משחק השאלות.

Cגלית

New member
../images/Emo124.gifמשחק השאלות.../images/Emo70.gif

משחק השאלות- מוזמנים לשאול כל מה שחפצה נפשכם המיוסרת... הנה אני, עומדת על הצלב. קדימה תתחילו לשאול.

Cגלית

New member
האמת

שכאן במושב, שקרוב כל כך לשדה התעופה, אני נרדמת בידיעה שאולי ינחת משהו עלי. אבל זה טרם קרה

תגידי

מה את מעדיפה באופן אישי , כשאת מבצעת מין אוראלי לגבר, איפה את מעדיפה שהוא יגמור ,ומה את חושבת על גמירה בפה ,ועל בליעה של התוצר ? ממממ בכל זאת רצית שאלות שמופנות אלייך ...

Cגלית

New member
מגידה

באופן אישי לא חובבת למצוץ אוהבת ללק ! לא בולעת ולא מגרגרת, גם לא יורקת! יש נשים שכל העניין עושה להן את זה, לפעמים מקנאה בהן.

מתכבד לפתוח ת'צליבה

שאלות ל- c א. למה החלטת בעצם לפתוח את הפורום הזה? ב. מה את עושה כשאת כמה בבוקר, את אותם הדברים אבל לאט? ג. כמה שעות ביום את מקדישה לוירטואלי? ד. כחול או אדום? ה. יש לך מישהו על הכוונת? ו. דייט ראשון, סקס או לא? המשך יבוא..:)

Cגלית

New member
מתכבדת להפתח לצליבה ../images/Emo13.gif

א. למה החלטת בעצם לפתוח את הפורום הזה? *חיפשו מנהל/ת לפורום, החלטתי שהפורום יכול להתאים לי, אז הנה אני. ב. מה את עושה כשאת כמה בבוקר, את אותם הדברים אבל לאט? *מצחצחת שינים עם קפה וסיגריה, מתלטפת עם החתולים והכלב, והולכת לברך את עצמי בבוקר טופ במראה. ג. כמה שעות ביום את מקדישה לוירטואלי? * אין לי זמנים קבועים, אבל די הרבה. ד. כחול או אדום? *אדום. ה. יש לך מישהו על הכוונת? * כן. ו. דייט ראשון, סקס או לא? *לא !! <אם מצליחים לעמוד בזה>.

ג'יזוס, תיזהרי שם למעלה ../images/Emo12.gif

יששששש שאלות ל-C 1. בוקר או ערב? 2. סקס ביום או בלילה? 3. אדום או שחור? 4. חלמון או חלבון? 5. אנאלי או אוראלי? 6. גבר או אשה? 7. חתול או חתול?... 8. מנהטן או אמסטרדם? 9. מתי את מבשלת לי מרק? 10. אצלי או אצלך?

Cגלית

New member
קראת לי? ../images/Emo3.gif

1. בוקר או ערב? *לילה! 2. סקס ביום או בלילה? *למה לבחור? 3. אדום או שחור? * אדום אבל גם חובבת לשחור. 4. חלמון או חלבון? *חלמון והרבהההההההההה ממנו, נוזלי עם לחם טרי. 5. אנאלי או אוראלי? *לוצה לבחור!!! 6. גבר או אשה? *גבר, אישה כשיש את הכימיה העוצמתית אז, פתאום זה קורה. 7. חתול או חתול?... *מיאווווווווווווווווווווווווווווווווו 8. מנהטן או אמסטרדם? *אמסטרדם! 9. מתי את מבשלת לי מרק? *מתי את פה? 10. אצלי או אצלך? * אצלי, במטע, בלילה..

עינוגית

New member
שואלת

איזה אביזר את הכי אוהבת?
מה היה האביזר הראשון שלך?
פנטזיה שעוד לא מימשת?
מה המאכל האהוב עלייך?
נכון שאהבת את מתנת יום ההולדת שלך?
מה הצבע האהוב עלייך?
איזו תנוחה את הכי אוהבת?
מה היית רוצה ללמוד? (חוג/מקצוע/או בכלל לא קשור ללמידה פורמלית)

Cגלית

New member
../images/Emo25.gif

איזה אביזר את הכי אוהבת? *ויברטור. מה היה האביזר הראשון שלך? *ויברטור. פנטזיה שעוד לא מימשת? *לזיין עם דילדו. מה המאכל האהוב עלייך? *אוכל שמתבשל עם המון אהבה. נכון שאהבת את מתנת יום ההולדת שלך? *מאודדדדדדדדדד!!!
מה הצבע האהוב עלייך? *בורדו. איזו תנוחה את הכי אוהבת? *דוגי, עם כרית בין הרגלים. אבל לא פאייר שאני צריכה לבחור אחת ! מה היית רוצה ללמוד? (חוג/מקצוע/או בכלל לא קשור ללמידה פורמלית) *ציור, מוסיקה,כתיבה וכל מה שקשור ביצירה.

סיגלית

1- כמה מיילים את מקבלת ביום ? (לא כולל ספאם) 2- כמה מסרים ביום ? 3- עם כמה גברים שכבת אם בכלל ביחד? (מספר משתתפים באותו זמן) 4- האם הצלחת שלא לחשוב על מין יותר מדקה רצוף ? 5- האם השאלות שלי ושל האחרים בסדר עד כה ?

Cגלית

New member
שובר

1- כמה מיילים את מקבלת ביום ? (לא כולל ספאם) * אין לי מושב
. 2- כמה מסרים ביום ? * הרבה. 3- עם כמה גברים שכבת אם בכלל ביחד? (מספר משתתפים באותו זמן) *מעולם לא היו לי שנים יחד. (אולי אתחיל לארגן פנטיזה כזו
) 4- האם הצלחת שלא לחשוב על מין יותר מדקה רצוף ? *לא טובה בלחשוב, טובה לעשיה
. 5- האם השאלות שלי ושל האחרים בסדר עד כה ? *בסדר גמור

Cגלית

New member
עונה-

מהם תחומי ההתעניינות שלך למעט מה שמובן מהפורום...? תחביבים וכו'.. *כל מה שקשור ביצירה ויצר דגש על ציור, עיסות נייר, הדבקות, <בתיה עוזיאליות כאלה>מוסיקה, שירה,קריאה, גינון, בהייה, שתיקה, חברים, טיולים, מסעדות.

למעלה