../images/Emo124.gif נטע, מס' שאלות לגבי המתכונים שלך
לגבי עוגת השמנת קינמון - כתוב שהיא מתאימה לתבנית בקוטר 26 ס"מ. האם בתבנית כזו היא יוצאת גבוהה מספיק לציפוי בבצק סוכר? אני מתכוונת לאפות אותה בסיר ג'חנון בקוטר 24. מה דעתך? לגבי עוגת התפוזים - האם היא מתאימה לציפוי בבצק סוכר עם הקרם שלה? נשמע לי מהמתכון שהקרם מאוד רטוב וסמיך, ועלול להפוך את העוגה ללא ישרה, וכך גם הציפוי יהיה עקום וגבשושי. אני לא רוצה לסבך את עצמי, אז אני לא מתכוונת לחתוך את העוגה באמתע ולמרוח קרם, וגם לא סומכת על עצמי שאוכל למרוח מבחוץ את הקרם בצורה ישרה לגמרי. אני מתכוונת לעשות עוגת שתי קומות, ואני רוצה לאפות עוגת שוקולד ועוגה נוספת (לדעתי עוגת השוקולד תהיה הקטנה יותר), ואני מתלבטת בין השמנת לתפוזים.
לגבי עוגת השמנת קינמון - כתוב שהיא מתאימה לתבנית בקוטר 26 ס"מ. האם בתבנית כזו היא יוצאת גבוהה מספיק לציפוי בבצק סוכר? אני מתכוונת לאפות אותה בסיר ג'חנון בקוטר 24. מה דעתך? לגבי עוגת התפוזים - האם היא מתאימה לציפוי בבצק סוכר עם הקרם שלה? נשמע לי מהמתכון שהקרם מאוד רטוב וסמיך, ועלול להפוך את העוגה ללא ישרה, וכך גם הציפוי יהיה עקום וגבשושי. אני לא רוצה לסבך את עצמי, אז אני לא מתכוונת לחתוך את העוגה באמתע ולמרוח קרם, וגם לא סומכת על עצמי שאוכל למרוח מבחוץ את הקרם בצורה ישרה לגמרי. אני מתכוונת לעשות עוגת שתי קומות, ואני רוצה לאפות עוגת שוקולד ועוגה נוספת (לדעתי עוגת השוקולד תהיה הקטנה יותר), ואני מתלבטת בין השמנת לתפוזים.