H a d a r l i n g
New member
../images/Emo124.gif נטע שאלה בקשר לעוגה שלך
בעצם כמה שאלות... הפעם החלטתי לא לקחת סיכונים וללכת בול לפי המתכון! אבל בכל אופן הייתי רוצה להחליף את המרגרינה בשמן, זה אפשרי? האם 3/4 כוס שמן מחליף 1 חבילת מרגרינה נניח? ועוד דבר, אפשר להחליף כוס חלב באשל? יש משהו אחר שאפשר לשים במקום אשל (סתם כי אין לי בבית עכשיו, אני יכולה לקנות זה לא קריטי....). אה ואם אני מוסיפה עוד קצת קקאו כדי שהעוגה תצא יותר כהה, זה ישנה את האיזון של העוגה וישפיע על הצורה הסופית או שזה לא משנה? לעוגה גבוהה לשים בלילה וחצי או שאם אני שמה את זה בתבנית 24 זה יוצא מספיק גבוה?
בעצם כמה שאלות... הפעם החלטתי לא לקחת סיכונים וללכת בול לפי המתכון! אבל בכל אופן הייתי רוצה להחליף את המרגרינה בשמן, זה אפשרי? האם 3/4 כוס שמן מחליף 1 חבילת מרגרינה נניח? ועוד דבר, אפשר להחליף כוס חלב באשל? יש משהו אחר שאפשר לשים במקום אשל (סתם כי אין לי בבית עכשיו, אני יכולה לקנות זה לא קריטי....). אה ואם אני מוסיפה עוד קצת קקאו כדי שהעוגה תצא יותר כהה, זה ישנה את האיזון של העוגה וישפיע על הצורה הסופית או שזה לא משנה? לעוגה גבוהה לשים בלילה וחצי או שאם אני שמה את זה בתבנית 24 זה יוצא מספיק גבוה?
![](https://timg.co.il/f/Emo51.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo39.gif)