נטע שאלה בקשר לעוגה שלך

../images/Emo124.gif נטע שאלה בקשר לעוגה שלך

בעצם כמה שאלות... הפעם החלטתי לא לקחת סיכונים וללכת בול לפי המתכון! אבל בכל אופן הייתי רוצה להחליף את המרגרינה בשמן, זה אפשרי? האם 3/4 כוס שמן מחליף 1 חבילת מרגרינה נניח? ועוד דבר, אפשר להחליף כוס חלב באשל? יש משהו אחר שאפשר לשים במקום אשל (סתם כי אין לי בבית עכשיו, אני יכולה לקנות זה לא קריטי....). אה ואם אני מוסיפה עוד קצת קקאו כדי שהעוגה תצא יותר כהה, זה ישנה את האיזון של העוגה וישפיע על הצורה הסופית או שזה לא משנה? לעוגה גבוהה לשים בלילה וחצי או שאם אני שמה את זה בתבנית 24 זה יוצא מספיק גבוה?
 

net the jet

New member
לא יודעת לגבי החלפת הזמן ( ז"א אני מתארת

לעצמי שזה בסדר רק לא יודעת לגבי כמויות ) לא הייתי שמה חלב במקום אשל- גם לאשל יש 4% שומן שזה תורם לעוגה וגם זה לא מימי. הוספת קקאו תוסיף משהו יבש, שוב- אולי כף אחת ולהוריד כף קמח, אבל לא יותר. לעוגה גבוהה ב 24- כמות וחצי שוב- "רק" החלפה של X ועוד קצת החלפה של Y- יתן משהו אחר... כל הסוד בעוגה הזו, הוא הכימיה המושלמת בין המרכיבים. אז למה לשבש ?
 
צודקת :)

האשל והקקאו ישאר על כנם :) פשוט מרגרינה זה קצת בעייתי... מאז שהחליטו שמרגרינה זה אסון, אף אחד סביבי לא אוכל את זה (אני ואחי בתור ילדים היינו מתים על מרגרינה וחלה! היינו אוכלים את זה בכמויות, יאמי!)
 

net the jet

New member
האמת, גמני לא נוגעת במרגרינה. רק בעוגה הזו

או לשימון תבניות. אני חושבת שאת יכולה בהחלט להשתמש בחמאה במקום מרגרינה.
 
אה עכשיו בדיוק ראיתי שדיברתם אתמול על מרגרינה

אנסה עם חמאה ואדווח אם היו בעיות... :) שוב תודה!
 

bhs

New member
אני החלפתי מרגרינה בכוס שמן יצא בסדר

אשל החלפתי בדנונה
 
למעלה