפש מוד,א-אה,טירס אוף פירס,ערן צור,פינק פלויד,ביטלס וכו ^^

jKiTTiE

New member
השאלות שלי!

מה עשית בשביל להיות אדומה?! חחח השאלה הזאת מצחיקה אותי חחח מה את מעדיפה ארץ או ח"ול ולמה?! אחים?! אחיות?! את מי את יותר אוהבת מהאחים\מהאחיות?! ואל תגידי שאין כזה דבר תמיד יש אח יותר מועדף! תמנים או אשכנזים?! ימנית שמאלנית (בדעה..)? ימנית שמאלנית (יד חזקה יד חלשה)? עם בלי שרשראות צמידים!? מה דעתך על פירסינג?! עד כמה את אוהבת אותי?! חחח ושאלה אחרונה....איך היה החופש?! חוויות מיוחדת!? וזהו גמרתי עם החפירה חחח יומטוב =]

blck angel1

New member
^_^

מה עשית בשביל להיות אדומה?! חחח השאלה הזאת מצחיקה אותי חחח מה את מעדיפה ארץ או ח"ול ולמה?! אחים?! אחיות?! את מי את יותר אוהבת מהאחים\מהאחיות?! ואל תגידי שאין כזה דבר תמיד יש אח יותר מועדף!- את אחותי תמנים או אשכנזים?! - אממ אין ימנית שמאלנית (בדעה..)? ימנית ימנית שמאלנית (יד חזקה יד חלשה)? שניהן עם בלי שרשראות צמידים!? עם ^^ מה דעתך על פירסינג?! דוחה... עד כמה את אוהבת אותי?! חחח הרבהההה הרבההההה ושאלה אחרונה....איך היה החופש?! חוויות מיוחדת!? חרא T_T

איימו

New member
../images/Emo41.gifחשוב תיכנסו.

בגלל שנעמי לא יכולה כ"כ השבוע, נחכה עד שהיא תוכל. ובנתיים חכו לשבוע הבא לראות מי המרואיין שלנו....

למעלה