ניקלודיאון ותצוגת אופנה היום

../images/Emo124.gifניקלודיאון ותצוגת אופנה היום

כמדי יום שלישי, מיד לאחר סיום התוכנית "אחי, אחותי", מתארחת בפורום ניקלודיאון רונית דובדבני ועונה על שאלות גולשים בנושא התוכנית. נושא התוכנית היום: אהבה וחברות. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בנושא.
פורום שמנות ויפות מזמין אתכם לתצוגת אופנה לנשים גדולות שתתקיים ביום חמישי הקרוב בשעה 20:30 במועדון "האסם" שבקיבוץ מועדון מיכאל. לאחר התצוגה תתקיים מסיבת ריקודים אל תוך הלילה בהנחיית DJ DAR מחיר כרטיס - 30 שקלים. לפרטים נוספים הקליקו כאן.

DoDaDa

New member
../images/Emo126.gifבקשר לסיינט ג'ימי וג'יסס...

חקרתי קצת... עד עכשיו חשבתי שג'יסס (אוף סורבורביה) וג'ימי הם אותו בנאדם.. אבל כתוב בליריקס שהם לא. קניתי את הדיסק אמריקן אידיוט (אתמול!) והחוברת היא כמו יומן... אז הליריקס של לטר בום כתובים כמכתב לג'ימי.. כתוב ...,DEAR J בלה בלה בלה... ואחרי זה כתוב שהוא לא ג'יסס אוף סורברביה ושהוא (ג'ימי) הוא המצאה/פרי דמיון של הזעם של אבא שלו והאהבה של אמא שלו... אז גם ג'ימי וגם ג'יסס הם תוצר של זעם ואהבה (או משהו כזה..) וגם כתוב ששניהם הם אמריקן אידיוטס.. הם דומים אבל לא אותו דבר... אז איכשהו הגעתי למסקנה שהם אחים או דומים מאוד מאוד מאוד... ואני יודעת ששום דבר שכתבתי לא נכון, אבל זה מה שאני חושבת. ---------אז מה אתם חושבים??---------

healing drug

New member
I'm the son of rage and love

זה דיי נכון מה שכתבת -חוץ מ..הם אותו בנאדם -ג'ימי המצאה של ג'יסס אוף סברביה כי הוא מדוכא וכל זה...וג'ימי הוא איזה פאנקיסט מומצא (חחח) "Jimmy died today He blew his brains out into the bay In the state of mind in my own private suicide"- וזה כאלו מדבר על המוות שלו איך שג'יסס אוף סברביה נהיה שוב עצמו והוא כאלו נפטר מג'ימי... רגע!!! זה מה שאני חושבת _~זאת דעתי בעניין~_ אז זה לא בטוח נכון אבל זה נראה לי מציאותי (כמה שאפשר) כי בדקתי באתרי אינטרנט וכל אלו (עשיתי מחקר קטנטן)...

whatascene

New member
ממ..

גי'זס הוא הדמות הראשית שיוצא לחפש משמעות כלשהי לחיים שלו, ג'ימי הוא כאילו החצי האפל שבג'יזס שיוצא החוצה (fight club anyone?), הצד שמסתבך עם אלכוהול וסמים וכו' וכו'.. אז ג'יזס מכיר את whatsername ומגיע לצומת בחיים שלו בה הוא צריך לבחור לאן להמשיך, ושם בעצם הוא נפרד מג'ימי וחוזר הבייתה. קריאה מורחבת: http://www.greendayauthority.com/TheBand/songmeanings.shtml#AmericanIdiot

BlueBeIl

New member
הגיבור בסיפור כאילו ממציא לעצמו

זהויות, בהתחלה הוא חושב שהוא הישו, המושיע של הפרברים, אחר כך הוא ממציא את הפיצול אישיות הזה ג'ימי, ובסוף נפטר ממנו ("הורג אותו") אך גם מגיע למסקנה שהוא לא המושיע... משהו כזה בערך.

st jimmy

New member
אפרופו מה שאמרתה

החוברת בדיסק....זה הכתב שלהם או סתם כתב?

whatascene

New member
הכתב של בילי ג'ו

לפחות הליריקס שנראים אותו דבר, ברוב השירים. את יכולה לראות שזה אותו כתב בכל מקום שיש בו ליריקס בכתב יד.

למעלה