נבחרי השנה- מגישי הפרסים

../images/Emo124.gifנבחרי השנה- מגישי הפרסים

להלן רשימת מגישי הפרסים והקטגוריות שהם מגישים בטקס נבחרי השנה של פורום התאומות אולסן: אסף- עצבנ/ית השנה אלונה- ריב השנה עמר (COOKIE)- שוס השנה שרון- אישיות השנה, עזיבת השנה עדי- משרשר השנה, השם הנפוץ (בפורום) של השנה הדס- כינוי השנה, חברות השנה נגה- הילד שהשתמש בהכי הרבה אייקונים השנה, קריזת השנה קשת- שרשור השנה מור- תחרות השנה ניר- מאמר השנה רות- תופעת השנה
על כל מנחה בטקס לשלוח לי מסר שבו הוא מאשר את השתתפותו בטקס ב-100% ורק אז אני אשלח לו מסר עם כל הפרטים שעליו לדעת. מנחה שלא ישלח לי מסר עד מחר בשעה 15:00 יוחלף ע"י מנחה אחר.
אני מזכירה- על כל המתמודדים על פרסים להכין נאום או לחשוב כבר על משהו שהם הולכים להגיד.
אני כבר אשרשר לפה הודעה עם הלוגו שבחרתי שייצג את הטקס.
ביום ראשון אחר הצהריים יפורסמו החוקים של הטקס. איך על הקהל להתנהג וכו´.

../images/Emo47.gifהלוגו הנבחר לטקס../images/Emo47.gif

לאחר התחבטויות רבות (באמת) החלטתי שהלוגו המנצח הוא... *תופים בקשה* הלוגו של מוטי
כל הכבוד מוטי
ותודה לכל הילדים שטרחו והכינו לוגו...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo12.gifחייבים להכין נאום../images/Emo35.gif

אופההההה
אני מתמודדת על המון קטגוריות ככה שיש לי הרבה סיכויים לזכות, ככה שאני צריכה להכין נאום ו... אני גרועה בזה
אפשר גם לעשות נאום ציני
למשל- "וואו|
אני מודה להורי ו... להורי"

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifוואי נוט../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאז תוותר פעם אחת../images/Emo10.gif

BalBulaGirl

New member
רק עכשיו הגעתי ../images/Emo10.gif ../images/Emo15.gif

אבל אני בטח אהיה 1000% אז אריאלה, אל תחליפי אותי

לכולם ../images/Emo70.gifובמיוחד לאריאלה ../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

אני כותבת את ההודעה הזאת הכי מהר שאני יכולה ... עכשיו אני חייבת להתחיל להתארגן כי יש לי ולאורצ´וק ( סופר בייב ) את התחרות בהתעמלות היום
אז אין לי זמן לקרוא כלום והכל
אז אריאלה - כן . אני משתתפת ב1000% ( אם זה מה שהייתי צריכה לכתוב
) רק אם אני אוכל להיות שם
ואני צריכה ממישהו שישלח לי מסר כי לא כ"כ הבנתי את כל הקטע של נבחרי השנה
סתומה שכמותי
יאללה בה ביי
תאחלו לי בהצלחה

יו../images/Emo70.gifכל הכבוד לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

|כן
איך זה שאני לא זכיתי בכלום
חחח חוצפנות חחחח סתם סתם
אני יודעת לקבל את זה