משחק השמותתת - המשך

pinoki

New member
../images/Emo124.gif משחק השמותתת - המשך ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

החידה האחרונה של מיס נוריס. אמא של ישו כחולה.

מראיה קארי?

היי,אני חדשה כאן מתה על מופע שנות ה70(פז
)וחברים (צ'אנדלר
) ואני בת 15 מראשון לציון

מאטריקס

New member
חבר'ה, אני מבקש, אני מבקש ממכם...

אתם משחקים במחשק של חברת "מאטריקס בע"מ" כל פעם שאתם מזכירים משחק השמות תכתבו ליד - מאטריקס TM אני מבקש! זה זכויות יוצרים!!! ובנוגע לשאלה, אין לי מושג. אבל גם ככה המשחק הרוס כי אתם לא יודעים כלום
לא סתם, בגלל שבעיקרון כבר מתחילים עוד כל מיני אנשים לכתוב שאלות אז קשה לעקוב אחרי הנקודות. אז זה יהיה רק לכיף, למרות שתכננתי להביא פרס לזוכה. והפעם אני רציני
בכל אופן, אחרי שתענו לשאלה של חברת "פינוקים בע"מ" (
) יש גם לי חידה: הכלוב הקדוש

pinoki

New member
צודק בהחלט ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מצטערת על הפגיעה בזכויות.... אחרי שנגלה את התשובה, תוכל להמשיך להפעל את המשחק כמתוכנן... ואז... לאחר שהמשחק שלך יסתיים אפשר יהיה להחזיר את המשחק כך זמי שרוצה ישאל חידה... וזאת לא שאלה שלי זאת שאלה של מיס נוריס, שממנה אתם צריכים לשמוע את התשובה הנכונה.... והתשובה לשאלה שלך...
ניקולס קייג' ניקולס - הקדוש (יש מישהו שהוא קדוש שקוראים לו ניקולס
) כלוב= קייג' באנגלית..

מאטריקס

New member
../images/Emo9.gif

גם את צודקת בהחלט
ניקולאס - אחד מהקדושים (סינט ניקולאס, או ניקולס הקדוש לא אומר לך כלום ?!) קייג' - כלוב אההה ואימא של ישו כחולה זה או מריה משהו או מדונה ?!

swirrrly

New member
ניחוש נוראי : ../images/Emo118.gif

מריה צ'אד??? מריה כי זאת אימא של ישו.. וצ'אד כי כחולה באנגלית זה "בלו" ובלו זה מילה נרדפת כזאת לעצב... ועצוב זה סאד.. וסאד לא נשמע ממש כמו שם משפחה אז שיניתי לצ'אד.. ואין לי בכלל מושג אם יש מישהו בשם מריה צ'אד, אם כן אז : -

אל תשתוללו זה יחסית פשוט יותר...

ומריה זה נכון תמצאו את שם המשפחה וזה לא כזה בעיה ותסבירו למה?

swirrrly

New member
אולי בלו מריה? ../images/Emo118.gif

אולי מריה דה-בלו? אולי בעעעעעעעעעעעעעע?

pinoki

New member
אממ

אני הולכת על האפשרות השניה שלך בעעעעעעעעעעע

מאטריקס

New member
מאחר וכבר התחלתם לזרוק סתם חידות...

אז אין כבר טעם לנקודות, נכון? פינוקי או שירלי, הבמה שלכן - אתן עניתן על החידות ולכן תורכם גם כן לשאול
אההה וחידה יפה מאוד - גברת צ'אק נוריס
אבל זה לא מריה בלו זה יותר באלו...

swirrrly

New member
יאללה! ../images/Emo118.gif

אממ... *חושבת* ... קיצור השם הפרטי שלה: הדבר הזה שעובר בתורשה וקובע את צבע העיניים שלכם וכו'.. ושם המשפחה(נסו לתרגם לעברית..): buying to me

למעלה