ניקלודיאון ותצוגת אופנה היום

Chandler Bing

New member
be cool!!

או קיי אני יודע שזה לא מתאיםן לפה אבל אין לי איפה לשים את זה... אני קורא את הספר "b קול" (בדיוק כמו הסרט), אז יש שם כ"כ הרבה דמויות ואנשים וחברות ודברים ואני טיפטיפונת התבלבלתי אז אני רציתי לשאול.. מישהו ראה פה את הסרט "b קול"??? אז מי שראה את זה ויכול להסביר לי קצת.. אני אודה לו מאוד.... אני כרגע נמצא בקטע שצ'ילי פאלמר גמר לדבר עם טומי אתנס אחרי שבא איזה אחד ופיצץ לו תראש.. והוא (צ'ילי) נלקח לתחנת המשטרה ונחקר על ידי איזה חוקר ממולח, ואז החוקר עכשיו מדבר עם הממונה עליו... עכשיו בראש שלי אני אוהב לדמיין תדמויות בראש שלי.. אז תסבירו לי אם הדמויות שאני חושב שהם זה באמת הם... אם אתם מבינים אותי... צ'ילי- ג'ון טרבולטה אידי- אומה טורמן לינדה מון- חמודה נמוכה שחורה ואם מישהו יכול לחדש לי קצת בלי לגלות לי את כול הסיפור אני אשמח ואני כבר מודדה מראש למי שיעזור לי....!!

Chandler Bing

New member
קומונת "ג'ואי"!!!

נפתחה ל"ג'ואי" תוכנית הבת של "חברים" קומונה!!!! הרשמו כעת!

Chandler Bing

New member
אףחד לא יכול לעזור לי???

אני יודע שכתבתי הרבה אבל פליז תנסו.......! תודה מראש!

dk171

New member
לחמניה ושוקו על הבוקר זה אחלה

הכי טוב עט פילוט בלבד

chaos567

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גאון!!! הצלחת להעלות חיוך על פניי ברגעי באסה בלתי נדלית בעקבות השלמות בכימיה מחר.. החיים בקנטים חחח מצטצערת הייתי חייבת לשתף בתיסכול תסבלו בשקט :) :)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אני אישתי לא יכולה לעזור לך..

מצטערת
למרות שזה סרט שממש הייתי רוצה לראות, דווקא בגלל הקאסט המעולה :) הייתי ממליצה לנסות בפרום סרטים..

shirang

New member
גם אישתי לא יכולה לעזור לך...

אולי בעלי יוכל נראה..

למעלה