ניסיון הצלת המפגש מחר

../images/Emo124.gif ניסיון הצלת המפגש מחר

טוב, אז דיברתי עם טניה עכשיו וראינו שיש בכל זאת כמה מאיתנו שנוכל להפגש. אולי חבל לדחות את המפגש לפעם אחרת מישום שכבר כשנה אנחנו מנסים לתאם מפגש, וגם אם יגיעו שישה זה יותר ממה שהצלחנו לקבץ עד עכשיו. כך שמי שעדיין רוצה להפגש מחר בשעה 14:30 שיכתוב כאן בבקשה. ועד השעה 10:00 בבוקר ביום שישי נחליט. מה אתם אומרים? וכן ירבו המפגשים, אנחנו נשמח להגיע לכל מפגש, פשוט כשיש חופש כדאי לקפוץ על המציאה. עידית

פרלמנים

New member
בכיף

בשעה 14:30 זה סבבה! איפה? מה דעתכם על פארק רעננה? אז טאניוש יכולה בסוף? איזה יופי!

טאניוש

New member
אנחנו נעשה מאמץ

לאון מרגיש בסדר גמור
, לא רוצה להתחייב ולא רוצה שיתאימו אלי שעת המפגש, אבל מבטיחה לעשות מאמץ. אולי בכל זאת?...

טאניוש

New member
על המקום המדוייק כדאי לכתוב במסרים

ולא על גבי הפורום. אנחנו לא יודעים מי קורא כאן. סתם הערה.

ליבי א

New member
אנחנו נוכל לבוא מחר

השאלה היא איפה נפגשים אשמח אם תוכלו לכתוב לי מסר ותרשמו לי איפה המפגש אשמח אם זה יהיה באזור המרכז

nush האחד

New member
אנחנו גם יכולים מחר...

בבוקר קצת בעייתי אבל החל מ-13:00 יהיה אחלה.

galitdror

New member
אנחנו יכולים מ-14:30

נודה לכם אם זה לא יהיה דרומה מדי...אנחנו חיפאים...

יחיאלוש

New member
אין סיכוי...

אמנם אנחנו די קרובים למרכז, אבל זה ערב שבת וחג ונראה לי שאהיה די עסוקה... חג שמח לכולם!

ליבי א

New member
אז מה סגרנו נפגשים היום?

אני צריכה לדעת אם נפגשים. מה להביא לכיבוד ותודיע לי בבקשה במסר איפה נפגשים ומתי ואני אראה את ההודעה ב-12:30 בערך ואוכל להארגן להגיע לקראת 14:30 ואם לא נפגש היום אז חג שמח לכולם!

זמנמרחב

New member
בשם עידית

בעוד חצי שעה אגיב לכולם. המפגש יהיה ב14:30 בפארק ברעננה. בייי

אז נראה לי שהניסיון נכשל...

אבל כן ירבו המפגשים. נראה לי שאחה"צ ב18:00 באמצע שבוע זו עלולה להיות בעיה. כי ב20:00 כבר צריך ללכת למיטה. חנוכה זה כבר ממש רחוק, אני מקווה שבסוף נצליח להיפגש קודם. חג שמיח לכולנו.

פרלמנים

New member
אז לא נפגשים נכון?

מה עם ימי שישי באופן כללי, לוא דווקא היום כי זה ערב חג.

לדעתי אין טעם לערוך את המפגש...

אולי באמת באחד מימי שישי או באמצע השבוע לא ב 18:00, ב 17:00? בינתיים חג שמח אורית

טאניוש

New member
../images/Emo10.gif בפעם הבאה

אם אין מפגש אנחנו הולכים לישון
באמצע השבוע די בעייתי בשבילי, כמובן אשתדל מאד להגיע אם יתארגן המפגש. שבת שלום וחג שמח!

למעלה