משחק חדש!

../images/Emo124.gifמשחק חדש!../images/Emo124.gif../images/Emo94.gif

אוקי אז אחרי התייעצות עם אביטל החלטתי לפתוח את המשחק גמד ענק. אתם כמובן מכירים את המשחק אבל אם לא אז: כל מי שירצה להירשם יקבל מסר כדי לדעת מי הגמד שלו, כל גמד יצטרך לפתוח ניק חדש כדי שהגמד שלו לא ידע מי הוא למשל הגמד שלי ירשום בשרשור תחת השם- הגמד של delicious banana. כל יום יפתח שרשור של גמד ענק והגמדים יצטרכו לתת מתנות לענקים שלהם כל דבר. שואלים אותם מה הם אוהבים ונותנים להם למשל תמונות של השחקן שהם הכי אוהבים וכן הלאה וכן הלאה.. המטרה- בשרשור האחרון של המשחק לגלות מי הוא הגמד שלכם. ההסבר עילג מאוד מי שיש לו שאלה שישאל פה בשרשור. מי שרוצה להירשם שישלח לי מסר כדי שזה יהיה יותר מסודר, במסר אני רק רוצה שתכתבו את השם שלכם. ההרשמה תערך שבועיים כדי לתת לכולם להירשם, וגם בשביל אפרת שלא תיהיה פה. כעבור שבועיים תקבלו את הכינוי של הענק שלכם. יאללה רוצו להירשם!

hadarinke

New member
אין לי כוח לזה..יש את הקורבן

ואפשר משחקים אחרים.. או שאני פשוט לא משתתפתD:

לא בדיוק הבנתי. ../images/Emo94.gif

איזה משחקים אחרים? והמשחק הזה לא מפריע לקורבן- א. כי זה משחקים שונים לגמרי שלא גורמים להתנגשות. ב. המשחק יתחיל רק בעוד שבועיים שסביר להניח שהקורבן כבר יגמר. אבל אם את לא רוצה לשחק אין לי בעיה בכלל. [כאילו שאת שואלת אותי בכלל
]

hadarinke

New member
חחחחח

לא שזה יפריע לו, אבל אפשר למצוא פשוט משחקים שלא דורשים כלכך הרבה מאמץ...

את לא חייבת לשחק../images/Emo94.gif

המשחק הזה באמת דורש מאמץ אבל זה הכיף שבו את לא חייבת לשחק ואם את רוצה לפתוח משחק שיש בו פחות מאמץ בבקשה.

hadarinke

New member
אני עצלנית, זאת הסיבה היחידהP:

אניוואי, עד מתי אפשר להירשם?

אמ.. אני ינסה להסביר.../images/Emo94.gif

ואמרתי שההסבר שלי עילג אז.. אוקי אני ינסה לסדר את זה בצורה כזאת: מהלך המשחק- כל מי שרוצה לשחק במשחק יקבל מסר עם השם של הענק שלו, בשרשור הראשון כל גמד ישאל את הענק שלו מה הוא אוהב למשל איזה צבע הוא אוהב, מה השחקן שהוא מעריץ, איזה דמויות מצוירות הוא אוהב וכן הלאה, כל יום יפתח שרשור של המשחק ובו ישימו הגמדים את הדברים שהענקים שלהם אוהבים, נגיד הענק שלך אוהב את פו הדוב אז תשימי לו תמונה של פו הדוב ודברים כאלו. כשאת רושמת בשרשור את תצטרכי לפתוח ניק חדש שהכינוי שלך יהיה-הגמדה של [והשם של הענק שלך] המטרה-הענקים יצטרכו לגלות מי הוא הגמד שלהם, ביום שלפני האחרון למשחק אני יפתח שרשור וכל ענק יצטרך לנחש מי הוא הגמד שלהם ביום האחרון כל גמד יזדהה. מקווה שעכשיו הבנת, אם לא תשאלי שאלות ספצייפיות שלא הבנת ואני יענה.

נרשמתי! ../images/Emo13.gif

אחלה משחק, ואחלה יוזמה.
ובאמת, אנשים, הקורבן והגמד-ענק בכלל לא מתנגשים...
אם אתם לא רוציפ לשחק באחד מהם, זה בסדר... אבל אל תאשימו את המשחק השני...

אנשים מה קורה איתכם? ../images/Emo7.gif../images/Emo94.gif

נרשמו רק 4 אנשים, למה אתם לא רוצים להירשם?
טוב, יש לכם עוד שבועיים גם ככה *מנסה לנחם את עצמי.*

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifנרשמתי../images/Emo13.gif

יאללה! אנשים אל תהיו מעפנים!!!!!

למעלה