משחק חדש יוצא לדרך..

../images/Emo124.gif משחק חדש יוצא לדרך..

אוקיי חשבתי איזה משחק יהיה נחמד לשחק, אבל לא משחק שנגמר..אלא משחק שנמשך כמה זמן..או כמה הרבה זמן
, אז מצאתי משחק..שמשחקים אותו בכמה פורומים והוא משחק ממש נחמד שכל חברי הפורום יכולים להשתתף בו והמשחק נקרא "החוליה החלשה" : אני כל כמה ימים (מקסימום 3,4) יפרסם סיבובים של החוליה החלשה היום יהיה את הסיבוב הראשון..אני יפרסם את רשימת הסרטים שבראד שיחק בהם מ-1990 בגלל שיש לו הרבה..אז עדיף , וכל אחד יצטרך להוציא סרט ולידו לסמן
עד שכולם יוציאו סרט אחד מן הרשימה ואז יבוא הסיבוב השני וכן הלאה..אני בטוחה שחלקכם מכירים..ואני בטוחה שלא תתנגדו לשחק את זה
טוב אז סיבוב ראשון יוצא..

../images/Emo128.gif החוליה החלשה-סיבוב 1 ../images/Emo128.gif

תלמה ולואיז ג'וני ומגפי הזמש על המסלול עולם מגניב נהר זורם ביניהם מגע רומן על אמת קליפורניה טובה מגונה ראיון עם ערפד רוחות של תשוקה שבעה חטאים 12 הקופים סליפרס יריב אינטימי 7 שנים בטיבט הצד האפל של השמש לפגוש את ג'ו בלאק מועדון קרב סנאצ' המקסיקני משחקי ריגול אושן 11 עירום מלא התוודות של מוח מסוכן סינבד טרויה אלו הסרטים..אם שכחתי סרט ומישהי רוצה להוסיף שתוסיף ..ושוב זוהי הרשימה -1990 עד 2004 ילאה תתחילו להוציא :)

תלמה ולאיז../images/Emo128.gif

כי הוא משחק שם איזה 10 דקות רק...וגם סתם כי בא לי...חחחחח...וד"א לירון,זה לא התוודות של מוח מסוכן אלא וידויים של מוח מסוכן...רק רציתי להביא לתשומת לבך...אהההה וקבלי ח'ח על הרעיון...

../images/Emo128.gif קליפורניה ../images/Emo128.gif גם כי אני לא

מכירה..ותודה לקארין שתיקנה אותי מהסיבוב הבא אני ישנה את זה ל"וידויים של המוח המסוכן"
ותודה, הרעיון לא שלי הוא לקוח מפורומים אחרים..פשוט רציתי ליישם אותו גם פה
אז ילאה להשתתף

ה אורחת

New member
חלק מהסרטים שרשמת הם מלפני 1990:

והם: Dark side of the sun happy Together Cutting Class (מה השם בעברית?) Across the Tracks (על המסלול)אבל זה עוד בסדר כי למרות שהוא נעשה ב1989 הוא שוחרר ב1991 אה ושאלה: ג'וני ומגפי הזמש זה כאילו Jhony Suede? טשכחת כמה: No Man's land, Less than zero ולהיות ג'ון מלקוביץ' למרות שהוא רק שחקן אורח היהיהי מצטערת אם אני קטנונית זו ממש לא הכוונה

../images/Emo8.gifהסבר:

זה בסדר אולי לא הסברתי את עצמי כל כך טוב.. אני רשמתי את רשימת הסרטים של בראד מ-1990 ועד היום -2004 כל אחד מחברי הפורום מוציא בכל סיבוב (כרגע אנחנו בסיבוב 1?) סרט אחד שהוא בוחר (אם הוא לא אהב סרט או פשוט לא מכיר או כ"ו) רושם בכותרת או בהודעה עצמה את הסרט ומסמן
..לא חובה לסמן אפשר גם סתם להגיד ..אני מוציאה את בלה בלה בלה.. אחרי 4 ימים בערך אני סופרת את הקולות והסרט שהכי נבחר כדי לצאת הוא זה שיוצא (הרוב שהוציא סרט מסוים) ואז מתחיל סיבוב 2 בלי הסרט שיצא וכן הלאה..עד שנשאר סרט 1 שהוא המנצח!!! מקווה שהבנת
|

... :)

ממ Dark side of the sun-זה ה"צד האפל של השמש" והוא מ-1997 לא? זה מה שכתוב באתר IMBD בכל מקרה..וזה אתר ללא טעויות ,ממש מוזר..אני יבדוק את העניין..עכשיו את Cutting Class שזה ל"חתוך מהכיתה" בכלל לא רשמתי כי זה מלפני 1990 ככה שלא טעיתי אותו הדבר לגבי happy Together גם אותו לא רשמתי בגלל זה. Across the Tracks "על המסלול" כנראה באמת יצא ב-1991 ולכן רשמתי אותו וכן ג'וני ומגפי הזמש זה Jhony Suede :) את No Man's land ואת Less than zero לא רשמתי כי הם מ-1987 ושוב אני אומרת לקחתי את כל המידע מIMBD שככה כתוב שם..וזה אתר מעולה לסרטים..אז לא נראה לי שהם טועים ואת להיות ג'ון מלקוביץ לא כתבתי מכיוון שהוא משחק שם בערך 3 דקות, אז לא נראה לי שיש סיבה לכתוב אותו..וזה בסדר אני מקווה שעניתי על כל השאלות

ה אורחת

New member
אוקי אז דבר ראשון,תודה על ההסבר...

אני תכף אוציא סרט משלי
עכשיו בקשר ל Dark side of the sun הבנתי למה אמרת שזה מ1997 זה בערך אותו סיפור כמו "על המסלול" הסרט צולם ב1988 אבל אכן שוחרר ב1997 עכשיו אני מבינה למה היה הבלבול. טוב שהם לא שחררו אותו איזה 10 שנים אחרי........
אה ויש לי עוד שאלה, Cutting Class אז הפירוש הרשמי של זה זה "לחתוך מהכיתה" חחחח כי זה פשוט מצחיק אם כן! או שזה פשוט תירגום חופשי שלך? בקשר לסרטים שלפני 1990 אז בסדר חשבתי שהתכוונת לכתוב את כל הסרטים שלו EVER את מבינה אבל חפיף עכשיו הכל מובן.... אה ובקשר ל"להיות ג'ון מלקוביץ'" אז חחח לא בדיוק 3 דקות יותר נכון שלוש שניות!!!!! אבל זה בסדר הבנתי, דרך אגב יש את הסרט בסוף השבוע ב HOTסרטים

../images/Emo9.gif...

דבר ראשון שמחה שהבנת!
, ואת The Dark side of the sun כנראה באמת הוציאו ה-1997 ולכן היה כתוב אותו באתר ממנו הוצאתי את הסרטים וגם על המסלול... וCutting Class זה לחתוך מהכיתה שהוא הפירוש הרשמי, כן..וזה לקוח מאתר תרגומון שזה אתר שמתרגם סרטים מעברית לאנגלית ולהפך אבל לפי שמם הרשמי כמובן ולא סתם... והסרטים שלפני 1990 אמרתי לך לא כתבתי כי סתם חבל אולי אותם פחות ראו וגם יש לו יותר מידי והעדפתי לא לרשום אותם אז שמחה שהבנת..ולהיות ג'ון מלקוביץ אני לא ממש מתכוונת לראות כי , חחח גם כי מראים אותו ל-3 שניות ושמעתי שזה סרט משעמם \: אבל תודה

ה אורחת

New member
יייפ אווווקי ../images/Emo9.gif

ודרך אגב, לא באה אליך בטענות אבל "לחתוך מהכיתה"?! זה אחד הפירשיפ הכי דפוווווקים ששמעתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.............

ה אורחת

New member
ג'וני ומגפי הזמש ../images/Emo128.gif

כי לא ראיתי אותו למרות שהוא כזה חמוד שם עם השער הענקי הזה חחחח
אה ושאלה (מנצלת תהודעה) אם ראיתי את "קליפורניה" בהונגרית זה נחשב? חחח ועוד משו, אתן ידעתן ש" A River Runs through it" זכה בשלושה אוסקרים?! ומישהי ראתה אותו?

ה אורחת

New member
חחח, אבל על מה "יא"?

ראית תסרט Ariver runs through it? או התגובה על ג'וני סוויד? או זה שראיתי "קליפורניה בהנוגרית" חחחחחח אני עדין צוחקת על זה

ה אורחת

New member
חחחחחחח זה היה מהיר!!!!!!

רגע רגע, ראית Ariver runs through it?!?!?!?! איך איפה ומתי?! *מקנא*

מיצי007

New member
חחח טוב לדעת שעוד מישהי

ערה בשעות האלו. אל תשאלו מה עשיתי,אתן תצחקו
ראיתי את זה איפשהו בטלוויזיה,ממש ממש ממממממממממש ממזמן

למעלה