נסיעה לסקוטלנד הצהרת

../images/Emo124.gifנסיעה לסקוטלנד הצהרת

כוונות אנא סמנו
מי שמעוניין עקרונית להצטרף לנסיעה, אני מציעה שלא נסע בנובמבר למרות שזה אידיאלי מבחינתי אלא בחופשת סוכות שכן זה נראה לי הרבה יותר מעשי, מה אתן אומרות
פנינה

זיוי כשיש כזה תנור במטבח מי

צריך בעלים? האמת התשובה צריכה להגיע מנועה אני באופן אישי לא יכולה להעדר יחד עם שמקה במהלך שנת הלימודים

ADINA1952

New member
גם אני מעוניינת בבקשה

וסוכות באמת הכי מתאים אני בחופשה וכמובן מגיעה לבד הלוואי והכל יצא לפועל

MAGIG

New member
גם אני מנועה מלהגיע יחד עם האיש

במהלך שנת הלימודים (מישהו צריך להכין את הבנות כשאמא מבשלת ועושה חיים, לא?) אך נראה לי שזה יהיה מקסים (אם באמת יצא לפועל) אני אשמח להצטרף. מגי

אחלה ../images/Emo140.gif

חחחח באמת מי צריך אותם עם תנור כזה ונוף מהמם שכזה ולי אין את בעית ילדים או בעל ילדיי כבר גדולים שהייו לי בריאים ושאלוהים ישמור לי אותם אחד אחד הם דואגים לעצמם ויש חברות שתעשנה משהו מהיש
ואת הבעל אפשר מצידי להשאיר כאן שישמור על הכלב משה צחק עלי שאמרתי לו שאני רוצה לעוף לשקט ולנוף של סקוטלנד נקווה לטוב

מה יהייה איתך עם תמונות כאלה אני

באה עכשיו
תודה על התמנת היפות שנותנות הרגשה טובה ומרגיעה תודה לך

noa scotland

New member
פנינה, שרשרתי בטעות בשרשור השני

טוב, זה נראה מסוג הדברים המופרעים האלה, שיוצאים בסוף הכי כייפים! אז אני ממש בעד! (ואפילו האיש חושב שזה נחמד ) אז מעתיקה גם לכאן: תראו, אם אתן באמת באמת רציניות.... פנינה, שלחי לי בבקשה במסר את האימייל שלך (נראה לי יותר נוח ממסר, למייל ארוך) ואשלח לך את כל האפשרויות להגיע, כדי שתדעי מה לבדוק כנגד סוכני נסיעות. ויש שני תנאים: 1) שבאמת נכין סדנאות 2) שתאייתו את השם שלי כמו שצריך את כל שאר הפרטים המנהלתיים אעביר לפנינה באימייל, וזה יעבור כמובן למשתתפים.... אם יהיו....

noa scotland

New member
../images/Emo122.gif התבלגנה לי ההעתקה ../images/Emo46.gif

טוב, לא נורא, כבר תבינו את זה...

חגית343

New member
סוכות לדעתי יקר בגלל החגים לא?

אפשר לקראת סוף סוכות בטח המחירים יורדים....

למעלה