ניקלודיאון ותצוגת אופנה היום

Wing Chan

New member
תשמע גרייבלנד

ממ נופ סורי לא רק שאני לא אשמע NSBM בגלל האידיאולוגיה המפגרת, אלא גם שהלהקות נשמעות כמו אסלה. (אולי חוץ מהייט פורסט)

Alles Ist Gut

New member
"NSBM"

זאת המצאה של בנקאים עם אף גדול, או של קולקטיב חסר מעוף אחר, ומבטא קפאון מחשבתי מוחלט של סצנה מנוונת שראויה להשלח לכבשן תרבותי. להקות לא מנגנות "MSBM", להקות מנגנות "מוזיקה". מוזיקה אמורה לתת ערך לחיים העלובים וחסרי התכלית שלנו, ולא לתלות פליירים בשכונה בעד הסתלקות של משפחות צבעוניות. את זה עושים מספיק טוב אנשים בחורינו המצוינים בסיירת. Black Metal, nicht Schweinekunst!

Wing Chan

New member
בלה בלה בלה

תגיד מה שתגיד. אני לא הולך לשמוע להקות שמצדיקות את השואה וששונאים אותי בגלל שאני יהודי. מצטער. יש לי מספיק להקות בלאק ויקינגי\פגאני\פולק שהן לא נאציות והן ברוב המקרים גם הרבה יותר טובות מהזבל'ה של הסצינה הנאצית. להקות מנגנות מוזיקה, נכון, אבל דרך המוזיקה (ובמיוחד מוזיקה קיצונית כמו בלאק מטאל ששנינו כלכך אוהבים) מעבירים מסר מסוים. וכשאחד המסרים האלה (אפילו אם הוא לא מופיע בברור בליריקה) הוא בעצם שינאה של יהודים ונאציזם - מצטער, לא כוס הקפה שחור שלי.

Alles Ist Gut

New member
בלה בלה בלה תקרא לפטריארך שלך

נוקטורנל מורטום, בורזום, גרייבלאנד והשאר אלה הם אמנים, ומוצלחים ביותר אם יורשה לי לציין. הם מתעסקים עם הצורה העליונה ביותר של אמנות, דהיינו המוזיקה, ובזכותה מותר להם להתעצבן על כמה פרזיטים תרבותיים, קוץ בבשרה של הא-טונאליות הגאה. אל תתבלבל ביניהם לבין הסקינהדס המפגרים או חברי הק.ק.ק הרדנקים המעוותים, כאן מדובר בקיסרים פגאנים בני זמננו. ואם אתה מרגיש נפגע בשם קורבנותיהם-לכאורה, אז ניחא, אני מרגיש נפגע בשם הצ'יזבורגר שלך.

Wing Chan

New member
אוקיי

סבבה, אתה מעריך כאלה אמנים. ונכון, מותר להם להתעצבן על כול מיני דברים. מצידי גם שילכו ויביאו ביד על תמונה של היטלר. קיסרים שמיסרים, אני מחשיב אותם כחבורה של גיזענים נאצים מסריחים. במה הם בעצם שונים מחבורה של רדנקים אהבלים בתכל'ס? כי הם לא כוללים בליריקה שלהם משהו בסיגנון "KILL ALL JEWS AND NIGGERS ARGHHHH" אלא פשוט אהבה לטבע\ארץ\נופים\אלים עתיקים? מצטער, הם עדיין מכריזים על כך בפומבי. אתה מרגיש ניפגע בשם הצ'יזבורגר שלי? טוב o_O;

ItayAmdurski

New member
כמה דברים

א) על סמך מה קבעת שמוזיקה היא האומנות העליונה, מה הופך אותה ליותר טובה ממלל או אומנות פלסטית? ב) וכשכתבת שהם מתעצבנים על פרזיטים תרבותיים, הרשה לי לשאול אותך מי הם הפרזיטים האלה שאתה מדבר עליהם? האם הם העם היהודי? כי זה מה שהם אומרים בליריקה שלהם, ואם אתה מתייחס באמת לעם היהודי כפרזיטים תרבותיים אז צר לי אך יש לך שנאה עצמית עצומה וגועשת. ג) ומה הקשר לעזאזל פה לא-טונאליות? אתה משביץ שאתה יודע מילים גבוהות מעולם המוזיקה? במוזיקה של בלאק מטאל אתה בחיים ואני חוזר על זה בחיים לא תמצא א-טונאליות. ד) איני מבין מה מבדיל בין הקהילה המטאליסטית-נאו-נאצית לבין קהילת הסקינהדס, ואפילו בדיוק ההפך, לא חסרים סקינהדס שנמצאים בסצנת הבלאק הנאצי והפוך. ה) 'אם אתה מרגיש נפגע בשם קורבנותיהם-לכאורה' - מבזק חדשות חברי היקר! אנחנו, אתה ואני, העם היהודי הוא ה'קורבנותיהם לכאורה' שכתבת בהודעתך. ו ואחרון) אם אתה מסוגל להקשיב ללהקות שמכריזות בשירים שלהם בגאון רב 'מוות לכל היהודים' אז בהצלחה בהמשך חייך, איני מעוניין להמשיך שיחה זו. תודה רבה ופסח שמח! ד"א, מה הקשר לעזאזל לקיסרים פאגאנים??? תואיל להרחיב בשבילי את השורה הזאת.

Tatu4Taty

New member
גיוועלד.

למען האמת, לא היה לי הרבה מידע על כל הנושא של הNSBM אבל כל מה שצריך זה חיפוש קצר בגוגל ולפתוח את הקישור הראשון או השני ולהבין שהם נאצים לכל דבר. הם יכולים לעטוף את זה כמה שבא להם ב"קשר המוצלח שבין האידיאולוגיה הנשיונל סוציאליסטית והפאגאניזם", זה עדיין נאציזם. אני לא רואה סיבה שזה יתאים באופן כלשהו לפאגאניזם. זה לא היה בעבר כך ואין סיבה שזה יהיה כך היום.

Wing Chan

New member
אגב

זה שהמונח NSBM הומצא ע"י קולקטיב זה או אחר, לא משנה את העובדה שאותן להקות מצהירות שהן בעצם משתייכות לסיגנון הזה, ושעובדה היא שהן לא עושות שום דבר בכדי לשנות את זה (לדוגמא לפעול לביטול המושג NSBM ופשוט שיכללו תחת בלאק מטאל רגיל)

Wing Chan

New member
לא אמרתי שגרייבלנד שונים

ממש לא אבל, הוא אמר "שמעו בורזום", אז אני כתבתי על אותו משקל "שמע גרייבלנד" פשוט כי זאת הלהקת NSBM הראשונה שעלתה לי למוח...

../images/Emo124.gifניקלודיאון ותצוגת אופנה היום

כמדי יום שלישי, מיד לאחר סיום התוכנית "אחי, אחותי", מתארחת בפורום ניקלודיאון רונית דובדבני ועונה על שאלות גולשים בנושא התוכנית. נושא התוכנית היום: אהבה וחברות. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בנושא.
פורום שמנות ויפות מזמין אתכם לתצוגת אופנה לנשים גדולות שתתקיים ביום חמישי הקרוב בשעה 20:30 במועדון "האסם" שבקיבוץ מועדון מיכאל. לאחר התצוגה תתקיים מסיבת ריקודים אל תוך הלילה בהנחיית DJ DAR מחיר כרטיס - 30 שקלים. לפרטים נוספים הקליקו כאן.

Wing Chan

New member
נצל"ש - קבוצת Re-enactment בישראל ?

אהלן רציתי לדעת אם מישהו פה יודע האם קיימת קבוצה כלשהי של "גילום" (לא מצאתי מילה טובה יותר ל- re-enactment
) לקרבות בסיגנון של זמני הויקינגים ואיזורים שהפגאניזם שלט בהם או בסיגנון של ימי הביניים (גם טוב). מישהו יודע אם יש קבוצה כזו בארץ? היכן הם מתאמנים או עורכים את הקרבות? כול פיסת מידע תעזור לי.
ולא אין הכוונה לקרבות RD&D או משהו כזה, זה משהו שונה לגמרי. אם מישהו מחפש טעימה, צירפתי לינק לקובץ (30 מגה) סרטון טוב שיכול להראות מה זה על קצה המזלג

Wing Chan

New member
אה כן, ושלא תבינו לא נכון

זה לא רק קרבות, זה הכול - כאילו לחיות איך שחיו שזה כולל גם את הבגדים, המקצועות השונים, נפחות, גילוף בעץ ועוד.

שלום לך

אכן פועלות בארץ קהילות של משחקי תפקידים חיים שבין השאר מתעסקות במה שאתה מחפש. יש קהילה של רוסים ושל דוברי עיברית. כמו כן יש קבוצה שמשחזרת את התלבושות וכלי נשק מתקופות עתיקות, האתרים ברוסית.

האתרים

אכן פועלות בארץ קהילות של משחקי תפקידים חיים שבין השאר מתעסקות במה שאתה מחפש. יש קהילה של רוסים ושל דוברי עיברית. כמו כן יש קבוצה שמשחזרת את התלבושות וכלי נשק מתקופות עתיקות, האתרים ברוסית.

Wing Chan

New member
יש לך מושג אולי איפה בערך?

אתה משתתף באחת מהקבוצות האלו?
איפה הם בערך ממוקמים בדר"כ? במרכז? יש לי דרך אחרת אולי לנסות ליצור קשר חוץ מהאתרים? ואם אפשר עם מישהו דובר עברית, לא איכפת לי שיהיה רוסי או משהו, אבל פשוט אני לא יודע רוסית :\

חזרתי

אז ככה, יש קבוצות בכל הארץ, בחיפה, תל אביב, באר שבע................ כמובן שכולם גם דוברי עברית, ובמשחקים גם משתתפים ישראלים. אתה יכול ליצור איתי קשר.

למעלה